Ο Σάλλας μπαίνει στις υπηρεσίες ασφάλειας, εξαγοράζει την ESA Security

Ο Σάλλας μπαίνει στις υπηρεσίες ασφάλειας, εξαγοράζει την ESA Security

Κίνηση με στόχο τη δημιουργία ευρύτερου φορέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που θα εκτείνεται ακόμα και στον τομέα του Cybersecurity αλλά και στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού πραγματοποίησε ο Μιχάλης Σάλλας εξαγοράζοντας το 45% της ESA Security Solution, μέσω της Lyktos Group.

Η συμφωνία προβλέπει την ταυτόχρονη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, γεγονός το οποίο θα αυξήσει το ποσοστό του Lyktos Group στο 55%.
Η ESA είναι εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας, ο τζίρος της οποίας ανήλθε το 2016 σε 28 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες σε αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρόμους, μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, εγκαταστάσεις εταιρειών ενέργειας, τράπεζες και εμπορικά δίκτυα.

Διαβάστε  Μήνυμα Σάλλα η είσοδος στην Wealth Financial Services

Στόχος της συμφωνίας είναι η ενίσχυση των κεφαλαίων της ESA και η περαιτέρω επέκταση του εξοπλισμού της για την ανάπτυξη των εργασιών της. Στην εταιρεία απασχολούνται περισσότεροι από 2.000 εργαζόμενοι και εκτιμάται ότι με τους νέους πελάτες και την επέκταση των εργασιών της, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών και του προσωπικού.
Σημειώνεται ότι ο Lyktos Group έχει προχωρήσει σε επενδύσεις σε διάφορους κλάδους, όπως ο τουρισμός, οι τράπεζες, η οινοποιία και οι καινοτόμες τεχνολογίες.

Διαφήμιση
Διαβάστε  Σάλλας: Αμελητέο το κόστος της καθαρής εξόδου, τεράστιο της προληπτικής γραμμής

Διαφήμιση