Ως κίνηση στρατηγικής πίεσης προβάλει το Ισραήλ τον πρώιμο βομβαρδισμό περιοχών στη Ράφα και την ανάληψη του ελέγχου της συνοριακής μεθορίου, ενώ ο Νετανιάχου αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται
Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κομισιόν
Motor Oil, logo
Αιχμηρός ήταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάκ Πομπέο στην παρέμβασή του στο τέταρτο Διεθνές Συνέδριο Αρχόντων Οικουμενικού Πατριαρχείου, χαρακτηρίζοντας "πρόκληση" την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί.
Χρηματιστήριο
Νέα επίθεση σε υπό ελληνική διαχείριση πλοίο από τους Χούθι
Noval Property Logo
οι ξενοδόχοι στην Ευρώπη ανέφεραν την οικονομική υποστήριξη μέσω χαμηλότερου ΦΠΑ για τον τουρισμό και τη φιλοξενία, τις επενδύσεις σε τοπικές υποδομές και τη μακροοικονομική σταθερότητα ως τα 3 κορυφαία ζητήματα
Weather Report, δελτίο καιρού
Ο Γιάννος Κοντόπουλος, CEO της ΕΧΑΕ
ΟΤΕ, Cosmote, κτίριο
Skandal, Σκάνδαλα

Υποχωρεί αλλά… λίγο η ανεργία στην Ελλάδα

Οριακή κάμψη στο 23,2% σημείωσε το Φεβρουάριο του 2017 η εποχικά προσαρμοσμένη ανεργία στην Ελλάδα, από 23,3% τον προηγούμενο μήνα και σε σύγκριση με 23,9% το Φεβρουάριο του 2016.

Το ποσοστό ανεργίας έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, καθώς ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 0,6% από τον προηγούμενο μήνα σε 1,1 εκατ. και η απασχόληση αυξήθηκε κατά 0,2% σε 3,7 εκατ.

Ωστόσο, το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα παραμένει περισσότερο από το διπλάσιο του μέσου όρου της Ευρωζώνης. Το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα ήταν κατά μέσο όρο 15,75% από το 1998 έως το 2017, φθάνοντας σε υψηλό ποσοστό 27,9% τον Ιούλιο του 2013 και σε χαμηλά επίπεδα 7,30% τον Μάιο του 2008.