Η αστυνομία βρήκε γκαράζ-γιάφκα στον Άλιμο

Η αστυνομία βρήκε γκαράζ-γιάφκα στον Άλιμο

Σε διαδικασία διερεύνησης ενός γκαράζ-γιάφκα που είχε εντοπιστεί και παρακολουθούνταν εδώ και μέρες μπαίνει πλεον η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, μετά και από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα στον Άγιο Δημήτριο.

Διαβάστε επίσης: Συνέλλαβαν την Πόλα Ρούπα

Το γκαράζ ανακαλύφθηκε στην περιοχή του Αλίμου, που είναι σχετικά κοντά με το σπίτι όπου διέμενε η Πόλα Ρούπα στα σύνορα Αγίου Δημητρίου και Ηλιούπολης, ωστόσ όσο καιρό το γκαράζ τελούσε υπό παρακολούθηση κανείς δεν επισκέφθηκε.

Διαβάστε  Βουτιά των λιανικών πωλήσεων τον Φεβρουάριο

Αν και τα media αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και του αρχιληστή, στη Νέα Σμύρνη και την Ηλιούπολη, εν τούτοις το σημείο είχε ανακαλυφθεί νωρίτερα και τελούσε υπό παρακολούιθηση ώστε να εντοπιστούν όσοι το επισκέπτονταν.

Στο σημείο έχουν φθάσει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και των εργαστηρίων της Αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να είναι σε θέση να πουν αν τα όπλα έχουν να κάνουν με τη Ρούπα και τον Επαναστατικό Αγώνα. O κίνδυνος τα οχήματα να είναι παγιδευμένα έχει ως αποτέλεσμα οι κινήσεις των αστυνομικών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Διαβάστε  Ο ESM πιέζει τον Τσίπρα για χρέος-επόμενη μέρα, δεν εκταμίευσε τη δόση 1 δισ,

Από την αστυνομία διαρρέεται ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφθασαν στο γκαραζ της οδού Κύπρου, απο υλικό που βρέθηκε στα διαμερίσματα της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου όπου έμενε η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από δικαστικές πηγές.

Η αστυνομία διαρρέει ότι στο σπίτι της Ρούπα βρέθηκαν σημειώσεις, κλειδιά, αστυνομικές ταυτότητες, τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η 48χρονη.

Διαβάστε  Φρέσκο χρήμα 9,2 δισ. στην Ελλάδα από επενδύσεις του προγράμματος Γιούνκερ