Η Τράπεζα της Αγγλίας προσλαμβάνει τώρα! Ζητείται υποδιοικητής

Σε αναζήτηση υποδιοικητή στην ανοιχτή αγορά έχει προχωρήσει η Τράπεζα της Αγγλίας, με ενδεχόμενη προαγωγή με την αναχώρηση του διοικητή Mark Carney σε τρία χρόνια.

Η Τράπεζα της Αγγλίας προσλαμβάνει τώρα! Ζητείται υποδιοικητής

Στην προετοιμασία του αγώνα για το Brexit, η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της, αναζητώντας νέο υποδιοικητή, καθώς η τωρινή κάτοχος της θέσης Nemat (Minouche) Shafik αποχωρεί το Φεβρουάριο.

Η αγγελία λήγει στις 21 Νοεμβρίου και ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να περάσει μια διαδικασία ενδελεχούς διερεύνησης σύγκρουσης συμφέροντος, απόδειξης κατανόησης χρηματοοικονομικών αγορών και ανάπτυξης πολιτικών και κυρίως ισχυρές ικανότητες διαχείρισης κινδύνου, προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του υποδιοικητή με £ 270.000 ετήσιο μισθό.

Χρηματοοικονομική σταθερότητα και αποφάσεις νομισματικής πολιτικής μέσω διαχείρισης ισολογισμού, διαχείριση αποθεμάτων συναλλάγματος και διαχείριση κινδύνου είναι μερικές μόνο από τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει ο νέος υποδιοικητής.

Διαβάστε  Αιμορραγεί η κυβέρνηση Μέι, παραιτήθηκε και η υπουργός Εσωτερικών

Ο νέος υποδιοικητής ενισχύει τη διαμάχη σχετικά με τη θέση του διοικητή Mark Carney, που έχει κατακριθεί κατά κόρων από πολιτικούς για με τη στρατηγική που ακολούθησε σχετικά με το δημοψήφισμα.

Ο Carbey επιβεβαίωσε ότι θα επεκτείνει τη θητεία του μέχρι το 2019, προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε  Εκτός κινδύνου και ο Σεργκέι Σκρίπαλ

Διαφήμιση