if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Στρατηγική soft-Brexit από τον Χάμοντ, πάει για παραμονή στην τελωνειακή ένωση

Σαφείς ενδείξεις αλλαγής της έως τώρα κυβερνητικής στρατηγικής ως προς διαπραγματεύσεις για το Brexit προσφέρει ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, καθώς σύμφωνα με τους Times, ο Φίλιπ Χάμοντ πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να
αναθεωρήσει το σχέδιό της να επιδιώξει τη δική της πολιτική εμπορίου εκτός της τελωνειακής ένωσης.

Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας φαίνεται να αποτελεί τον προπομπό της νέας στρατηγικής ο οποίος επιχειρεί να διασφαλίσει την πολιτική επιβίωση της κυβέρνησης που μετά τις εκλογές της περασμένης Πέμπτης έχασε την πλειοψηφία και θα είναι αναγκασμένη να επιβιώσει με την ψήφο ανοχής από την ιρλανδική ακροξιά.

Ο Χάμοντ πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναθεωρήσει το σχέδιό της να επιδιώξει τη δική της πολιτική εμπορίου εκτός της τελωνειακής ένωσης.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η τελωνειακή ένωση των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εγγυάται εμπόριο ελεύθερο από δασμούς εντός της Ε.Ε., αλλά απαγορεύει σε μέλη της να συνάψουν συμφωνίες με τρίτους. Νωρίτερα χθες, υψηλόβαθμο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης, ο υπουργός Μάικλ Γκοβ, είπε ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την τελωνειακή ένωση, σύμφωνα με τη θέση της κυβέρνησης πριν τις εκλογές.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version