• Τελευταία
  • Trending
  • All

Bloomberg: Έρχεται παγκόσμιο απεργιακό τσουνάμι!

25 Ιουλίου 2022

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Bloomberg: Έρχεται παγκόσμιο απεργιακό τσουνάμι!

Κινδυνεύει η ασφάλεια εφοδιασμού, ελλοχεύουν νέες πληθωριστικές πιέσεις. Απειλείται η πολιτική σταθερότητα

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
25 Ιουλίου 2022
Στις The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
37 0
0
100
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπροστά σε παγκόσμιο απεργιακό τσουνάμι με απρόβλεπτες διαστάσεις και επιπτώσεις βρίσκεται η παγκόσμια οικονομία, όπως εκτιμά το Bloomberg, αναγνωρίζοντας ενδείξεις που έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται. Καθώς αυξάνεται το κόστος ζωής και οι επιχειρήσεις προσπαθούν να διατηρήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, η προσπάθεια συμπίεσης του εργασιακού κόστους φαίνεται έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ αυτά που αναγνωρίζονται.

Ήταν οι εργάτες σε κρίσιμα πόστα αυτοί που κράτησαν την παγκόσμια οικονομία ζωντανή στην κρίση του κορονοϊού, οι ίδιοι που αναβίωσαν τις εφοδιαστικές αλυσίδες και αυτοί που ελέγχουν τις διόδους σε αυτή την πλέον κρίσιμη συγκυρία. Δυστυχώς, όμως, οι εργάτες έχουν αγανακτήσει, καθώς ο πληθωρισμός αυξάνεται, η πίεση εντείνεται και η αγοραστική τους δύναμη υποχωρεί, οι απεργίες αποτελούν τον μοναδικό μοχλό πίεσης που διαθέτουν και καθώς έχουν αρχίσει να τον χρησιμοποιούν, ο κίνδυνος κατάρρευσης των αλυσίδων εφοδιασμού μοιάζει παραπάνω από… ορατός, είναι εξαιρετικά πιθανός.

Σχετικάθέματα

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025

Ξέσπασμα απεργιών και άλλων εργατικών διαδηλώσεων απειλεί τις βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, και ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν τη μεταφορά αγαθών, ανθρώπων και ενέργειας. Από τους εργαζόμενους στους σιδηρόδρομους και τα λιμάνια στις ΗΠΑ μέχρι τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Αυστραλία και τη Νορβηγία καθώς και τους οδηγούς φορτηγών στο Περού, οι εργαζόμενοι απαιτούν καλύτερες εργασιακές σχέσεις, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον καλπάζοντα πληθωρισμό.

Μέχρι χθες, τέτοια κείμενα, εν Ελλάδι, θα έβλεπε κανείς στον ΡΙζοσπάστη, στην Αυγή και την Εργατική Αλληλεγγύη, από το βράδυ της Κυριακής 24 έως το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου ήταν πρωτοσέλιδο στον Economist. Αν και το θέμα υποχώρησε γρήγορα σε χαμηλότερες θέσεις και σύντομα αποσύρθηκε από την πρώτη σελίδα, παραμένει ένα ρεπορτάζ που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Η πανδημία έχει ασκήσει άνευ προηγουμένου πίεση στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού – και επίσης στους εργαζόμενους που διατήρησαν αυτά τα συστήματα σε λειτουργία κάτω από αντίξοες συνθήκες. Φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς έχουν απαυδήσει,

γράφει το Bloomberg.

 

Έχουν τη δύναμη

Ακριβώς επειδή η δουλειά τους είναι τόσο κρίσιμη για την παγκόσμια οικονομία αυτή τη στιγμή –- με τις αλυσίδες εφοδιασμού ακόμα εύθραυστες και τις αγορές εργασίας σφιχτές – αυτοί οι εργαζόμενοι διαθέτουν ισχυρό μοχλό πίεσης και το γνωρίζουν. Οποιεσδήποτε διαταραχές που προκαλούνται από εργατικές διαφορές θα μπορούσαν να αυξήσουν τις ελλείψεις και τις αυξανόμενες τιμές που απειλούν να πυροδοτήσουν ύφεση.

Αυτό ενθαρρύνει τους υπαλλήλους στις μεταφορές και τα logistics – που εκτείνονται από τις αποθήκες μέχρι τα φορτηγά – να αντισταθούν στα αφεντικά τους, όπως αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο την Katy Fox-Hodess, λέκτορα στις εργασιακές σχέσεις στο Sheffield University Management School στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ίδια επισημαίνει τις ήδη δύσκολες συνθήκες εργασίας στον κλάδο μετά από χρόνια απορρύθμισης.

Τους έχουν κάψει οι εργοδότες

«Οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού δεν ήταν βαθμονομημένες για να αντιμετωπίσουν μια κρίση όπως η πανδημία και οι εργοδότες έχουν ωθήσει πραγματικά αυτή την κρίση στις πλάτες των εργαζομένων»,

λέει η Fox-Hodess.

Από την πλευρά τους, οι κεντρικοί τραπεζίτες ανησυχούν για το ότι οι εργαζόμενοι πληρώνονται υπερβολικά και η συσχέτιση μισθών-τιμών μπορεί να πυροδοτήσει ντόμινο, όπως αυτό που εκτόξευσε τον πληθωρισμό τη δεκαετία του 1970. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πολλά σημάδια για αυτό: Οι αυξήσεις μισθών παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και ιδιαίτερα συγκριτικά με τον πληθωρισμό.  Αυτό συμβαίνει τώρα, γιατί η οργανωμένη εργασία είναι γενικά λιγότερο ισχυρή από ό,τι ήταν στο παρελθόν και διαχρονικά βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Οι εργαζόμενοι στις περισσότερες χώρες έχασαν εισόδημα στην πανδημία

Αλλαγή στο πραγματικό εισόδημα εργασίας από το τέταρτο τρίμηνο του 2019

 

Πηγή: Διεθνής Οργάνωση Εργασίας

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εξαιρείται η Κίνα

Απρόβλεπτες επιπτώσεις

Αλλά αυτό μπορεί να κρύψει ένα διαφορετικό πρόβλημα. Μεγάλο μέρος του σημερινού πληθωρισμού προέρχεται από συγκεκριμένα σημεία ασφυξίας – και η εργασιακή αναταραχή σε αυτούς τους βασικούς κλάδους θα μπορούσε να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στις τιμές. Μια επαπειλούμενη απεργία των εργαζομένων στον τομέα της ενέργειας της Νορβηγίας, για παράδειγμα, προκάλεσε νέες δονήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές φυσικού αερίου νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Υπάρχει επίσης κίνδυνος για την επανεξισορρόπηση των οικονομιών. Στην πανδημία, οι άνθρωποι αγόραζαν περισσότερα αγαθά σε βάρος υπηρεσιών όπως αεροπορικά εισιτήρια ή δωμάτια ξενοδοχείων, ασκώντας πίεση στις αλυσίδες εφοδιασμού και τροφοδοτώντας τον πληθωρισμό. Η προσδοκία είναι ότι οι συνήθειες δαπανών θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, με τους καταναλωτές να θέλουν να ξανά να ταξιδέψουν. Η τάση αυτή εμφανίζει ισχυρές ενδείξεις, αλλά ακόμα δεν έχει εμπεδωθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Οι απεργίες του προσωπικού καμπίνας της Ryanair Holdings Plc ή των εργαζομένων στα αεροδρόμια στο Παρίσι και το Λονδίνο, προσθέτουν στην ταξιδιωτική αναταραχή, συνθήκη που μπορεί να αποθαρρύνει τους επίδοξους τουρίστες.

Οι απεργιακές εξάρσεις ανά τον κόσμο

Τρένα και φορτηγά… και Τζίμι Χόφα ξανά

Στις Η.Π.Α., το εργατικό κίνημα μετά από μακροχρόνια παρακμής δείχνει σημάδια αφύπνισης καθώς τα συνδικάτα εδραιώνουν ερείσματα σε εταιρίες όπως η Starbucks Corp. και  Amazon.com Inc., μερικές από τις μεγαλύτερες αντιδράσεις καταγράφονται στον κλάδο των μεταφορών. Πάνω από τις ήδη ταλαιπωρημένες αλυσίδες εφοδιασμού της χώρας είναι η απειλή μιας σιδηροδρομικής απεργίας που θα μπορούσε να παραλύσει την κυκλοφορία των εμπορευμάτων.

  • Μετά από δύο χρόνια ανεπιτυχών διαπραγματεύσεων με τους μεγαλύτερους σιδηροδρόμους, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αυτό το μήνα δημιούργησε μια επιτροπή για να επιλύσει μια βαθιά ρήξη μεταξύ 115.000 εργαζομένων και των εργοδοτών τους. Το Προεδρικό Συμβούλιο Έκτακτης Ανάγκης έχει προθεσμία μέχρι τα μέσα Αυγούστου για να καταλήξει σε ένα σχέδιο σύμβασης που θα είναι αποδεκτό και από τις δύο πλευρές.

«Υπάρχει μια πολύ σφιχτή αγορά εργασίας, που φέρνει τους εργαζόμενους σε μια θέση όπου έχουν συσσώρευση πολλών παραπόνων και αισθάνονται ενδυναμωμένοι», δήλωσε στο Bloomberg ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Cornell, Eli Friedman. Το πανεπιστήμιο κατέγραψε 260 απεργίες και πέντε λουκέτα στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή περίπου 140.000 εργαζομένων το 2021, με αποτέλεσμα περίπου 3,27 εκατομμύρια ημέρες απεργίας.

  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι μηχανοδηγοί λένε ότι θα απεργήσουν στις 30 Ιουλίου και δύο άλλα συνδικάτα μεταφορών σχεδιάζουν επίσης 24ωρες απεργίες την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι μόνο οι επιβάτες που θα υποφέρουν: Η A.P. Moller-Maersk A/S, η Νο. 2 ναυτιλιακή εταιρία εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, προειδοποίησε ότι αυτές οι ενέργειες θα προκαλούσαν «σημαντική διακοπή» στην κίνηση των εμπορευμάτων.
  • Ο Καναδάς βίωσε επίσης απεργίες στους σιδηροδρόμους του, — μέρος του μεγαλύτερου κύματος εργατικής αντιπαράθεσης στη χώρα εδώ και δεκαετίες. Δεκάδες χιλιάδες εργάτες κατασκευών κύρηξαν επίσης απεργίες νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Τον Μάιο, χάθηκαν 1,1 εκατομμύρια εργάσιμες ημέρες λόγω απεργιών, το υψηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 1997.
  • Σε πολλές χώρες, οι οδηγοί φορτηγών που διαμαρτύρονται για το υψηλό κόστος των καυσίμων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εργατικών αντιδράσεων. Οι φορτηγατζήδες στο Περού πραγματοποιούν πανεθνική απεργία αυτόν τον μήνα. Στην Αργεντινή, τα οδοφράγματα από οδηγούς τον Ιούνιο κράτησαν μια εβδομάδα, καθυστερώντας περίπου 350.000 τόνους.
  • Στην Ευρώπη, ο CEO της VW, που θεωρείται ο αρχιτέκτονας της στροφής προς την ηλεκτροκίνηση καρατομήθηκε από τους βασικούς μετόχους, εξαιτίας σύγκρουσης με το πανίσχυρο συνδικάτο εργαζομένων, μετά από δηλώσεις του για τους 30,000 πλεονάζοντες υπαλλήλους της εταιρίας στην Γερμανία.
  • Στη Νορβηγία, χρειάστηκε να παρέμβει η κυβέρνηση και να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου και αερίου, όταν τον Ιούνιο οι εργαζόμενοι κήρυξαν σε απεργίες ζητώντας αυξήσεις, εν μέσω παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

Σχετικά

Tags: logisticsΑπεργίαγεωοικονομίαδιαδηλώσειςκοινωνικές αναταραχέςπολιτικό ρίσκορίσκο
Share40Tweet25Share7Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
The Wire

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Αγωγός φυσικού αερίου στη Λευκορωσία

Η Gazprom μειώνει κι άλλο τη ροή φυσικού αερίου

hellicopter

Ατύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα - Ένας νεκρός

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr