Δυο βόμβες από το FBI για τον Τραμπ

Δυο βόμβες από το FBI για τον Τραμπ

Καταπέλτης ήταν στην κατάθεσή του ενώπιον της κοινής επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας και της Βουλής ο επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμει, για τα δυο καυτά ζητήματα που εμπλέκονται ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του διευθυντή του FBI στην αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσου (γερουσία και βουλή) από τη μέχρι τώρα έρευνα και τα στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δεν προκύπτουν ενδείξεις παρακολούθησης του Trump Tower κατά την προεκλογική περίοδο από οποιονδήποτε με εντολή του Μπαράκ Ομπάμα. Όπως διευκρίνισε ο Τζέιμς Κόμει, το υπουργείο Δικαιοσύνης του ζήτησε να καταθέσει ότι οι κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ είναι αβάσιμες.
[graphiq id=”kFSoWEZzDlX” title=”Οι Followers του Trump στο twitter” width=”700" height=”534" url=”https://sw.graphiq.com/w/kFSoWEZzDlX” frozen=”true”]

Διαβάστε  Επίσκεψη transit Τραμπ στη Σούδα, πριν δει τον Κιμ

Παράλληλα, όσον αφορά τη διερεύνηση των σχέσεων ατόμων του επιτελείου του Ντόναλντ Τραμπ με Ρώσους πράκτορες ο διευθυντής του FBI επιβεβαίωσε ότι ειδική απόρρητη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και για την πρόοδο και τα στοιχεία της έχουν ενημερωθεί οι επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσου και των υπηρεσιών πληροφοριών, γνωστοί ως “συμμορία των 8”.

Διαβάστε  Πεδίο μάχης για τους δασμούς και τα μάτια του Πούτιν το G7

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Κόμει ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών του Κογκρέσου θεωρούνται πολιτικός κόλαφος για τον Ντόναλντ Τραμπ και αναμένεται να αποτελέσουν το θέμα που θα κυριαρχήσει στην εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα.

[gra[graphiq id=”iXpUvCY7HNj” title=”Καθαρή αποδοχή του Ντόναλντ Τραμπ” width=”700" height=”604" url=”https://w.graphiq.com/w/iXpUvCY7HNj” ]