Με όγκο στο κεφάλι ο Γερουσιαστής Μακέιν, μπορεί να ανατραπεί η ισορροπία δυνάμεων στην Ουάσινγκτον

Με όγκο στο κεφάλι ο Γερουσιαστής Μακέιν, μπορεί να ανατραπεί η ισορροπία δυνάμεων στην Ουάσινγκτον

Με όγκο στο κεφάλι διαγνώστηκε ο Αμερικανός Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν και εξετάζει τις θεραπευτικές επιλογές που έχει οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, δήλωσε το γραφείο του, εξέλιξη η οποία μπορεί να επηρεάσει τη νομή της δύναμης στην Ουάσιγκτον και να φέρει μεγάλες ανατροπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μακέιν έχει εκλεγεί έξι φορές και υπήρξε υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα το 2008, απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Μακέιν είναι 80 ετών, αναρρώνει στο σπίτι του στην Αριζόνα μετά από χειρουργική επέμβαση στην Κλινική Mayo στο Φοίνιξ την Παρασκευή για να αφαιρεθεί θρόμβος πάνω από το αριστερό του μάτι.

Διαφήμιση

Η ιστολογική ανάλυση μετά την επέμβαση αποκάλυψε ότι ο θρόμβος είχε σχέση με γλοιοβλάστωμα, έναν όγκο κυρίως του εγκεφάλου.

Οι γιατροί του Μακέιν είπαν ότι αναρρώνει από το χειρουργείο του πολύ καλά και ότι η γενική του υγεία είναι εξαιρετική.

Ο πρόεδρος της Γερουσίας και συνάδελφος Ρεπουμπλικανός Μιτς Μακόνελ αποκάλεσε τον Μακέιν, ήρωα, καθώς υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων και αιχμάλωτος πολέμου κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ, ενώ προσβλέπει την επιστροφή του στην Ουάσιγκτον. “Όλοι προσβλέπουμε στο να δούμε αυτόν τον Αμερικανό ήρωα εδώ σύντομα”, είπε σε δήλωσή του ο Μακόνελ.
[graphiq id=”hJNghjT6RG5" title=”Ο Καρκίνος ανά τον κόσμο” width=”700" height=”800" url=”https://sw.graphiq.com/w/hJNghjT6RG5" frozen=”true”]

Διαφήμιση