Η εβδομάδα: Γέλεν, ανεργία στη Βρετανία και βιομηχανική παραγωγή στην Ευρωζώνη

Η εβδομάδα: Γέλεν, ανεργία στη Βρετανία και βιομηχανική παραγωγή στην Ευρωζώνη

Η κατάθεση της προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στο Κογκρέσο θα κυριαρχήσει στα οικονομικά ημερολόγια αυτή την εβδομάδα, όπου θα ενημερώσει για τον πληθωρισμό και τη βιομηχανική παραγωγή. Στην Ασία, τα πιο σημαντικά στοιχεία περιλαμβάνουν τον πληθωρισμό της Κίνας, τους δείκτες εξωτερικού εμπορίου και πιστωτικού κινδύνου και τον πληθωρισμό χονδρικής και καταναλωτή στην Ινδία. Η ανεργία στο Ηνωμένο Βασίλειο και η βιομηχανική παραγωγή της ζώνης του ευρώ θα είναι επίσης στο προσκήνιο.

Θα είναι μια κουραστική εβδομάδα στις ΗΠΑ. Οι πιο σημαντικές κυκλοφορίες περιλαμβάνουν τη μαρτυρία της εξαμηνιαίας νομισματικής πολιτικής της Yellen πριν από το Κογκρέσο, Χονδρικό και επιχειρησιακό απόθεμα. Πληθωρισμού παραγωγών και καταναλωτών · Δημοσιονομική δήλωση · λιανικές πωλήσεις; Τη βιομηχανική παραγωγή και το καταναλωτικό κλίμα του Michigan.

Στην Αμερική: ο Καναδάς και η Χιλή θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής. Βραζιλία λιανικές πωλήσεις? Και τη βιομηχανική παραγωγή του Μεξικού.

Διαφήμιση

Στην Ασία, οι επενδυτές θα παρακολουθούν στενά τον πληθωρισμό της Κίνας, τον εμπορικό ισοζύγιο και τους δείκτες πιστοληπτικής ικανότητας. Ιαπωνικά μηχανήματα παραγγελίες? Ινδίας χονδρικό και καταναλωτικό πληθωρισμό και βιομηχανική παραγωγή, Νότια Κορέα και Μαλαισία αποφάσεις για το επιτόκιο και η αύξηση του ΑΕΠ της Σιγκαπούρης για το δεύτερο τρίμηνο.

Στην Ευρώπη, Στα σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περιλαμβάνεται ο πληθωρισμός για τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Το εξωτερικό εμπόριο για τη Γερμανία, η βιομηχανική παραγωγή της Ιταλίας και η ανεργία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βιομηχανική παραγωγή και εμπορικό ισοζύγιο της Ευρωζώνης· Και ΑΕΠ του 1ου τριμήνου για την Ιρλανδία

Η Αυστραλία θα δημοσιεύσει στοιχεία για την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Στην Αφρική, η Νότια Αφρική θα ανακοινώσει στοιχεία για την παραγωγή, την εξόρυξη και την παραγωγή χρυσού.

Διαφήμιση