if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Η τουρκική λίρα ανακάμπτει με το “Ναι”

Ανοδικά κινείται η τουρκική λίρα μετά το θετικό, για τον Ταγίπ Ερντογάν, αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προεξοφληθεί η ανατροπή της μακροχρόνια πτωτικής τάσης.

Η τουρκική λίρα αναρριχήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο τριών εβδομάδων απέναντι στο δολάριο, με τους επενδυτές να “πανηγυρίζουν” την ολοκλήρωση μιας μακράς περιόδου πόλωσης στη χώρα και ακραίας πολιτικής ρητορικής που οδηγούσε σε διαρκείς αντιπαραθέσεις.

Η λίρα που είχε υποχωρήσει στο 0.2684 έναντι του δολαρίου τώρα κινείται στο 0,2750, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό καθώς ο Ταγίπ Ερντογάν έχει απειλήσει και με νέο Δημοψήφισμα, αυτή τη φορά για τη θανατική ποινή. Επίσης την αβεβαιότητα και τις ανησυχίες επιτείνουν οι καταγγελίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης για νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στο Δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση και την αλλαγή του πολιτικού συστήματος από κοινοβουλευτική σε προεδρική Δημοκρατία το 51,41% των Τούρκων ψήφισε “Ναι” και το 48,59% “Όχι”, με τη συμμετοχή να ανέρχεται στο 87%.

TRYRUB
TRYCHF
TRYMXN
TRYHUF
TRYDKK
TRYIDR
TRYINR
TRYARS
TRYCZK
TRYBRL
TRYCNY
TRYCAD
TRYKRW
AUDTRY
GBPTRY
TRYJPY
NZDTRY
EURTRY
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version