Η Entersoft κάνει την εταιρία σας mobile με LOD Mobile

Η Entersoft κάνει την εταιρία σας mobile με LOD Mobile

Το LOD Mobile τώρα είναι πλέον διαθέσιμο και άμεσα λειτουργικό με τα προϊόντα της Entersoft δημιουργώντας την υποδομή για την σύγχρονη επιχείρηση που χρειάζεται να οργανώσει και να ελέγξει όλα τα στάδια λειτουργίας της με απόλυτη φορητότητα στην παλάμη του χεριού, στην οθόνη του κινητού.

Ένα application που σου επιτρέπει να “κουβαλάς” μαζί σου την εταιρεία σου χωρίς υπολογιστές, tablet ή άλλες συσκευές, παρά μόνο το κινητό και να είσαι συνδεδεμένος με την εταιρεία σου στον απόλυτο βαθμό.
Ειδικότερα, το LOD Mobile δίνει την δυνατότητα στα στελέχη των επιχειρήσεων που κάνουν χρήση των προϊόντων Entersoft, μέσω τυποποιημένης διαδικασίας εγκατάστασης να έχουν άμεσα έτοιμη και σε πλήρη λειτουργικότητα, πληροφόρηση ώστε να ολοκληρώνουν το έργο τους και να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις εξελίξεις στης δουλειά τους, έχοντας στη διάθεσή τους παντού, τις ευκολίες που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους.
Μέσω του application LOD Mobile, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε πληροφόρηση για το σύνολο ή μέρος των δραστηριοτήτων (ανάλογα τι έχουν ορίσει οι ίδιοι) της εταιρείας, από τους πελάτες και προμηθευτές μέχρι την αποθήκη, τα υπόλοιπα ειδών και όλους τους τύπους των συναλλαγών, παραγγελίες, πωλήσεις, αγορές, εισπράξεις, πληρωμές, ημερολόγια πωλήσεων και υπηρεσιών.
Με το LOD Mobile, ο χρήστης έχει την δυνατότητα σε σχέση με την πληροφορία που διαχειρίζεται να μπορεί να την εξάγει, να την κοινοποιήσει ή να προσθέσει σχόλια πάνω στα δεδομένα της.
Η απεικόνιση της πληροφορίας μπορεί να αποτυπωθεί σε όλες τις σύγχρονες λογικές από λίστες διαχείρισης βελτιστοποιημένες για κινητά μέχρι διαγράμματα BI και Dashboards.
Το κόστος για την χρήση του LOD Mobile υπολογίζεται ανά χρήστη σε μηναία βάση με ετήσια ή μηναία συνδρομή.
Η επέκταση των πληροφοριών και των λειτουργιών καθώς και η εξατομίκευσή του LOD Mobile ακολουθεί τις λογικές των προϊόντων λογισμικού μέσω παραμετροποίησης από το οικοσύστημα συνεργατών της LOD.
Η LOD είναι μια καινοτόμος εταιρεία αξιοποίησης νέων τεχνολογιών παραγωγής λογισμικού και παροχής προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών, που δημιουργήθηκε το 2015 από μια ομάδα επαγγελματιών από τον χώρο της τεχνολογίας με σκοπό να προσθέτει αξία στους πελάτες και συνεργάτες της για κάθε τι που χρειάζονται από τους τομείς δραστηριότητας της.

 

Διαφήμιση

Διαφήμιση