Ατύχημα το αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη, ένας νεκρός και 22 τραυματίες

Ενα ακόμη ύποπτο περιστατικό ξετυλίγεται στη Νέα Υόρκη όπου ένα αυτοκίνητο που ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στην Time’s Square.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης, που επιλήφθηκε πρώτη των γεγονότων, υπάρχουν 22 τραυματίες και ένας νεκρός. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό διερευνάται ως ατύχημα.

Ο 26χρονος άνδρας έτρεχε με 99 μίλια, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο η επιτρεπόμενη ταχύτητα είναι έως 50 μίλια την ώρα. Αν και προκάλεσε τον πανικό, ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης, δίνοντας μάχη με έναν αστυνομικό, ο οποίος τελικά τον ακινητοποίησε και με τη βοήθεια των συναδέλφων του, του πέρασαν χειροπέδες.

Διαφήμιση

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Ενήμερος για τις εξελίξεις και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Trump Tower βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο του γεγονότος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το Time, περίπου 360,000 άνθρωποι επισκέπτονται ημερησίως την Times Square, γεγονός που την καθιστά από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη παγκοσμίως.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί ένα άτομο και εξετάζεται για ναρκωτικά και αλκοόλ. Πρόκειται για τον Ρίτσαρντ Ρότζας από το Μπρονξ και έχει συλληφθεί δυο φορές στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το θέμα εξελίσσεται περισσότερες πληροφορίες σε λίγο εδώ

[graphiq id=”edQ3T5BgeqN” title=”Πρόσφατα εγκλήματα στη Νέα Υόρκη” width=”700" height=”663" url=”https://sw.graphiq.com/w/edQ3T5BgeqN” frozen=”true”]

Διαφήμιση