Νέο σκάνδαλο “ακριβά κοστούμια” καίει τον Φιγιόν

Νέο σκάνδαλο “ακριβά κοστούμια” καίει τον Φιγιόν

Αντιμέτωπος και με νέο σκάνδαλο φαίνεται ότι βρίσκεται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, καθώς νέα έρευνα έχει ξεκινήσει για τα ακριβά κοστούμια που φέρεται να του έχει δωρήσει επιχειρηματίας.

Ο Φιγιόν που κατηγορείται ήδη επισήμως για κατάχρηση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος τώρα διερευνάται και για την υπόθεση ” ακριβά κουστούμια”. που φέρεται να του χάρισε ένας φίλος του επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με δικαστική πηγή, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, οι αρχές θέλουν να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσφέρθηκαν αυτά τα κοστούμια, γνωστού οίκου μόδας, στον πρώην πρωθυπουργό.

Η εφημερίδα Le Parisien αποκάλυψε την Κυριακή ότι επιχειρηματίας πλήρωσε 13.000 ευρώ για την αγορά δύο κοστουμιών, από οίκο μόδας που βρίσκεται σε μια ακριβή συνοικία του Παρισιού, για λογαριασμό του Φιγιόν.
[graphiq id=”fUuWk4JQ7hX” title=”Δημοσκόπηση για τις γαλλικές εκλογές (πριν την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Φιγιόν)” width=”700" height=”662" url=”https://w.graphiq.com/w/fUuWk4JQ7hX” ]

Διαβάστε  Γαλλία: Βιομηχανικές "αρρυθμίες"

Διαφήμιση