Ο Τραμπ γρονθοκοπεί το CNN σε video στο twitter

Ο Τραμπ γρονθοκοπεί το CNN σε video στο twitter

Νέα πρόκληση κατά των αμερικανικών media με τα οποία βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ, επιτιθέμενος μέσω twitter με video-καρτούν στο CNN, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να γρονθοκοπεί εικονικά έναν άνδρα στον οποίο προσωποποιεί το CNN. Οι προκλήσεις αυτού ου τύπου και του επιπέδου είναι αφενός εμπρηστικές και αφετέρου κατεβάζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης ενώ εγείρουν ερωτηματικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η πρόκληση αυτή ακολουθεί την επίθεση σε παρουσιαστές του CNBC και στην ηγεσία του σταθμούς καθώς και τη δημοσίευση ρεπορτάζ με λάθος στοιχεία κατά του Ντόναλντ Τραμπ από το CNN, το οποίο αναγκάστηκε να αναθεωρήσει και να διορθώσει το δίκτυο.

Στο παρελθόν ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει χαρακτηρίσει το CNN, το CNBC, το BBC, τους New York Times και άλλα media ως fake news, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην κριτική που του ασκείται, χωρίς όμως να έχει στοιχεία που να στοιχειοθετούν μια τόσο βαριά κατηγορία.

Διαβάστε  Η Fed ανεβάζει τα επιτόκια, σηματοδοτεί περισσότερες αυξήσεις και βλέπει πληθωρισμό πάνω από στόχο

Το video και το post στο twitter έχουν πάρει εκατοντάδες χιλιάδες views και likes και έχουν τραβήξει την προσοχή των δημοσιογράφων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Διαφήμιση