Τραμπ κατά media και FBI: Είναι ψεύτικη η υπόθεση, στημένη η έρευνα

Τραμπ κατά media και FBI: Είναι ψεύτικη η υπόθεση, στημένη η έρευνα

Κινήσεις πολιτικού απεγκλωβισμού κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρώντας να βγει από τη γωνία που οδηγήθηκε μετά το μπαράζ των εξελίξεων που πυροδότησε η κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμει.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, που δεν διαψεύστηκε, ο ειδικός ανακριτής του FBI που ανέλαβε την υπόθεση των σχέσεων Τραμπ-Ρωσίας έχει ανοίξει νέα έρευνα για ενδεχόμενη παρακώλυση της Δικαιοσύνης από τον Ντόναλντ Τραμπ, με τις παρεμβάσεις του προς τον Τζέιμς Κόμει και εν τέλη με την απόλυση του.

Διαβάστε  Συνάντηση Κιμ-Τραμπ στην Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση καταγγέλοντας στημένη υπόθεση εναντίων του, ψεύτικη συμπαιγνία με την ιστορία για τους Ρώσους και έκανε λόγο για μηδενικές αποδείξεις. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορεί τους ερευνητές και το FBI ότι τώρα προσπαθούν να βγάλουν παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης για την ψεύτικη ιστορία, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter.

Διαβάστε  Ο Τραμπ σκότωσε τη συμφωνία με το Ιράν, για τις αγορές ήταν απλά Τρίτη

Washington Post, New York Times και Wall Street Journal αποκάλυψαν ότι ο ειδικός σύμβουλος Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ηγείται της έρευνας του FBI για το ζήτημα της ρωσικής παρέμβασης στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ εξετάζει τον πρόεδρο Τραμπ ως ύποπτο για παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης, για την φερόμενη ως παρέμβασή του ώστε να μην ερευνηθεί ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Μάικλ Φλιν και στη συνέχεια για την απόλυση του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

Διαβάστε  Ο Τραμπ απειλεί απροκάλυπτα το Ιράν

Διαφήμιση