• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η δημιουργική ασάφεια του ΥΠΕΞ και η αφοπλιστική σαφήνεια του NATO

4 Σεπτεμβρίου 2020

Η σειρά realme GT 7 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι

28 Μαΐου 2025

Μέλη των Τούρκων Ντάλτον πίσω από την επίθεση σε στελέχη της ΕΥΠ

28 Μαΐου 2025
Nord Stream 2 unerwater

Ο Nord Stream διχάζει (πάλι) τη Δύση

28 Μαΐου 2025

ΕΕ και ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις κατά της Συρίας

28 Μαΐου 2025

Ελαφρά άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων της Eυρωζώνης

28 Μαΐου 2025

ΟΔΔΗΧ: Στο 1,74% υποχώρησε η απόδοση των 6μηνων εντόκων

28 Μαΐου 2025

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Elon Musk

Το «μεγάλο και όμορφο» ν/σ του Τραμπ απογοητεύει τον Μασκ

28 Μαΐου 2025

Πρώτο βήμα για την υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γαλλία

28 Μαΐου 2025

Έρευνα Mastercard: Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν τις ΜμΕ στην Ευρώπη

28 Μαΐου 2025

Η Cosmos Sport αποκτά νέα γραφεία

28 Μαΐου 2025
χρυσός, gold

Ο χρυσός ανακάμπτει με φόντο οικονομικά στοιχεία και εμπορικές συνομιλίες

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Σε διεθνείς θεσμικούς το 80% του πράσινου ομολόγου

28 Μαΐου 2025

Έντονο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ημερίδα «Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο  με Ισχυρή Βιομηχανία»,

28 Μαΐου 2025

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί σε νέο ισραηλινό πλήγμα στη Γάζα

28 Μαΐου 2025

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025
Weather Update

Καιρός: Ανοιξιάτικη αστάθεια σήμερα, πιο έντονη τις επόμενες ημέρες

28 Μαΐου 2025

Alpha Bank – ΕΛΤΑ: Το άνοιγμα Ψάλτη στην κοινωνία δεν έρχεται χωρίς …ρίσκα

28 Μαΐου 2025

Η Ευρώπη θέλει να διευκολύνει τη μετακίνηση… εργαζομενων

28 Μαΐου 2025
Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

28 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 28 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Η δημιουργική ασάφεια του ΥΠΕΞ και η αφοπλιστική σαφήνεια του NATO

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
4 Σεπτεμβρίου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
65 1
0
179
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Θα ήταν πρώτου μεγέθους διπλωματική και πολιτική κρίση, αν δεν ήταν απλώς διαφωνία στο timing και τις διατυπώσεις, στην πραγματικότητα η Αθήνα επιθυμούσε τη δημιουργική ασάφεια, ενώ ο γγ του NATO υπήρξε αφοπλιστικά… ειλικρινής.

Η ανακοίνωση του Γενς Στόλτενμπεργκ και η ανεπίσημη διάψευσή της, θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική από κλίμα που επιχειρείται να διαμορφωθεί στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή των media. Αυτό είναι προφανές από τους πολιτικούς και διπλωματικούς χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης.

Σχετικάθέματα

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025

Ελληνικά media τις τελευταίες ώρες αναπαράγουν τη θέση της Αθήνας, την οποία παρουσιάζουν ως διάψευση του γενικού γραμματέα του NATO, από “διπλωματικές πηγές”. Ωστόσο, η θέση αυτή απέχει παρασάγκας από τις διατυπώσεις και τα μηνύματα των”διπλωματικών πηγών”, οι οποίες μάλιστα, δεν διαψεύδουν τον Γενς Στόλτενμπεργκ.

Αν και τα media στην Ελλάδα εμφανίζουν την Αθήνα να αμφισβητεί τον Γενς Στόλτενμπεργκ και να ακυρώνει την πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Αθήνα, όπως παρουσιάζεται το υπουργείο Εξωτερικών, επιχειρεί να θολώσει τα νερά. Είναι σαφές ότι το μείζον ζήτημα της ελληνικής διαρροής ήταν να “θαφτεί” η επικοινωνία και συμφωνία Μητσοτάκη-Στόλτενμπεργκ και όχι η ουσία του μηχανισμού αποκλιμάκωσης, που είθισται να εδραιώνεται σε τέτοιες περιστάσεις.

Παρά τις διαψεύσεις, το NATO διατηρεί την ανακοίνωση ένταξης τεχνικών συνομιλιών κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα του, που σημαίνει ότι δεν έχει λάβει νότα διάψευσης από την Ελλάδα.

Στη θέση του και το tweet του Γενς Στόλτενμπεργκ, υπενθυμίζοντας ότι δεν έχει γίνει λάθος:

Following my discussions with Greek & Turkish leaders, the two Allies have agreed to enter into technical talks at #NATO to establish deconfliction mechanisms and reduce the risk of incidents & accidents in the #EastMed. https://t.co/Kc70MlNPzY

— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) September 3, 2020

Ενδεχομένως, ο Γενς Στόλτενμπεργκ να είχε λόγο και κίνητρα που τον οδήγησαν στη δημοσιοποίηση των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων. Επ αυτού, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο, αυτό δεν τον κάνει ψεύτη…

Η ελληνική θέση

Το μείζον σημείο που δεν διαψεύδεται, αλλά “μπαζώνεται” είναι η αναφορά του Γενς Στόλτενμπεργκ στη συνομιλία του τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Ταγίπ Ερντογάν. Από την “Αθήνα” όμως, διαψεύδονται πληροφορίες, ενώ ο γγ του NATO επικαλείται την προσωπική του επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, στην “επίσημη διαρροή” που αναπαράχθηκε από το σύνολο των media, αυτούσια, της Αθήνας αναφέρεται:

«Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με φερόμενες τεχνικές συνομιλίες στο ΝΑΤΟ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε συγκρατήσει την πρόθεση του ΓΓ του ΝΑΤΟ να εργαστεί για να θεσπίσει μηχανισμούς αποκλιμάκωσης στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Πλην όμως, αποκλιμάκωση συνιστά μόνον η άμεση απομάκρυνση όλων των τουρκικών πλοίων από την ελληνική υφαλοκρηπίδα»,

Δημιουργική ασάφεια

Οι “διπλωματικές πηγές” αναφέρονται “σε πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με φερόμενες τεχνικές συνομιλίες στο ΝΑΤΟ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.”, όταν το NATO μίλησε θεσμικά, με ανακοίνωση του Γενς Στόλτενμπεργκ, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. η λπτή αυτή διαφορά έχει μεγάλη σημασία, καθώς η Αθήνα σε μισή πρόταση διαπράττει δύο ατοπήματα, τα οποία είναι προφανές ότι δεν θέλει να λάβουν έκταση: Πρώτον διαψεύδει θεσμικό παράγοντα με ανεπίσημες διαρροές και δεύτερον υποβαθμίζει την ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του NATO σε “πληροφορίες”.

Συνεχίζοντας, αναφέρει “Σε κάθε περίπτωση, έχουμε συγκρατήσει την πρόθεση του ΓΓ του ΝΑΤΟ να εργαστεί για να θεσπίσει μηχανισμούς αποκλιμάκωσης στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.” Η διατύπωση αυτή δεν διαψεύδει την ανακοίνωση του Γενς Στόλτενμπεργκ. Αντιθέτως, η Αθήνα “συγκρατεί” (σσ hold στα αγγλικά) την πρόθεση του γγ του NATO για τη θέσπιση μηχανισμών αποκλιμάκωσης. Ήτοι, η Αθήνα λέει, “δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην αποκλιμάκωση, αλλά ο γγ μπορεί να φτιάξει μηχανισμούς αποκλιμάκωσης.

Συνεχίζοντας μάλιστα, η Αθήνα, αναφέρει ότι “αποκλιμάκωση συνιστά μόνον η άμεση απομάκρυνση όλων των τουρκικών πλοίων από την ελληνική υφαλοκρηπίδα”. Όπερ σημαίνει ότι η Αθήνα, επιχειρεί να θέσει όρους, στο πλαίσιο του μηχανισμού αποκλιμάκωσης, τη δημιουργία του οποίου “συγκρατεί” ως “πρόθεση του γγ του NATO”.

Αφοπλιστική σαφήνεια

Το NATO, από την άλλη πλευρά, επανέρχεται μέσω “πηγών” και αναφέρει ότι “τεχνικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκονται σε εξέλιξη στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες”. Ενώ οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι “σε λειτουργία βρίσκεται μια «απευθείας γραμμή» («hot line») μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας”.

Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ τόνισε συγκεκριμένα ότι

«μετά την αύξηση των εντάσεων, το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια προσπάθεια μεσολάβησης για την ενίσχυση της αποφυγής της σύγκρουσης (de-confliction). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης μιας «απευθείας γραμμής» μεταξύ των πρωτευουσών».

Συνεχίζοντας μάλιστα αναφέρει ότι:

«Υπάρχουν τεχνικές συνομιλίες σε εξέλιξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, με το προσωπικό του ΝΑΤΟ να παρέχει ένα πλαίσιο, υποστήριξη και συμβουλές. Πρόκειται για μια διμερή διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία αφορά σε μηχανισμούς στρατιωτικής αποσυμπίεσης. Από εκεί και πέρα, εναπόκειται στα εμπλεκόμενα μέρη να συμπεριφερθούν σύμφωνα με τις συμφωνίες αποσυμπίεσης»,

Εν τέλει, καταλήγει αναφέροντας ότι:

«Η ανάπτυξη μηχανισμών αποκλιμάκωσης μεταξύ στρατιωτικών είναι ένας απολύτως φυσικός ρόλος για το ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα, το ΝΑΤΟ το έκανε αυτό πριν από το 1996-1997, και αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Μετά την αύξηση των εντάσεων, το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια προσπάθεια μεσολάβησης για την ενίσχυση της αποφυγής σύγκρουσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης μιας «απευθείας γραμμής» μεταξύ των πρωτευουσών»,

Η ένταση αποκλιμακώνεται

Συμπερασματικά, λοιπόν το NATO αφού επιπλήττει και εκθέτει την Αθήνα για το κλίμα που επιχειρεί να δημιουργήσει, κατά της Συμμαχίας στην κοινή γνώμη, ξεκαθαρίζει ότι η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή τόσο μέσα στο NATO, όσο και σε απευθείας διμερές επίπεδο.

Οι “διαρροές” του NATO δεν κομίζουν ειδήσεις, ούτε προκαλούν έκπληξη στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Γι’ αυτό άλλωστε και η ανακοίνωση της Αθήνας προσεκτικά διατυπωμένη έτσι ώστε άλλο να λέει και άλλο να φαίνεται ότι λέει.

Από τους χειρισμούς, φαίνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση ήθελε να παίξει πιο σκληρό επικοινωνιακό ροκ, στο εσωτερικό, πριν ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας αποκλιμάκωσης με την Τουρκία.

Auditors note Το Crisis Monitor έχει εγκαίρως και κατ επανάληψη επισημάνει ότι η ελληνοτουρκική ένταση βρίσκεται σε διαδικασία αποκλιμάκωσης, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές και τα δημοσιεύματα. Σε αναλύσεις επισημαίνεται μάλιστα η αναγκαιότητα της επικοινωνιακής διαχείρισης, για τη διασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας.

Σχετικά

Tags: mediaNATOΑνατολική ΜεσόγειοςΓενς Στόλτενμπεργκγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοθερμό επεισόδιο στο Αιγαίοπροπαγάνδαυπουργείο Εξωτερικών
Share72Tweet45Share13Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Νεκρός Έλληνας αλεξιπτωτιστής

Σταϊκούρας: Στο 8% η ύφεση για το 2020, τήρηση κυβερνητικών δεσμεύσεων και νέες πρωτοβουλίες

MostPopular

  • Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

    Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    118 shares
    Share 47 Tweet 30
  • Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    280 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Alpha Bank – ΕΛΤΑ: Το άνοιγμα Ψάλτη στην κοινωνία δεν έρχεται χωρίς …ρίσκα

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr