Ξαφνικός “έρωτας” Τράμπ για την Κλίντον

Ξαφνικός “έρωτας” Τράμπ για την Κλίντον

Όλο και πιο ξεκάθαρη γίνεται η ύπαρξη παρασκηνιακής συνεννόησης μεταξύ του Ντόναλντ Τράμπ και της Χϊλαρι Κλίντον με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να έχει αλλάξει πλέον στάση εντελώς και να επαινεί τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Το Crisis Monitor είχε εγκαίρως παρατηρήσει την αλλαγή στάση του Ντόναλντ Τράμπ από τα πρώτα λετά μετά την εκλογή του στην προεδρία της χώρας, όταν εγκατέλειψε τη σκληρή και απαξιωτική ρητοτική ευχαριστώντας την αντίπαλό του για την προσφορά της στη χώρα.

Αξίζει να σημεωθεί ότι ο Ντόναλντ Τράμπ είχε αφήσει ανιχτό το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης σε βάρος της Χίλαρι Κλίντον σε περίπτωση εκλογής του στην προεδρία των ΗΠΑ, θέτοντας σε κατάσταση επιφυλακής τον λευκό Οίκο για ενδεχόμενη χορήγηση προεδρικής χάριτος στην ποψήφια των Δημοκρατικών.

Διαβάστε  Βρόμικη επίθεση Τραμπ σε Μέρκελ μέσω twitter

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συμβουλές από τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον μετά το «πολύ φιλικό» τηλεφώνημα που έλαβε από τον σύζυγο της Δημοκρατικής αντιπάλου του, την οποία κατηγορούσε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας με ιδιαίτερα οξύ τόνο, σύμφωνα με αποσπάσματα συνέντευξης που προβλήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Πιστεύοντας στο κατευνασμό της έντασης έπειτα από μια προεκλογική εκστρατεία πρωτοφανούς σφοδρότητας, ο κ. Τραμπ δήλωσε ήδη την Πέμπτη ότι ανυπομονεί να δεχτεί τις συμβουλές του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, «ενός πολύ καλού ανθρώπου», μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του στον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε  Ο Τραμπ θέλει να τινάξει τη συμφωνία με το Ιράν στον αέρα, το γράφημα έχει τις απαντήσεις

Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή, η δημοσιογράφος Λέσλι Σταλ ρωτά τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό εάν σκοπεύει να πάρει επίσης συμβουλές από τον Δημοκρατικό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Όσον αφορά το τηλεφώνημα της Χίλαρι Κλίντον για να παραδεχτεί την ήττα της τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο κ. Τραμπ δεν ήταν ούτε εκεί φειδωλός στους επαίνους του γι αυτήν την οποία αποκαλούσε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας «Χίλαρι, η διεφθαρμένη» και οι υποστηρικτές του φώναζαν «Κλείστε την μέσα» κάθε φορά που άκουγαν το όνομά της.
«Λοιπόν, η Χίλαρι μου τηλεφώνησε και ήταν ένα θαυμάσιο τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα δύσκολο γι αυτήν, όπως μπορώ να φανταστώ. Πιο σκληρό γι αυτήν παρά απ΄ότι θα ήταν για μένα. Τελικά για μένα, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η Χίλαρι δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλή. Είπε απλώς ‘Συγχαρητήρια Ντόναλντ, καλή δουλειά”», πρόσθεσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ στο CBS.
«Και εγώ είπα: ‘θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, ήσασταν μια μεγάλη αντίπαλος’. Είναι πράγματι δυνατή και πολύ έξυπνη», τόνισε.

Διαβάστε  Η Fed ανεβάζει τα επιτόκια, σηματοδοτεί περισσότερες αυξήσεις και βλέπει πληθωρισμό πάνω από στόχο

Διαφήμιση