• Τελευταία
  • Trending
  • All

Πόλεμος εξουσιών: ΔΝΤ-ΕΚΤ κατά γερμανικού Δικαστηρίου.-Τα μηνύματα στη Μέρκελ

8 Μαΐου 2020

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Πόλεμος εξουσιών: ΔΝΤ-ΕΚΤ κατά γερμανικού Δικαστηρίου.-Τα μηνύματα στη Μέρκελ

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
8 Μαΐου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
88 1
0
243
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Νέες συγκρούσεις, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε de facto περιορισμό των δυνατοτήτων ή και της αξιοπιστίας των θεσμών που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης για την ανάσχεση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης που γέννησε ο COVID-19, ξεπροβάλλουν στην Ευρώπη, τάση που δύσκολα θα περιοριστεί, καθώς τέτοιες κρίσεις προκαλούν ή οδηγούν σε τεκτονικές αλλαγές στα συστήματα διακυβέρνησης και λήψης αποφάσεων.

Μέτωπο για “απεριόριστη δράση” φαίνεται ότι συστήνουν οι υπερεθνικοί οργανισμοί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά και απέναντι σε προσπάθειες απριόρι ή ακόμα και ex post περιορισμού των δυνατοτήτων τους, με την επικεφαλής της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα να ευθυγραμμίζονται απέναντι στις αγορές και στην απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας.

Σχετικάθέματα

χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025

Θέλουν τη Lagarde για να σώσουν το WEF

19 Μαΐου 2025

Σε webinar που διοργάνωσε το Bloomberg Λαγκάρντ και Γκεοργκίεβα επισήμαναν την ανάγκη για δράση με όλα τα εργαλεία, συντονισμό και μεταφορά τεχνογνωσίας. Η επικεφαλής της ΕΚΤ, είπε ότι δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιήσει μη συμβατικές πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού. Η δήλωση αυτή, ερμηνεύεται ως έμμεση απάντηση στην απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, που εκτιμάται, ότι επιχειρεί να περιορίσει την αυτονομία της ΕΚΤ και να υπερβεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, χαλιναγωγώντας και ελέγχοντας τα όρια της.

Επίσης, μιλώντας σε online πανελ του ΔΝΤ, η Λαγκάρντ χαρακτήρισε τη συγκυρία “εξαιρετική”, ενώ στο webinar του Bloomberg επέμεινε ότι:

“Πρέπει να λάβουμε όλα τα μέτρα που είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε το σοκ”,

επισημαίνοντας ότι:

“Ζούμε την οξύτερη και άνευ προηγουμένου κρίση, εν καιρώ ειρήνης”

Αυτή η τοποθέτηση της Λαγκάρντ, έχει αυξημένο ειδικό βάρος, καθώς αντανακλά τις δηλώσεις της Άγκελα Μέρκελ, κατά το διάγγελμα για την ανακοίνωση των μέτρων.  

Ειδικότερα, η Γερμανίδα καγκελάριος είχε αναφερθεί στην τρέχουσα κρίση ως “τη μεγαλύτερη πρόκληση από την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου”. Αναφερόμενη στην οικονομία είπε ότι “η κατάσταση είναι ήδη αρκετά δύσκολη, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο. Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι η κυβέρνηση «κάνει ό,τι μπορεί για να μετριάσει τις οικονομικές επιπτώσεις και προπαντός για να διατηρηθούν θέσεις εργασίας.»

Συνεπώς, με δεδομένη την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, η οποία μεταξύ άλλων εγκαλεί την Άγκελα Μέρκελ και την κυβέρνησή της, γιατί δεν ζήτησαν το νομικό έλεγχο των αποφάσεων της ΕΚΤ από τη γερμανική Δικαιοσύνη, ταυτιζόμενη εννοιολογικά και σε τόνους με την Γερμανίδα Καγκελάριο, η Κριστίν Λαγκάρντ φαίνεται να υποδεικνύει το κοινό πλαίσιο ως ένδειξη συνεννόησης ή έστω, ζητά εμμέσως από τη Μέρκελ να επιβεβαιώσει το πλαίσιο αυτό.

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του γερμανικού Δικαστηρίου, η Κριστίν Λαγκάρντ αν και απέφυγε να σχολιάσει ευθέως, δήλωσε ότι η ΕΚΤ είναι απόητη στην αποστολή της να αναζωογονήσει τον πληθωρισμό στην Ευρωζώνη και κατ επέκταση την οικονομία, όπως προστάζει η εντολή της.

Έκανε όμως και ένα βήμα παραπέρα, αμφισβητώντας εμμέσως την αρμοδιότητα του γερμανικού Δικαστηρίου:

“Είμαστε Ευρωπαϊκός Θεσμός, με αρμοδιότητα στην Ευρωζώνη”,

ενώ πρόσθεσε ότι:

“Η ΕΚΤ είναι υπόλογη στο Ευρωκοινοβούλιο και παραμένει στη δικαιοδοσία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου”

Οι δηλώσεις αυτές, προλειαίνουν το έδαφος για ενδεχόμενη άρνηση της ΕΚΤ να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας.

Auditor’s note Η επίκληση του κατεπείγοντος χαρακτήρα, ως αιτία για την υπέρβαση “χρονοβόρων” αλλά απαιτούμενων δημοκρατικών διαδικασιών και η αναπόφευκτη αντιπαράθεση των άμεσων οικονομικών επιπτώσεων με τις απαιτήσεις για επαρκή διαβούλευση, είναι μόνο το ένα σκέλος που φαίνεται ότι θίγεται από την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας. Το άλλο, έχει να κάνει με την εσπευσμένη μεταφορά αρμοδιοτήτων μεταξύ θεσμών, κρατών και την αναπόφευκτη ενίσχυση του ομοσπονδιακού χαρακτήρα της ΕΕ.
Η κατ’ εξαίρεση νομοθέτηση, από ad hoc νομοθέτες, οδηγεί σε “νέα κανονικότητα” και τον φόβο της μονιμοποίησης του προσωρινού. Αν και εκ πρώτης όψεως, η αντιπαράθεση αυτή φαίνεται θεωρητική και απομακρυσμένη από την κοινωνική και πολιτική καθημερινότητα, στην πραγματικότητα δεν είναι. Πρόκειται για την πάλη των εξουσιών, για τη διάρθρωση των πολιτικών συστημάτων και την απρόθυμη αλλά επιβεβλημένη εξέλιξη οργανισμών όπως η ΕΕ. Συζητήσεις έχουν γίνει, έδαφος έχει διαμορφωθεί, αλλά συνήθως είναι οι “εξαιρετικές” συγκυρίες που αποτελούν τη θρυαλλίδα που πυροδοτεί τις εξελίξεις.

Από την πλευρά της, η Κρισταλίνα Γεοργκίεβα, υποστήριξε τη θέση ότι οι διαμορφωτές πολιτικής πρέπει να “να ρίξουν ό,τι διαθέτουν σε αυτή την ύφεση” λέγοντας:

“Το μήνυμα αφορά άπαντες: Προσδεθείτε. Είμαστε στο δρόμο τον λιγότερο ταξιδεμένο. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια τέτοια κατάσταση είναι να μάθουμε μαζί, να συνεργαστούμε όσο περισσότερο γίνεται και οι πιο δυνατοί να κάνουν περισσότερα, ώστε οι πιο αδύναμοι να επωφεληθούν από μέτρα που πάρθηκαν αλλού”.

Ενδεικτικές του βάθους και έντασης της κρίσης είναι οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την παγκόσμια οικονομία, όπου βλέπει ύφεση 3% το 2020, ενώ θέτει την συνεπακόλουθη ανάπτυξη-αντίδραση, υπό την αίρεση της επανεμφάνισης του κορονοϊού και νέων lockdowns.

Υπ΄αυτό το πρίσμα, η Γκερκίεβα επαίνεσε τους κεντρικούς τραπεζίτες για τις πρωτοβουλίες τους, επισημαίνοντας ότι κινήσεις τους κατέστησαν τις προσπάθειες των κυβερνήσεων δυνατές, ενώ συνεχίζοντας δήλωσε:

“Έχουμε αρκετή ρευστότητα και τα επιτόκια, κατά πάσα πιθανότητα, θα παραμείνουν πάρα πολύ χαμηλά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την αύξηση στο χρέος, για αρκετό καιρό”.

Η τοποθέτηση αυτή, όμως, έρχεται μια ημέρα μετά τη δημοσίευση της έκθεσης της Κομισιόν που προβλέπει εκρηκτική ανάπτυξη στην ΕΕ το 2021, σηματοδοτώντας παράλληλα την παρέλευση της “κατεπείγουσας” συγκυρίας, που επέτρεψε το “ξεχείλωμα” του Συμφώνου Σταθερότητας. Αν ερμηνευτεί στο πλαίσιο αυτής της συγκυρίας, η δήλωση της επικεφαλής του ΔΝΤ, προειδοποιεί για το πρώιμο ορισμένων σχεδιασμών και διαδικασιών, έχοντας επισημάνει προηγουμένως ότι απαιτείται συντονισμός και κοινή δράση.

Σχετικά

Tags: Coronavirus-EffectΔΝΤΕΚΤΕυρωζώνηΚρισταλίνα ΓκεοργκίεβαΚριστίν ΛαγκάρντΠαγκόσμια Οικονομία
Share97Tweet61Share17Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

χρηματιστήριο, χρηματιστής
The Wire

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025
The Wire

Θέλουν τη Lagarde για να σώσουν το WEF

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

"Ασφαλής" διαμαρτυρία Ελλάδας στο NATO για την Τουρκία

Ευρωπαϊκό Δικστήριο

"Καρπαζιά" από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο γερμανικό: Δεν έχετε δικαιοδοσία, είστε επικίνδυνοι

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr