• Τελευταία
  • Trending
  • All
Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στην Άγκυρα στις 14 Απριλίου

Στο στόχαστρο Δένδια η Τελωνειακή Ένωση ΕΕ-Τουρκίας. Ξεκινούν οι διερευνητικές

20 Οκτωβρίου 2020

Παρί Σεν Ζερμέν-Ίντερ: Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League «κρίνεται» στην COSMOTE TV

29 Μαΐου 2025
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Έκαναν ταμείο μετά το τριήμερο πάρτι στο Χρηματιστήριο

29 Μαΐου 2025

Αλ. Βασιλικός/ΞΕΕ: Η βιωσιμότητα των ξενοδοχείων εξαρτάται από τα χρηματοδοτικά εργαλεία

29 Μαΐου 2025
Antrea Orcel

H UniCredit πληρώνει πάνω από 600 εκατ. ευρώ για το νέο μερίδιο της Alpha Bank

29 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Ο Ορτσέλ ήθελε απεγνωσμένα μια νίκη… και την πλήρωσε 615 εκατ.!

29 Μαΐου 2025

9ο Women in Business Forum με τίτλο Impact Unleashed: Lead as a Rule Breaker

29 Μαΐου 2025

BofA: Η AI και οι δυνάμεις που επανακαθορίζουν το μέλλον

29 Μαΐου 2025

Η Wall Street αποκαλεί τον Τραμπ «TACO» και τον εξοργίζει

29 Μαΐου 2025
Πετρελαιοπηγές

Ανοδικά το πετρέλαιο μετά το νέο δικαστικό μπλόκο στον Trump

29 Μαΐου 2025
ESET: Μάστιγα οι προηγμένοι «επίμονοι» κυβερνοεγκληματίες

Κυβερνοεπίθεση στην crypto platform Cork Protocol – Χάθηκαν πάνω από 12 δισ. δολ.

29 Μαΐου 2025
ομόλογα

Ομόλογα: Ανοδικά οι αποδόσεις στην Ευρωζώνη μετά το «Όχι» στους δασμούς

29 Μαΐου 2025

Σλοβακία: Καταδίκη του κεντρικού τραπεζίτη για δωροδοκία

29 Μαΐου 2025

Νέα δικαστική σφαλιάρα στον Τραμπ για τους δασμούς – Οι επιπτώσεις

29 Μαΐου 2025

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Jan Karras

Αύξηση κερδών με καλύτερα περιθώρια πέτυχε ο ΟΠΑΠ στο Q1

28 Μαΐου 2025

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Rally

Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

28 Μαΐου 2025
Το ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

28 Μαΐου 2025

AmCham: Στρατηγική παρουσία του Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ

28 Μαΐου 2025

Ο Μερτς ανεβάζει την πίεση στον Πουτιν… Σπρώχνει για deal στα παρασκήνια

28 Μαΐου 2025

Πώς να διαβάζω σωστά τον λογαριασμό ρεύματος;

28 Μαΐου 2025

Η σειρά realme GT 7 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι

28 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Στο στόχαστρο Δένδια η Τελωνειακή Ένωση ΕΕ-Τουρκίας. Ξεκινούν οι διερευνητικές

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
20 Οκτωβρίου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
24 1
0
Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στην Άγκυρα στις 14 Απριλίου

Ο Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου

67
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ενεργητική διπλωματική στάση απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας φαίνεται να υιοθετεί η Ελλάδα, καθώς οι προκλήσεις κλιμακώνονται και η Άγκυρα επιδιώκει τη άμβλυνση του πλαισίου της αντιπαράθεσης. Όπως έγινε γνωστό, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας έστειλε επιστολή στον Επίτροπο Διεύρυνσης, ζητώντας αναστολή της Τελωνειακής Ένωσης, επενδύοντας έτσι στον γεωοικονομικό παράγοντα της κρίσης.

Το διπλωματικό ντεμαράζ που εξαπέλυσε η Ελλάδα, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται πλέον (7+1 χθες) 8+1 (σήμερα) δράσεις, φαίνεται ότι αποσκοπεί στην ισχυροποίηση της διαπραγματευτικής θέσης της Ελλάδας. Τέτοιες κινήσεις, από ελληνικής πλευράς, πραγματοποιούνται μόνο εφόσον η προοπτική έναρξης των διερευνητικών επαφών καθίσταται αναπόδραστη. Στην κατεύθυνση αυτή, άλλωστε, συμβάλλει και η αναθέρμανση της γερμανικής διαμεσολαβητικής πρωτοβουλίας που ανακοινώθηκε χθες.

Σχετικάθέματα

Νέα δικαστική σφαλιάρα στον Τραμπ για τους δασμούς – Οι επιπτώσεις

29 Μαΐου 2025

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025

Πρόκειται για μια πολυδιάστατη κίνηση, η οποία δύναται να επιδεινώσει τις προοπτικές της τουρκικής οικονομίας και να αυξήσει το γεωοικονομικό ρίσκο για την Άγκυρα και την Ευρώπη, ενώ επιχειρεί να εξωραΐσει την εικόνα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της χώρας.

Η επιστολή και οι απολήξεις

Στην επιστολή του, ο Νίκος Δένδιας, αναφέρεται στις χρονοβόρες διαδικασίας που ακολουθεί η Άγκυρα στις εισαγωγές ευρωπαϊκών προϊόντων, παραβαίνοντας τους όρους της συμφωνίας. Αυτή η στρατηγική της Άγκυρας, είναι αποτέλεσμα της ανάγκης για περιορισμό της εκροής συναλλάγματος αλλά και της προσπάθειας να πιέσει την ΕΕ “εκεί που πονάει”. Λόγο στη διελκυστίνδα αυτή, επιχειρεί να αποκτήσει και η Ελλάδα με τη δυναμική που δημιουργεί η επιστολή του Νίκου Δένδια.

Ο Νίκος Δένδιας θέτει στο στόχαστρο της Ελλάδας την Τελωνειακή Ένωση ΕΕ-Τουρκίας επιδιώκοντας να αποκτήσει λόγο στη διελκυστίνδα και δυνατότητα άσκησης αμφίπλευρων πιέσεων και στα δύο άκρα

Πολιτικά, η δημοσιοποίηση της επιστολής του υπουργού Εξωτερικών, στο εσωτερικό, θεωρείται ότι μπορεί να συμβάλλει στην εκτόνωση των πιέσεων που ασκούνται στην κυβέρνηση. Η έως τώρα στάση της ελληνικής πλευράς ερμηνεύεται από πολλούς και ιδιαίτερα από το πολιτικό και κομματικό της ακροατήριο της κυβέρνησης ως υποχωρητική. Η διαρκής κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων και η μεθόδευσή τους με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβουν έκταση στα media, πλαγιοκοπεί σταθερά την Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα, καθώς στοχεύει και ενεργοποιεί τα συντηρητικά αντανακλαστικά στην κοινή γνώμη.

Σε επίπεδο κορυφής, η κίνηση της Ελλάδας, ακολουθεί την ανανέωση της γερμανικής διαμεσολαβητικής πρωτοβουλίας, θέτοντας νέα ζητήματα στο τραπέζι και από ελληνικής πλευράς, έτσι ώστε η νέα προσπάθεια συμβιβασμού να ξεκινά από διαφορετική βάση.

Η επιστολή και οι διαρροές…

Ο Νίκος Δένδιας, σε επιστολή του προς τον Επίτροπο Διεύρυνσης Oliver Varhelyi υπογραμμίζει ότι η Τουρκία συνεχίζει να παραβιάζει μονομερώς, με την υιοθέτηση μη προβλεπομένων δασμολογικών, νομοθετικών και ισοδύναμων μέτρων, την τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας.

Αναπόδραστη η έναρξη διερευνητικών επαφών

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει άμεσα την υιοθέτηση περαιτέρω μέτρων. Υπογράμμισε επίσης ότι ως μήνυμα αποδοκιμασίας για την κατά συρροή παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνολικής αναστολής της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας.

Η στόχευση

Με τις διατυπώσεις αυτές, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, προσπαθεί να “ταρακουνήσει” χώρες που έχουν ισχυρά οικονομικά συμφέροντα με την Τουρκία και να “βραχυκυκλώσει” του τουρκικό λόμπι των Βρυξελλών, δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα, εκτός πλαισίου διμερών σχέσεων με την Ελλάδα.

Αν και η επίτευξη μιας τέτοιας απόφασης, από πλευράς ΕΕ, θεωρείται μάλλον ουτοπική, εν τούτοις θα μπορούσε -εφόσον η Αθήνα επιμείνει- να δημιουργήσει σοβαρά εμπόδια και να προκαλέσει αναστάτωση σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, οι ηγέτες συμφώνησαν να ανοίξουν το ζήτημα της επικαιροποίησης της συμφωνίας τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας, ανάλογα με την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.

Η ΕΕ, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επανεξετάσει την κατάσταση τον Δεκέμβριο. Συνεπώς, έως τότε Αθήνα και Άγκυρα έχουν χρόνο να αντιπαρατεθούν και να δοκιμάσουν τις αντοχές και ανοχές της ΕΕ καθώς και του NATO. Το blame game στο οποίο έχουν εμπλακεί Ελλάδα και Τουρκία, ήδη, όμως φαίνεται πρόωρο, εκτός αν οι σχεδιασμοί αμφοτέρων καταλήγουν στην εμπλοκή και την παραπομπή του συνόλου των θεμάτων σε διεθνή διαιτησία.

Το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι δημιουργούν προσκόμματα για να καθυστερούν και να παρεμποδίζουν τις εισαγωγές προϊόντων και αγαθών από χώρες της ΕΕ. Για παράδειγμα στο τελωνείο των Κήπων στον Εβρο η τουρκική πλευρά ακολουθεί χρονοβόρες διαδικασίες για τον εκτελωνισμό των προϊόντων που κατευθύνονται στην τουρκική αγορά.

Το διπλωματικό ντεμαράζ της Ελλάδας

Πάντως οι διπλωματικές πρωτοβουλίες είναι πολυμέτωπες για την καταγγελία των τουρκικών ενεργειών.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, με non paper, το υπουργείο προβαίνει επίσης στις παρακάτω ενέργειες:

  • Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στην οποία καταγγέλλεται η άκρως αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της Τουρκίας.
  • Επιστολή προς τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, στην οποία, πέρα από την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τονίζεται ότι η τουρκική συμπεριφορά όχι μόνο αντιβαίνει τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς μιας Συμμάχου χώρας, αλλά παράλληλα δημιουργεί τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της Νοτιο-Ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ και αντίκειται στις προβλέψεις του προοιμίου της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ.
  • Επιστολή προς τον Ύπατο Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Ζοζέπ Μπορέλ για την Τουρκική παραβατικότητα, στην οποία θα τονίζεται το θεμελιώδες δικαίωμα της χώρας μας να κάνει επίκληση του άρθρου 42.7 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ρήτρα αμοιβαίας αλληλεγγύης).
  • Καταγγελία στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) της παράνομης αναγγελίας για την επέκταση της Τουρκικής περιοχής ευθύνης έρευνας και διάσωσης η οποία επικαλύπτει περιοχές Ελληνικής κυριαρχίας και δικαιοδοσίας, η οποία συνεπώς δεν παράγει έννομα αποτελέσματα και παράλληλα δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής.
  • Παράλληλη καταγγελία στον Διεθνή Οργανισμό Ναυτιλίας (ΙΜΟ) για το ίδιο ζήτημα.
  • – Πραγματοποίηση από την Πρεσβεία στην Άγκυρα έντονου διαβήματος διαμαρτυρίας προς την τουρκική πλευρά.
  • Άμεση ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής-FRONTEX, η οποία επιχειρεί σε μέρος της εν λόγω περιοχής εντός της Ελληνικής δικαιοδοσίας.
  • Προβολή του αποσταθεροποιητικού ρόλου της Τουρκίας σε διεθνές επίπεδο και παράλληλα ανάδειξη στα αρμόδια Διεθνή Όργανα της συνεχούς και καθημερινά επιδεινούμενης κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Σχετικά

Tags: Ανατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοδιερευνητικές επαφέςκρίση ΕΕ-ΤουρκίαςΣχέσεις Ελλάδας-ΕΕ
Share27Tweet17Share5Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Νέα δικαστική σφαλιάρα στον Τραμπ για τους δασμούς – Οι επιπτώσεις

29 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Το Oruc Reis

Το Oruc Reis μέσα στα 12 νμ! Στα 6 νμ η κόκκινη γραμμή

Νίκος Δένδιας, Έντι Ράμα

Στη Χάγη πάνε Ελλάδα-Αλβανία: Τα πώς και τα γιατί της... συμφωνίας

MostPopular

  • Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

    111 shares
    Share 44 Tweet 28

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr