Ελαττωματικό software φυλακίζει αθώους

Ελαττωματικό software φυλακίζει αθώους

Συλλήψεις, φυλακίσεις και καταγραφές σεξουαλικών παραβάσεων σε περίπου 2.000 περιπτώσεις, ήταν το αποτέλεσμα ελαττωματικού λογισμικού διαχείρισης που χρησιμοποιεί το Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Alamenda της Καλιφόρνια.

Εισαγγελείς και δικηγόροι υπεράσπισης αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα άμεσης δράσης σχετικά με το ελαττωματικό λογισμικό, το Odyssey Court Manager της Tyler Technologies, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από την τη δικαστική αρχή της περιοχής ο τρόπος αντιμετώπισης.

[graphiq id=”2q4cUF5Gh49" title=”Tyler Technologies, Inc. (TYL)” width=”700" height=”391" url=”https://sw.graphiq.com/w/2q4cUF5Gh49" frozen=”true”]

Το λογισμικό εκτός από την Alamenda χρησιμοποιείται από 25 από τα 58 κομητείες της Καλιφόρνια, και διάφορες άλλες σε όλη τη χώρα όπως , Miami-Dade County, Florida, to Kane County, Illinois. Σε τρεις ακόμα πολιτείες έχουν αναφερθεί αντίστοιχα προβλήματα από τη χρήση του που πυροδότησαν επίσημες νομικές διαδικασίες.

Διαβάστε  Οι Αμερικάνοι πιέζουν τη Deutsche Bank, ο ρόλος των Κινέζων ενισχύεται

Στις 9 Ιανουαρίου, μηνύσεις κατατέθηκαν κατά αξιωματούχων της κομητείας Shelby και της Tyler Technologies. Συνολικά οι υποθέσεις της κομητείας οι οποίες σχετίζονται με την Tyler ανέρχονται σε τρεις, μία τοπικού και δύο ομοσπονδιακού δικαστηρίου.

Η εταιρία από την πλευρά της δήλωσε ότι δεν έχει υπόψιν της περιστατικά σχετικά με το λογισμικό της Alamenda, και πως θα συνεργαστεί με το Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας για να αναλύσει την κατάσταση και να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη.

Διαβάστε  Σε χαμηλό 17ετίας η ανεργία στις ΗΠΑ

[graphiq[graphiq id=”f5cPnwLnuOp” title=”ΗΠΑ: Πληθυσμός με ποινικές-διοικητικές κυρώσεις” width=”700" height=”490" url=”https://w.graphiq.com/w/f5cPnwLnuOp” ]Ο δικαστής της κομητείας δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε κάποια απόφαση σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης, αλλά προς το παρόν για να αντιστραφούν οι λανθασμένες αποφάσεις, οι υπάλληλοι δεν στηρίζονται στα ηλεκτρονικά αρχεία, αλλά στα επίσημα έγγραφα.

Η αντικατάσταση του λογισμικού έγινε για πιο αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεων και αυτή η εξέλιξη οδηγεί ακριβώς στο αντίστροφο, καθώς η χρήση του πρότερου λογισμικού Corpus δεν είναι δυνατή, αφού δεν υποστηρίζεται πλέον από το τμήμα πληροφοριών της κομητείας.

Διαβάστε  ΔΝΤ για ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποσκάπτει τη μελλοντική σταθερότητα

Διαφήμιση