Τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ κατά των ΜΑΤ στο ΠΑΣΟΚ

Τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ κατά των ΜΑΤ στο ΠΑΣΟΚ

Ένας αστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίστηκε, από θραύσμα, από την επίθεση με όπλο που έγινε κατά της φρουράς των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από αγνώστους τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η επίθεση σημειώθηκε στις 6:18 το πρωί, αμέσως μετά την αλλαγή βάρδιας, με τρεις πυροβολισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Διαβάστε  Ελεύθερος υπό... προστασία και ο δεύτερος από τους 8 Τούρκους

[graphiq id=”k6nmGlw2eWh” title=”Τρομοκρατικές επιθέσεις και απειλές στην Ελλάδα” width=”700" height=”555" url=”https://w.graphiq.com/w/k6nmGlw2eWh” ]

Στο σημείο έχουν βρεθεί 3 κάλυκες πιθανότατα από καλάσνικοφ. Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ.

Οι δράστες δεν έγιναν αμέσως αντιληπτοί και ακόμα δεν είναι σαφές αν ήταν ένας ή δύο, ωστόσο το σημείο που έδρασαν είναι η διασταύρωση της οδού Αραχώβης με τη Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε  Συλλήψεις σε επιχείρηση κατά του λαθρεμπορίου αντικαρκινικών φαρμάκων

[gra[graphiq id=”cNVhkspS2Ox” title=”Πιο ενεργές τρομοκρατικές οργανώσεις από το 2000" width=”700" height=”567" url=”https://w.graphiq.com/w/cNVhkspS2Ox” ]

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν επέλεξαν μαζικά πυρά αλλά μόνο τρεις σφαίρες, ενώ τα καλάσνικοφ έχουν έως 30 σφαίρες στον γεμιστήρα και ταψυβολία που θα επέτρεπε τη ρίψη όλων σε λιγότερο από ένα λεπτό.