if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Τράμπ-Μέρκελ θα μιλήσουν για τη Ρωσία

Τηλεφωνική επικοινωνία αναφορικά με την υιοθέτηση κοινής στάσης και πολιτικής απέναντι στη Ρωσία αναμένεται να έχουν το Σάββατο ο Ντόναλντ Τράμπ και η Άνγκελα Μέρκελ, είδηση που διοχετεύθηκε στα media μετά την τοποθέτηση του προέδρου των ΗΠΑ σε σχετική ερώτηση, όπου απάντησε πως είναι ακόμα νωρίς για να συζητηθεί το θέμα των κυρώσεων.

Η τοποθέτηση του Ντόναλντ Τράμπ σχετικά με το ζήτημα των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την Τερέζα Μέι στον Λευκό Οίκο.
Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός σε ομιλία της χθες σε στενό κύκλο γερουσιαστών τοποθετήθηκε υπέρ της αναγκαιότητας για κοινή στάση ΗΠΑ-Βρετανίας απέναντι στη Ρωσία.

Συνεπώς η τοποθέτηση του Ντόναλντ Τράμπ έστειλε μήνυμα ότι αποδέχεται τις βρετανικές θέσεις επί της Ρωσίας, ανοίγοντας την πόρτα για ευθυγράμμιση και με τη Γερμανία στο θέμα των κυρώσεων.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Καταλυτική δήλωση που έδωσε τ ο έναυσμα για συζητήσεις επί θεμάτων πολιτικής προς τη Ρωσία με Μ. Βρετανία και Γερμανία ήταν η έκφραση στήριξης από τον Ντόναλντ Τράμπ προς τις υπηρεσίες πληροφοριών και η παράλληλη αποδοχή των εκθέσεων για το hacking.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version