ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής PR του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής PR του Λευκού Οίκου

Συνεχίζονται οι εκ βάθρων ανακατατάξεις στον Λευκό Οίκο με τελευταία την παραίτηση του διευθυντή δημοσίων σχέσεων, Μάικ Ντούμπκ, μερικούς μήνες μετά τον διορισμό του από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως δήλωσε ο παραιτηθείς Μάικ Ντούμπκ στο Politico υπέβαλε την παραίτησή του στον Ντόναλντ Τραμπ στις 18 Μαΐου και την έκανε αμέσως αποδεκτή.

Διαβάστε επίσης: Κυλάει αίμα στον στενό κύκλο του Ντόναλντ Τραμπ

Διαφήμιση
Διαβάστε  Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά ιρανικής τράπεζας και προσώπων

Ο Ντούμπκ επισήμανε ότι παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου διεθνούς ταξιδιού του Ντόναλντ Τραμπ για τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης στη διάδοχη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το στενό περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ έχουν παραιτηθεί η αναπληρώτρια προσωπάρχης του Λευκύ Οίκου, η αναπληρώτρια διευθύντρια εθνικής ασφαλείας, ο επικεφαλής του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας και προσωπικός πολιτικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας.

Διαβάστε  Ο Τραμπ έκαψε τη Μέι μέσα στο σπίτι της, άνοιξε κούρσα διαδοχής

Οι προηγούμενες αποχωρήσεις συνδέθηκαν με την αλλαγή στρατηγικής και γραμμής εξωτερικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ καθώς μετακινήθηκε πιο κοντά στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών, ενώ η τελευταία αποδίδεται στην κακή επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης της αποπομπής του διευθυντή του FBI που οδήγησε τη δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ σε νέα χαμηλά.
[graphiq id=”iaqKOk5GlbD” title=”Η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ, διαχρονικ” width=” 700" height=”464" url=”https://sw.graphiq.com/w/iaqKOk5GlbD” frozen=”true”]

Διαβάστε  Σε χαμηλό 17ετίας η ανεργία στις ΗΠΑ

Διαφήμιση