if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ετσι τσάκισαν τη Deutsche Bank

Βαριές απώλειες 7,89% κατέγραψε η μετοχή της Deutsche Bank κατά τη συνεδρίαση στην αγορά Xetra, μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής αύξησης κεφαλαίου σε τιμής 39% χαμηλότερη από το κλείσιμο της Παρασκευής και την εκ βάθρων αλλαγή του business plan από τον CEO.


Απώλειες 8,35% καταγράφει η μετοχή στην αγορά της Φρανκφούρτης, όπου επίσης διαπραγματεύεται, ενώ στο -3,62% κινείται η μετοχή στο NYSE, στη Νέα Υόρκη.
Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την πώληση της θυγατρικής της Postbank και αντ αυτού κινείται πλέον σε τροχιά πλήρους ενσωμάτωσης της λιανικής τραπεζικής, ενώ παράλληλα θα μετοχοποιήσει τον τομέα του investment banking και θα ΄κινηθεί σε αναπτυξιακή κατεύθυνση εγκαταλείποντας τα σχέδια περαιτέρω συρρίκνωσης.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα θα τσακίσουν τη Deutsche Bank, λόγω αμκ


Αυτή τη στιγμή η κεφαλαιοποίηση της Deuttsche Bank στο Γερμανικό Χρηματιστήριο XET διαμορφώνεται στα 16,7 δισ., ενώ σκοπεύει να αντλήσει επιπλέον 8 δισ. ευρώ μέσω της αύξησης κεφαλαίου.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η μετοχή γράφει απώλειες 21,71% από την αρχή του έτους. Το ιστορικό υψηλό το σημείωσε στα 33,42 ευρώ στις 14 Απριλίου του 2015.
[graphiq id=”5KjwWHFhZcx” title=”Deutsche Bank N (DB) Stock Price” width=”600″ height=”688″ url=”https://sw.graphiq.com/w/5KjwWHFhZcx” frozen=”true”]

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version