if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

ΗΠΑ: Οι μυστικές υπηρεσίες ενημερώνουν σήμερα τον Τράμπ για… Πούτιν

Διαβεβαιώσεις ότι στη σημερινή ενημέρωση του Ντόναλντ Τράμπ από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα δοθούν επαρκή στοιχεία που θα αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τον τρόπο και τα συμφέροντα των Ρώσων για την εμπλοκή τους στις αμερικανικές εκλογές και την απαξίωση της Χϊλαρι Κλίντον,μ έδωσε ο “αρχικατάσκοπος” Τζέιμς Κλάπερ.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Διευθυντής Εθνικών Πληροφοριών (DNI, James Clapper, ο Τράμπ θα ενημερωθεί για το σύνολο των ευρυμάτων ενώ ένα μέρος αυτών θα συμπεριληφθή σε μια αναφορά που θα αποχαρακτηρισθεί και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

[graphiq id=”eQ21yr7uh37″ title=”Δημοσκόπηση (ΗΠΑ): Τι επίπδο απειλής είναι η Ρωσία για τις ΗΠΑ” width=”700″ height=”474″ url=”https://w.graphiq.com/w/eQ21yr7uh37″ ]

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κατ επανάληψη εκφράσει σκεπτικισμό για τα ευρήματα των μυστικών υπηρεσιών, δεχόμενος την εκδοχή του Βλάντιμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα δεν είχε λόγο και δεν παρενέβη στην εκλογική διαδικασία των ΗΠΑ.
Ωστόσο παράγοντες των μυστικών υπηρεσιών επισημαίνουν ότι πλέον έχουν αναγωριστεί με λεπτομέρεια και οι διασυνδέσεις των Wikileaks με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του Κρεμλίνου καθαώς και την ανάμειξη του Σνόουντεν σε αυτόν τον κύκλο.
[graphiq id=”1rEc9A8zDi5″ title=”Δημοσκόπηση (ΗΠΑ): Σε ποιό πιστεύετε ότι η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές” width=”700″ height=”536″ url=”https://w.graphiq.com/w/1rEc9A8zDi5″ ]

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version