Ο Τραμπ ζητά από τη Γερουσία έρευνα για τον Ομπάμα

Ο Τραμπ ζητά από τη Γερουσία έρευνα για τον Ομπάμα

Σε πεδίο μάχης μετατρέπει την πολιτική σκηνή ο Ντόναλντ Τραμπ ζητώντας από τη Γερουσία να διερευνήσει με εξεταστική επιτροπή της καταγγελίες πυο ο ίδιος έκανε για το ενδεχόμενο παρακολούθησης του Trump Tower με κοριούς κατά την προεκλογική περίοδο με εντολή του Μπαράκ Ομπάμα.

Η δήλωση του εκπροσώπου του Τραμπ για περαιτέρω διερεύνηση των -ατεκμηρίωτων- καταγγελιών σε βάρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έχουν ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από σε όλα τα πολιτικά στρατόπεδα, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στην κρυφή των ειδήσεων από το Σάββατο.

Διαβάστε  Επίθεση Τραμπ σε Γερμανία-Ρωσία για Nordstream II, μέσω NATO

Οι καταγγελίες του Τραμπ που εκτοξεύτηκαν το Σάββατο διαψεύστηκαν από εκπρόσωπο του Μπαράκ Ομπάμα και από τον πρώην αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, αλλά ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε επισήμως από τη Γερουσία τη διερεύνηση της καταγγελίας του, για την οποία δεν προσέφερε αποδεικτικά στοιχεία.

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης: Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα για «κοριούς»

Διαβάστε  Αμερικανοί στη Βόρεια Κορέα: Ξεκίνησαν οι διεργασίες για τη σύνοδο Κιμ-Τραμπ

Το γραφείο τύπου του Τραμπ ανέφερε πως ο νέος πρόεδρος θα ερευνήσει περαιτέρω και την πιθανή κατάχρηση εξουσίας από τον Ομπάμα σχετικά με τους ισχυρισμούς ύπαρξης παρέμβασης των Ρώσων στην προεκλογική διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη: Ομπάμα για Τραμπ: Λέει ψέμματα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου ξεκαθάρισε δεν θα υπάρξει σχολιασμός του θέματος από τον πρόεδρο ή το επιτελείο του μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης.

Διαφήμιση