Το καλάσνικοφ έδειξε «Οργάνωση Επαναστικής Αυτοάμυνας» για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Το καλάσνικοφ έδειξε «Οργάνωση Επαναστικής Αυτοάμυνας» για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Ενα μόνο ερ’ωτημα έχουν καταφέρει να απαντήσουν οι αστυνομικές αρχές μέχρι τώρα σχετικά με την επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ίδιο καλάσνικοφ είχε χρησιμοποιηθεί σε επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ το 2014 και το 2016 κατά του κτηρίου που στεγάζεται η πρεσβεία του Μεξικό.

Διαβάστε  Έκρηξη ρίσκου στον ευρωπαϊκό νότο παγιδεύει την Ελλάδα

[graphiq id=”bJG1iprcefr” title=”Ελλάδα: Πιο ενεργές τρομοκρατικές οργανώσεις από το 2000" width=”700" height=”567" url=”https://w.graphiq.com/w/bJG1iprcefr” ]

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις σε τρεις κάλυκες φυσιγγίων καθώς και μεταλλικά θραύσματα βολίδων πυροβόλου όπλου, που βρέθηκαν στο χώρο ένοπλης επίθεσης, χθες το πρωί, κατά αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ προέκυψε ότι το ίδιο πυροβόλο όπλο (πολεμικό τυφέκιο 7,62 mm Καλάσνικοφ ) έχει χρησιμοποιηθεί και στις ακόλουθες περιπτώσεις:
στην ένοπλη επίθεση, την 24 Μαΐου 2014, κατά των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην ίδια ως άνω διεύθυνση και
στην ένοπλη επίθεση την 31 Ιουλίου 2016 κατά του κτιρίου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό.

Διαβάστε  Νέο Washington Group για το ελληνικό χρέος, στο περιθώριο του G7

[graph[graphiq id=”h3HxEd6Tphr” title=”Ελλάδα: Τρομοκρατικές επιθέσεις και απειλές” width=”700" height=”555" url=”https://w.graphiq.com/w/h3HxEd6Tphr” ]p class="posttags">