• Τελευταία
  • Trending
  • All
Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στην Άγκυρα στις 14 Απριλίου

Έτοιμη για διερευνητικές η Ελλάδα: Τα μηνύματα Δένδια στην Τουρκία

11 Ιανουαρίου 2021

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Έτοιμη για διερευνητικές η Ελλάδα: Τα μηνύματα Δένδια στην Τουρκία

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
11 Ιανουαρίου 2021
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
51 1
0
Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στην Άγκυρα στις 14 Απριλίου

Ο Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου

140
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Συνέντευξη με την οποία επιχειρεί να στείλει μηνύματα διαφοροποίησης της πλατφόρμας των διερευνητικών επαφών στην Άγκυρα, παραχώρησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας στην Καθημερινή. Σε μια προσπάθεια να επικυρώσει το αίσθημα αναδιάταξης ισορροπιών και επανεκτίμησης των καταστάσεων που διέπει την τουρκική πλευρά, ο Νίκος Δένδιας έκανε το πρώτο βήμα, επιβεβαιώνοντας ότι η Τουρκία του 2021 είναι διαφορετική από το 2016.

Σε διάταξη έναρξης διερευνητικών επαφών θέτει την Ελλάδα ο Νίκος Δένδιας, όπως διαμηνύει με συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή και τον Βασίλη Νέδο. Η Ελλάδα αναγνωρίζει αλλαγές και νέες δυναμικές που δημιουργούνται και έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάει στην επόμενη ημέρα χωρίς να δεσμεύεται από το παρελθόν, είναι το απαύγασμα των βασικών σημείων της συνέντευξης.

Σχετικάθέματα

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Μάλιστα, αυτό το σημείο της συνέντευξής του επιλέγεται ως τίτλος από την εφημερίδα, επισημαίνοντας έτσι την υψηλή σημειολογική και πολιτική αξία του συγκεκριμένου μηνύματος. Ωστόσο, το μήνυμα αυτό επιδέχεται πολλών ερμηνειών, αναλόγως με το πλαίσιο στο οποίο θα τοποθετηθεί.

Ειδικότερα, ο Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Νέδου για τις διερευνητικές επαφές, αναφέρει:

Η Τουρκία του 2021 δεν είναι η Τουρκία του 2016, όταν και έγινε ο τελευταίος, μέχρι στιγμής, γύρος των διερευνητικών επαφών. Και αντίστοιχα η σημερινή Τουρκία αποκλίνει από την Τουρκία των αρχών της δεκαετίας του 2000, όταν προσέβλεπε στην ευρωπαϊκή ένταξη. Αλλά, βέβαια, ουδείς μπορεί να αποφασίσει νέα αλλαγή πορείας για λογαριασμό της. Εγώ το εύχομαι από καρδιάς.

Σε αυτή τη φάση, η έναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας παραμένει κολλημένη στην ατζέντα, καθώς η Αθήνα επιθυμεί την ίδια διάρθρωση -δηλαδή αυτή που είχε επιβάλλει ο Νίκος Κοτζιάς, διαφοροποιώντας το προγενέστερο δόγμα Βενιζέλου. Από την άλλη πλευρά, η Άγκυρα ζητά να τεθούν μια σειρά ζητημάτων, διευρύνοντας την ατζέντα. Σε αυτά περιλαμβάνονται ο εναέριος χώρος, τα 12 μίλια, η υφαλοκρηπίδα νησιών, συμπλεγμάτων και ηπειρωτικών περιοχών, καθώς και τα απορρέοντα δικαιώματα αλιείας, όπως και οι περιοχές έρευνας και διάσωσης. Επίσης, η Άγκυρα ζητά τη συσχέτιση των θεμάτων που θέτει με άλλες βάσεις, όπως η ισχύς και επάρκεια πλωτών μέσων -όσον αφορά τις επιχειρήσεις S&R-.

Η ερμηνεία

Υπ’ αυτό το πρίσμα, η διαπίστωση του Νίκου Δένδια επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση είναι διαφορετικά σήμερα απ’ ότι το 2016. Η δήλωση αυτή όμως σημαίνει ότι η κατάσταση είναι διαφορετική σήμερα από 1920 όταν υπογράφηκε η Συνθήκη των Σεβρών και από το 1923 όταν υπογράφηκε η Συνθήκη της Λωζάνης.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική έμμεση συγκατάβαση στη ρητορική αναθεωρητισμού της Τουρκίας. Η ερμηνεία αυτή, μάλιστα, ενισχύεται από την απουσία καταδίκης του τουρκική αναθεωρητισμού στην ίδια συνέντευξη. Οι εκφράσεις που επέλεξε και αυτές που δεν χρησιμοποίησε ο Νίκος Δένδιας δείχνουν με σαφήνεια το νέο πλαίσιο που είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί τώρα η Ελλάδα.

Το μήνυμα και ενδεχομένως την ανάγνωση αυτή ισχυροποιεί η απόφαση του δημοσιογράφου να προβάλλει αυτό το σημείο τόσο στον τίτλο όσο και στην εισαγωγή της συνέντευξης.

Τον ευρύτερο συνειρμό επιτείνει μάλιστα η “σύμπτωση” της συνέντευξης Δένδια στην Καθημερινή με την επικοινωνία της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Ταγίπ Ερντογάν. Στην επικοινωνία τέθηκαν εκ νέου οι βάσεις για την επαναπροσέγγιση ΕΕ-Τουρκίας και προγραμματίστηκε συνάντηση του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ταυτόχρονα, κινητικότητα αναπτύσσεται και στο Κυπριακό, με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να συναντά την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ, κυρία Λουτ. Ωστόσο, ο Νίκος Δένδιας κατέβασε τον πήχη των προσδοκιών, απαντώντας στην προσπάθεια της Τουρκίας να θέσει το θέμα στη βάση της διχοτόμησης.

Η στρατηγική

Ξεδιπλώνοντας την στρατηγική της Ελλάδας, ο Νίκος Δένδιας άφησε να εννοηθεί ότι ακρογωνιαίος λίθος είναι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και η διεύρυνση του γεωπολιτικού αποτυπώματος στην περιοχή. Η ισχύς των νομικών επιχειρημάτων της Ελλάδας, όμως, όπως προκύπτει από τη συνέντευξη εδράζεται στην υπόθεση Ελλάδας-Αλβανίας. Αθήνα και Τίρανα συμφώνησαν στην κατάθεση προσφυγής στη Χάγη για τη διευθέτηση του ζητήματος ορισμού των θαλασσίων ζωνών.

Με δεδομένο ότι η συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας θα κυρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, πριν δηλαδή την όποια συμφωνία με την Τουρκία, η Αθήνα ευελπιστεί να πάρει πρώτη σειρά και να αποτελέσει οδηγό όχι μόνο για τη διαπραγμάτευση αλλά για τη σκέψη του Δικαστηρίου της Χάγης.

Επί του θέματος ο Νίκος Δένδιας επισημαίνει ότι

Σημειώνω ότι το σύνολο των αλβανικών πολιτικών δυνάμεων υποστηρίζει ότι το ζήτημα της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών μεταξύ των δύο χωρών θα πρέπει να επιλυθεί στη βάση του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Αυτό ακριβώς λέμε και στους Τούρκους συνομιλητές μας. Και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο να υπενθυμίσω ότι ο κ. Ράμα αναγνώρισε ότι η Ελλάδα έχει το αναφαίρετο μονομερές δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η Αλβανία είχε κάνει το ίδιο πριν από 30 χρόνια. Και άρα καμία τρίτη χώρα δεν μπορεί να αντιταχθεί στο δικαίωμα αυτό ή –προσθέτω– ακόμα περισσότερο να απειλεί με πόλεμο.

Η τοποθέτηση αυτή του Νίκου Δένδια αντανακλά την πεμπτουσία της στρατηγικής σκέψης για τον νομικό χειρισμό του θέματος και αποτελεί μήνυμα για την επίσπευση των εξελίξεων στην Άγκυρα.

Οι σχέσεις με την Αλβανία και τον Έντι Ράμα, όμως, είναι περίπλοκες. Ο Αλβανός πρωθυπουργός που οδηγείται σε εκλογές, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Ταγίπ Ερντογάν. Οι σχέσεις αυτές ενδυναμώνονται από την έλλειψη βούλησης στην ΕΕ για την ένταξη των χωρών της περιοχής.

Υφέρπων αναθεωρητισμός

Ο Νίκος Δένδιας, βασιζόμενης στη ρητορική προσέγγιση και τον χειρισμό της ιστορίας που επιχείρησε και ο Νίκος Κοτζιάς αναδεικνύει το δόγμα της εξελιξιμότητας της εξωτερικής πολιτικής, σε μια πιο θολή βάση και με λιγότερο βέβαιες προοπτικές.

Ειδικότερα, ο Νίκος Δένδιας, χρησιμοποιώντας τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις ως case study αναφέρει ότι:

Αυτήν την προσέγγιση, η οποία συνιστά διεύρυνση του στρατηγικού ορίζοντα σε σχέση με το παρελθόν, επιδιώκουμε να υπηρετήσουμε και να συνεχίσουμε το 2021. Η χώρα μας δεν παραμένει όμηρος ρητορικών επιδιώξεων μηδενικού αποτελέσματος ή συνεχούς αναβλητικότητας.

Κατοχυρώνει με συμφωνίες τα δικαιώματά της και τα εθνικά της συμφέροντα. To 2021 θα συνεχίσουμε πάνω στις βάσεις αυτές. Αναπτύσσοντας τις διμερείς σχέσεις, τα τριμερή – πολυμερή σχήματα και με μια ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στους διεθνείς οργανισμούς.

Έτσι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συμπληρώνει και ολοκληρώνει τον συνειρμό με τον οποίο ανοίγει το παράθυρο διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Πρακτικά το μήνυμα του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα και διεθνώς είναι ότι αναγνωρίζουμε ότι η Τουρκία έχει αλλάξει, αλλά παράλληλα έχει αλλάξει έμπρακτα και η Ελλάδα και επιζητά ενεργά τη διευθέτηση ζητημάτων.

Με τον τρόπο αυτό ο Νίκος Δένδιας επιχειρεί να καταδείξει ότι η Αθήνα δεν είναι αγκυλωένη και αντιπαραγωγική αλλά ενεργητική δύναμη.

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνατολική Μεσόγειοςγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοδιερευνητικές επαφέςΝίκος Δένδιας
Share56Tweet35Share10Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου
On the Radar

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    162 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    964 shares
    Share 386 Tweet 241
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr