Η UEFA κάνει τα Σκόπια… Μύκονο τον Αύγουστο

Η UEFA κάνει τα Σκόπια… Μύκονο τον Αύγουστο

Εκρηκτική αύξηση των κρατήσεων καταγράφεται στα ξενοδοχεία των Σκοπίων ενόψει του αγώνα της 8ης Αυγούστου μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Manchester United, με αποτέλεσμα οι τιμές να εκτοξεύονται στα ύψη. Όπως προκύπτει από το Booking διαμονή δύο νυχτών σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στα Σκόπια για δύο άτομα από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου που κοστίζουν 3.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ξενοδοχείο προσφέρει την ίδια διαμονή τον Ιούλιο για μόνο 218 ευρώ.

Έξι ξενοδοχεία στα Σκόπια προσφέρουν παρόμοιες τιμές, κυμαινόμενες από 2.000 έως 3.000 ευρώ, ενώ επιπλέον εννέα προσφέρουν δωμάτια 1.000 έως 2.000 ευρώ. Οι ίδιες τιμές των ξενοδοχείων τον Ιούλιο κυμαίνονται από 100 έως 250 ευρώ.

Ο πρώτος τελικός του UEFA Super Cup θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στο “Filip II Arena” των Σκοπίων με χωρητικότητα άνω των 33.000 θέσεων.

Διαβάστε  Στη φυλακή ο Γκρουέφσκι για διαφθορά, αθωώθηκε ο Ζάεφ

Παρά τις υψηλές τιμές, οι tour και hotel operators αναφέρουν πληρότητες της τάξης του 100% για τις ημέρες που διεξαγωγής του Super Cup.

“Τα δωμάτια είναι κρατημένα σε εκπληκτικό ρυθμό, όπως μιλάμε, τώρα έχουμε μόνο δύο δωμάτια που έχουν μείνει για εκείνη την περίοδο και πιθανότατα θα τα πουλήσουμε μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας”, δήλωσε ένας διευθυντής ενός ξενοδοχείου στο κέντρο των Σκοπίων στο BIRN Πέμπτη.

Διαβάστε  Ο Ιβάνοφ αρνείται να υπογράψει τη συμφωνία

Τα αποτελέσματα της Booking.com την Πέμπτη έδειξαν ότι το 94% όλων των ξενοδοχείων των Σκοπίων που είναι καταχωρημένα στην περιοχή ήταν ήδη γεμάτα κατά τη διάρκεια του Super Cup. Επιπλέον, ο ιστότοπος δείχνει το 87% όλων των διαθέσιμων καταλυμάτων στην πόλη που έχει ήδη κλείσει.

Η εξασφάλιση εισιτηρίων για τον αγώνα δεν θα είναι ούτε εύκολη υπόθεση.

Η UEFA πωλεί εισιτήρια για τους οπαδούς και το κοινό στο διαδίκτυο, αλλά μόνο μέσω εφαρμογών στην ιστοσελίδα της. Εάν η ζήτηση υπερβεί την προσφορά, η οποία αναμένεται να συμβεί, η FIFA θα διεξαγάγει ψηφοφορία για την κατανομή των εισιτηρίων.

Διαβάστε  Με 3,1% έτρεξαν οι λιανικές πωλήσεις στην πΓΔΜ

Τα εισιτήρια για το φετινό Super Cup κοστίζουν από 15 έως 50 ευρώ, που θεωρείται τιμή ευκαιρίας αν ληφθούν υπόψη οι πολύ υψηλότερες τιμές του περασμένου έτους για τον αγώνα στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας.

Διαφήμιση