if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Οι Αμερικανοί εγκρίνουν τον βομβαρδισμό της Συρίας, αλλά δεν ξέρουν γιατί (γραφήματα)

Σημαντική πλειοψηφία των Αμερικανών εγκρίνει τις πυραυλικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίων της Συρίας, ως απάντηση σε αναφορές για τη χρήση χημικών από την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ-Άσαντ, με τους περισσότερους όμως να θεωρούν πως ο πρόεδρος, Ντόναλτ Τράμπ δεν έχει σαφές σχέδιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Συρία, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center.

Η έρευνα διεξήχθη μετά τις πυραυλικές επιθέσεις της 6ης Απριλίου, σε δείγμα 1.062 ενηλίκων, με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων να εγκρίνουν τις επιθέσεις (58%) θεωρώντας ταυτόχρονα ότι ο Ντόναλτ Τραμπ δεν έχει σαφές σχέδιο (61%), ενώ διχασμένη είναι η κοινή γνώμη σχετικά με την υποχρέωση των ΗΠΑ να δεχθεί μετανάστες από τη Συρία (47% ναι έναντι 48% όχι).

Οι Ρεπουμπλικάνοι στηρίζουν τις επιθέσεις σε ποσοστό 77% και θεωρούν σημαντική απειλή για τις ΗΠΑ τους πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ (63%).

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σε επίπεδο φύλων, οι άντρες είναι υπέρ των πυραυλικών επιθέσεων κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους (68%), οι γυναίκες όμως φαίνεται να έχουν υψηλότερο αίσθημα υποχρέωσης υποδοχής μεταναστών (52%, έναντι 42% των αντρών).

[infogram id=”oo-38035634375488″ prefix=”Ahu” format=”interactive” title=”oo”]

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version