Ο Κιμ στέλνει “μηνύματα” στον Τράμπ

Ο Κιμ στέλνει “μηνύματα” στον Τράμπ

Πληροφορίες για επικείμενη δοκιμή διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρειο Κορέα εντός των επομένων ημερών, ακόμα και την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τράμπ έχουν θέσει σε συναγερμό τις αρχές.

[graphiq id=”5sor9KYOuXP” title=”Σημεία στρατιωτικού ενδιαφέροντος στη Βόρειο Κορέα” width=”700" height=”588" url=”https://w.graphiq.com/w/5sor9KYOuXP” ]

Ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι η Πιονγιάνγκ να έχει σκοπίμως διαρρεύσει τις πληροφορίες για τις επικείμενες δοκιμές θέλοντας να στείλει ηχηρό μήνυμα στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ η Βόρειος Κορέα έχει ήδη βάλει σε κινητούς εκτοξευτές δυο νέους πυραύλους ICBM που είναι μικρόετρη σε μήκος από παλαιότερους μη υπερβαίνοντας τα 15 μέτρα.

Διαβάστε  Ο Τραμπ κάνει πίσω, θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής με Κιμ

[gra[graphiq id=”6ugJpYASR6d” title=”Μεγάλες πόλεις εντός του βεληνεκούς των πυραύλων της Βορειου Κορέας” width=”700" height=”938" url=”https://w.graphiq.com/w/6ugJpYASR6d” ]

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Νοτίου Κορέας, σύμφωνα με το Stratfor, αναφέρουν ότι παρατηρήθηκε μεταφορά τμημάτων των πυραύλων που μάλλον αντιστοιχούν στα χαμηλά στρώματα τους.
Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Βόρειος Κορέα έχει θέσει εκ νέου σε λειτουργία τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Nyongbyon.

Διαβάστε  Η Google "αφήνει χαζό" το Πεντάγωνο