Ο Τραμπ στα άκρα με τους δημοσιογράφους: Δεν πάει στο ετήσιο δείπνο ανταποκριτών

Ο Τραμπ στα άκρα με τους δημοσιογράφους: Δεν πάει στο ετήσιο δείπνο ανταποκριτών

Κίνηση που επιδεινώνει τις ήδη τεταμένες σχέσεις με τους δημοσιογράφους και τα media κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραβρεθεί στο ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου καθώς έχει προγραμματίσει για την ίδια ώρα τον χορό των κυβερνητών. Το ετήσιο δείπνο θα παρατεθεί την 29η Απριλίου στην Ουάσινγκτον

Η απόφαση αυτή ακολουθεί τον αποκλεισμό του CNN, των New York Times, του BBC, το Politico, των The Los Angeles Times και του Buzzfeed από το Briefing του Λευκού Οίκου με απόφαση του εκπροσώπου Τύπου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του να μην παραβρεθεί στο δείπνο των ανταποκριτών με ανάρτησή του στο twitter γράφοντας

Διαφήμιση

«Δεν θα παρευρεθώ στο δείπνο της Ένωσης των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου φέτος», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ευχόμενος «όλοι να περάσουν ένα ωραίο βράδυ».

Ορισμένα ΜΜΕ, όπως το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ή το περιοδικό New Yorker, που συνήθως υποστηρίζουν την εκδήλωση και φιλοξενούν ακριβά after-parties, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να κάνουν τίποτα τέτοιο φέτος.

Διαφήμιση