Τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Διπλή τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Αττατούρκ της Κωνστανατινούπολης, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης έγινε πριν από λίγο στόχος τρομοκρατικού χτυπήματος, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Media. Αυτόπτες μάρτυρες και το CNN Turk κάνουν λόγο για δυο εκρήξεις και πυροβολισμούς.

Διαφήμιση

Μέχρι στιγμής οι αρχές επιβεβαιώνουν την είδηση και μιλούν για έκρηξη σε σημείο ελέγχου κατά την πρόσβαση στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε  Νέες συλλήψεις 300 στρατιωτικών στην Τουρκία

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ταξί μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία.

Oι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα εάν οι εκρήξεις προκλήθηκαν από εκρηκτικούς μηχανισμούς ή από βομβιστές αυτοκτονίας. Ωστόσο, τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύουν τα τοπικά media κάνουν λόγο για εκρήξεις από χειροβομβίδες, τις οποίες οι δράστες της επίθεσης πέταξαν μέσα από την είσοδο του αεροδρομίου, στο τέρμιναλ των διεθνών αφίξεων.

Διαβάστε  Τούρκοι hackers επιτέθηκαν στο ΑΠΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα τον Ιούνιο βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο εξερράγει σκοτώνοντας 11 ανθρώπους στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Διαφήμιση