• Τελευταία
  • Trending
  • All
Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ

Η ΕΕ δεν επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία. Ζητά διερευνητικές επαφές με Ελλάδα

11 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Η ΕΕ δεν επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία. Ζητά διερευνητικές επαφές με Ελλάδα

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
11 Δεκεμβρίου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
219 2
0
Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ
600
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πιο… light από κάθε προσδοκία είναι τα συμπεράσματα του που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Τουρκία, καθώς εστιάζονται ως επί των πλείστων στην Κύπρο, ενώ δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές στα ελληνοτουρκικά. Οι Ευρωπαίοι δεν υιοθέτησαν νέες κυρώσεις σε αυτή τη φαση, κράτησαν χαμηλούς τόνους και έδωσαν αέρα τριών ακόμη μηνών για “να μπει το νερό στο αυλάκι”. Η εξέλιξη αυτή είναι μεν κατώτερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργήσει τα media, αλλά φαίνεται ότι δεν απέχει από τις επιδιώξεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προτιμά να εμπλακεί σε συζητήσεις μετά την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ.

Το συμβούλιο ηγετών της ΕΕ αποφάσισε να μην επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία, παρά μόνο να προετοιμάσει νέες που θα αφορούν τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, τις οποίες θα εξετάσει τον Μάρτιο. – Έμεινε στη θετική εξέλιξη της απόσυρσης του Oruc Reis. – Ζήτησε την ομαλή συνέχιση των διερευνητικών επαφών.

Σχετικάθέματα

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025

Στο κείμενο συμπερασμάτων οι ηγέτες αποφεύγουν να θίξουν σε βάθος τα ελληνοτουρκικά και περιορίζονται σε επιδερμικές και γενικόλογες παρατηρήσεις, χωρίς να λαμβάνουν θέση.  Ειδικότερα, οι μόνες αναφορές είναι η σημείωση για τη θετική εξέλιξη της απόσυρσης του Oruc Reis, η επιμονή για βιώσιμη αποκλιμάκωση και την ομαλή συνέχιση των απευθείας διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αίσθηση προκαλεί η χρήση της λέξης “συνέχιση”, καθώς οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας δεν έχουν αρχίσει και έχουν διακοπεί με ευθύνη της Τουρκίας το 2016! Στα συμπεράσματα υπάρχει μια ακόμη θετική αναφορά για την Ελλάδα, όπου αναφέρεται ότι “η ΕΕ παραμένει δεσμευμένη στην προάσπιση των συμφερόντων της και αυτών των μελών της”.

Πέραν αυτών των αναφορών τα ελληνοτουρκικά δεν αναφέρεται ούτε άμεσα, ούτε δια της αποστροφής του λόγου, στο μήκους επτά παραγράφων κείμενο συμπερασμάτων που αφορά την Ανατολική Μεσόγειο.

Auditor’s note: Δεν υπήρχε βάση για κυρώσεις

Το Crisis Monitor είχε εξ αρχής επισημάνει την προοπτική παραπομπής των ζητημάτων στο Ευρωπαϊκό Συβούλιο του Μαρτίου και τη σημασία της προαναγγελίας του “συντονισμού με τις ΗΠΑ”, δεδομένης της αλλαγής σκυτάλης στον Λευκό Οίκο. Η απουσία κυρώσεων για την Τουρκία σχετικά με τις ενέργειες στο Αιγαίο ήταν επίσης αναμενόμενη, καθώς δεδομένης της αλλαγής διαπραματευτικής στάσης από την Ελλάδα. Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχθηκε τις τουρκικές αμφισβητήσεις ως ζήτημα προς συζήτησης, αν και επιμένει στη μοναδική διαφορά της διευθέτησης θαλασσίων ζωνών και ΑΟΖ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε συνεντεύξεις του στο CNN και στον Alpha αναγνώρισε, με διαφορετική ρητορική, ότι υπάρχει ζήτημα. Ειδικότερα, στο CNN υιοθέτησε νέο προσδιορισμό για την ελληνική υφαλοκρηπίδα, την οποία χαρακτήρισε “με οριοθετημένη περιοχή”. Στον Alpha, αναγνώρισε ότι υπάρχει θέμα προς συζήτηση, από τη στιγμή ζητά διαπραγμάτευση.

Επίσης, οι διαρροές για το αίτημα της Ελλάδας σχετικά με την επιβολή εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, δεν ευσταθούν, καθώς κάτι τέτοιο δεν καταγράφηκε ποτέ και πουθενά επισήμως, σε κανέα πρόσφατο ή παλαιότερο COREPER. Οι περιορισμένες αλλαγές στο τρίτο draft, συγκριτικά με το δεύτερο, μετά από πολλές ώρες συνομιλιών καταδεικνύουν ενδεχομένως ένταση. Δεν αποκλείεται όμως η ώρα έκδοσης να ήταν εξ αρχής ο στόχος των διαβουλεύσεων…

Συνεπώς, πέρα από τους λεονταρισμούς των ελληνικών media, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προσήλθε στις Βρυξέλλες για να ζητήσει κυρώσεις της ΕΕ προς την Τουρκία για τις κινήσεις στο Αιγαίο, αλλά για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ. Ακόμα και επ αυτού του θέματος, όμως, οι ηγέτες έδειξαν απρόθυμοι να αντιπαρατεθούν με την Άγκυρα, σε αυτή τη φάση. Το Crisis Monitor είχε εγκαίρως επισημάνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί παρελκυστική πολιτική και δεν επιθυμεί ακόμα να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, αλλά προτιμά να το πράξει μετά τη διαδοχή στον Λευκό Οίκο.

Έτσι επελέγη η μετάθεση του ζητήματος για τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, οπότε θα έχει υπάρξει αρκετός χρόνος για την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας, νέας διαδικασίας για το Κυπριακό και θα έχει επιτευχθεί ο “συντονισμός με τις ΗΠΑ”.

Ενδεικτικό της απροθυμίας των Ευρωπαίων να αντιπαρατεθούν με τον Ταγίπ Ερντογάν είναι η παντελής απουσία αναφορών στο Κράτος Δικαίου, την Ευρωπαϊκή προοπτική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Αντιθέτως, οι ηγέτες επέμειναν στη θετική ατζέντα, στην οποία περιλαμβάνεται η φιλελευθεροποίηση της βίζα, ο εκσυγχρονισμός της τελωνειακής ένωσης και η παροχή οικονομική στήριξης για το προσφυγικό.

Το κείμενο συμπερασμάτων

Το κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

1 Του 2
- +

1.

2.

 

Η σημαντικότερη διόρθωση στο τελικό κείμενο συμπερασμάτων αφορά κυρίως στην Κύπρο, καθώς η Λευκωσία πέτυχε να αναφερθεί στην ανακοίνωση των 27 ότι θα υπάρξει διεύρυνση της λίστας για «παράνομες δραστηριότητες γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο».

Παράλληλα, «καλεί τον Ύπατο Εκπρόσωπο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να καταθέσουν έκθεση αναφορικά με την πολιτική, οικονομική και εμπορική σχέση της ΕΕ και της Τουρκίας και αναφορικά με μέσα και επιλογές για το πώς θα προχωρήσει, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του πεδίου εφαρμογής της παραπάνω απόφασης για να μελετηθεί το αργότερο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου του 2021». Επίσης «καταδικάζει τα μονομερή βήματα της Τουρκίας στα Βαρώσια και καλεί να υπάρξει πλήρης σεβασμός των Αποφάσεων 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».

Ζητεί ακόμη από τον Ύπατο Εκπρόσωπο να διοργανώσει πολυμερή Διάσκεψη για την Ανατολική Μεσόγειο.

Πάντα σύμφωνα με το κείμενο των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου,

«οι τουρκικές μονομερείς και προκλητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται, συμπεριλαμβανομένης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταγράφει την αποχώρηση του πλοίου Oruc Reis και επιμένει στη συνέχιση της αποκλιμάκωσης για την επανέναρξη και στην ομαλή συνέχιση των απευθείας διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας».

Τονίζεται ταυτόχρονα ότι

«το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναβεβαιώνει το στρατηγικό ενδιαφέρον της ΕΕ για την ανάπτυξη συνεργασίας και αμοιβαία επωφελούς σχέσης με την Τουρκία. Η προσφορά θετικής ατζέντας ΕΕ-Τουρκίας παραμένει στο τραπέζι, με προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα δείξει ετοιμότητα να προωθήσει γνήσια συνεργασία με την Ένωση και τα κράτη μέλη και να επιλύσει διαφορές μέσα από τον διάλογο και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Αυτή η

«ατζέντα θα μπορούσε να εκταθεί στα πεδία της οικονομίας, του εμπορίου, επαφές ατόμων, υψηλού επιπέδου διάλογο και συνεχή συνεργασία στα θέματα της μετανάστευσης». Ταυτόχρονα, «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπογραμμίζει τη σημασία που έχει να διατηρηθούν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας. Η ΕΕ είναι επίσης έτοιμη να συνεχίσει να χορηγεί οικονομική βοήθεια στους Σύρους πρόσφυγες και τις κοινότητες που φιλοξενούνται στην Τουρκία» και «η συνεργασία» με την κυβέρνηση στην Άγκυρα «για την υπεύθυνη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών προς τα κράτη-μέλη» και «τη μάχη εναντίον των δικτύων διακινητών μεταναστών».

Τέλος, η ΕΕ δηλώνει σαφέστατα ότι δεν πρόκειται να αναλάβει καμία πρωτοβουλία εναντίον της Τουρκίας, πριν να υπάρξει η αλλαγή στον Λευκό Οίκο, καθώς οι 27 περιμένουν να δουν τις διαθέσεις της διακυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν.

Η ανάλυση

Στις επτά παραγράφους, που είναι η συνολική έκταση της αναφοράς στην Ανατολική Μεσόγειο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιοι χρησιμοποιεί ιδιαίτερα προσεκτική γλώσσασ απέναντι στην Τουρκία, δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο συγκεκρικμένα στις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα, παρά μόνο σημειώνει την απόσυρση του Oruc Reis αι ζητά βιώσιμη αποκλιμάκωση.

Τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, περιλαμβάνουν την προσφορά θετικής ατζέντας στην Τουρκία και διευκρινίζουν τη συνέχιση της συνεργασίας και της χρηματοδότησης για το προσφυγικό. Οι ηγέτες αν και ζητούν από το Συμβούλιο την υιοθέτηση πρόσθετων κυρώσεων για τις ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εν τούτοις δεν της υιοθετούν τώρα, αλλά τις παραπέμπουν για το συμβούλιο του Μαρτίου, όπου επίσης θα εξεταστεί και η διεύρυνση του πλαισίου των κυρώσεων, ανάλογα με την έκθεση για την κατάσταση των σχέσεων που θα υποβάλει ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όπως αναφέρεται, επανέρχεται στα συμπεράσματα της 1-2 Οκτωβρίου 2020 για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας στο φως της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εγκαλεί την Άγκυρα για τις παράνομες και μονομερείς δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο και όχι στο Αιγαίο, καθώς και για τη ρητορική της εναντίον συγκεκριμένων κρατών – μελών. Σε άλλο σημείο, αφού μεσολαβεί η θετική ατζέντα, καλείται το Συμβούλιο της ΕΕ να υιοθετήσει περισσότερες πιθανές κυρώσεις κατά της Άγκυρας βάσει των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 1ης και 2ας Οκτωβρίου. Όπερ σημαίνει ότι οι πρόσθετες κυρώσεις αφορούν στις δραστηριότητες εντός της κυπριακής ΑΟΖ και όχι για το Αιγαίο. Επίσης, το Συμβούλιο ζητεί από τον ύπατο εκπρόσωπο εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της ΕΕ να υποβάλει έκθεση αναφορικά με τις πολιτικές οικονομικές και εμπορικές σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας με σκοπό να εξεταστούν, το αργότερο, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου 2021.

Ωστόσο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ζητεί να εξεταστούν νέα μέτρα σε περίπτωση που η Άγκυρα εξακολουθήσει τις «χωρίς εξουσιοδότηση» ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοδιερευνητικές επαφέςκυρώσεις στην ΤουρκίαΣύνοδος Κορυφής
Share240Tweet150Share42Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
The Wire

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows
Crisis Zone

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
lidl επιπλέον παροχές στους εργαζομένους

Lidl Ελλάς: Διανέμει 6 εκατ. στο ανθρώπινο δυναμικό της

Παρατείνεται το lockdown: Ανακοινώσεις Γεωργιάδη-Πέτσα

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    144 shares
    Share 58 Tweet 36
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    86 shares
    Share 34 Tweet 22

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr