Ριμπάουντ στο πετρέλαιο λόγω… αποθεμάτων

Ριμπάουντ στο πετρέλαιο λόγω… αποθεμάτων

Νέα ανατροπή σημειώνεται στο πετρέλαιο όπου η ανακοίνωση της απρόσμενης μείωσης των αμερικανικών αποθεμάτων προκαλεί ριμπάουντ ανακούφισης στην τιμή, ενώ έκθεση της Goldman Sachs αντισταθμίζει τους φόβους από την αύξηση της παραγωγής στη Σαουδική Αραβία υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία του ΟΠΕΚ υλοποιείται βάσει σχεδιαγράμματος.

Οι τιμές του πετρελαίου εμφανίζουν δυναμική ανάκαμψης διεθνώς στηριζόμενες στην αιφνιδιαστική μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων κατά 531,000 βαρέλια, σε εβδομαδιαία βάση, έναντι προσδοκιών για αύξηση κατά 3,7 εκατ. βαρέλια.
[graphiq id=”hKnEZsVHYSF” title=”Αποθέματα χωρών-μελών του ΟΠΕΚ” width=”700" height=”574" url=”https://w.graphiq.com/w/hKnEZsVHYSF” ]

Τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα είναι του American Petroleum Institute και μένει να επιβεβαιωθούν από την επίσημη υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης αργότερα την Τετάρτη.

Διαβάστε  FF Group: Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα της QCM

Διαβάστε επίσης: ΟΠΕΚ: Η παραγωγή μειώνεται, η τιμή πέφτει…

Χθεσινή έκθεση του ΟΠΕΚ δείχνει αύξηση των αποθεμάτων των βιομηχανικών χωρών στα 278 εκατ. βαρέλια, επίπεδο πολύ υψηλότερο από τον 5ετή μέσο όρο

Διαφήμιση