• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ανάλυση: Η Ελλάδα στην τέλεια καταιγίδα. Προσφυγικό, Τουρκία… και κορονοϊός

27 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Ανάλυση: Η Ελλάδα στην τέλεια καταιγίδα. Προσφυγικό, Τουρκία… και κορονοϊός

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
27 Φεβρουαρίου 2020
Στις Crisis Zone, On the Radar, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνική κρίση, Ελληνοτουρκικά, Επιχειρήσεις, Πολιτική & Οικονομία, Προσφυγικό, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
90 1
0
247
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε κλοιό παράλληλων και αλληλεπικαλυπτόμενων κρίσεων βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση επέλεξε στρατηγική πολλών μετώπων, με στόχο τη δυνατότητα εναλλαγής της πολιτικής και επικοινωνιακής ατζέντας, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του πολιτικού κόστους. Παρ΄όλα αυτά, ο συνδυασμός των παραγόντων αυτών σε πραγματικό χρόνο, επηρεάζει τόσο το βραχυχρόνιο προφίλ ρίσκου της χώρας όσο και και μεσο-μακροπρόθεσμο και μάλιστα με τρόπους που δεν είναι άμεσα κατανοητοί ή πλήρως αποτιμήσιμοι.

Ο κορονοϊός, που μετρά ήδη τρία κρούσματα στην Ελλάδα, είναι απειλή που επηρεάζει το βραχυχρόνιο και ενδεχομένως μεσοπρόθεσμο risk profile της χώρας, κάτι που δεν συνέβη με τη γρίπη που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 77 ανθρώπους μέχρι στιγμής. Πρόκειται στην ουσία για διπλή απειλή, καθώς αφενός, η διεθνής του εξάπλωση και τα παγκόσμια μέτρα ανάσχεσης θεωρείται βέβαιο ότι θα πλήξουν τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό. Αφετέρου δε, ο εντοπισμός κρουσμάτων εντός της χώρας αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην εσωτερική ζήτηση, από τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε ήδη τη μη πραγματοποίηση καρναβαλικών εκδηλώσεων, πλήττοντας παράλληλα και το οικονομικό κλίμα, τη δραστηριότητα και τις επενδύσεις.

Σχετικάθέματα

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Εκτός αυτών, η έλλειψη ανακοινωμένων σχεδίων αποτροπής σε καίριας σημασίας σημεία πρόσβασης, όπως τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τους σταθμούς λεωφορείων, τρένων, κλπ, υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στα μέσα μεταφοράς και περιορίζει τις μετακινήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για έναν καίριο κλάδο της οικονομίας.

Κορονοϊός: Εξάπλωση, κρούσματα, ρυθμός

1 Του 3
- +

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταρχήν προβλέψεις του ΔΝΤ, παγκοσμίως, οι επιπτώσεις του κορονοϊού αναμένεται να διαρκέσουν ένα τρίμηνο και μετά η ανάκαμψη θα είναι συνάρτηση της δυναμικής της εκάστοτε χώρας-οικονομίας.

Προσφυγικό και κοινωνικές αναταραχές

Το προσφυγικό, που η κυβέρνηση επέλεξε να αναβαθμίσει στην εγχώρια ατζέντα, αφού είχε χάσει με παλινδρομήσεις αρκετό καιρό, συνειδητοποιώντας ότι η τήρηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων είναι πολιτικά ασύμφορη, οικονομικά αδύνατη και προκαλεί αντιδράσεις στην ΕΕ και διεθνώς. Η αναζωπύρωση της κρίσης, του προσφυγικού-μεταναστευτικού, όμως, είναι απαύγασμα περισσότερων παραγόντων: Της κυβερνητικής ολιγωρίας, της εργαλειοποίησης των ροών από την Τουρκία, στο πλαίσιο πιέσεων προς τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και ενίοτε την Αθήνα, για σειρά ανοιχτών μετώπων. Εν τέλει, η υιοθέτηση στρατηγικής επιβολής έναντι των κοινωνικών ομάδων ήταν η θρυαλλίδα που πυροδότησε τη βόμβα έξω από την πυριτιδαποθήκη…

Αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα

Η ανάδειξη του ζητήματος, όμως, σε μείζον πολιτικό και κοινωνικό στο εσωτερικό, χωρίς ταυτόχρονα προβάλλεται η εξωγενής πλευρά του, που δεν είναι άλλη από την εργαλειοποίηση του από την Τουρκία, αποτελεί στρατηγική εσωτερίκευσης της κρίσης, που δίνει χώρο στον Ταγίπ Ερντογάν. Παράλληλα, η εκτός ορίων σύγκρουση με γεωγραφικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τη στιγμή που η Τουρκία προβάλλει διεκδικήσεις σε όλα τα επίπεδα, προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις και διαμορφώνει βάση πολιτικής αποσταθεροποίησης, που συνεπάγεται αύξηση του εσωτερικού πολιτικού κινδύνου.

Αφίξεις προσφύγων στην Ελλάδα το 2020

Ο συνδυασμός της παράλληλης αύξησης του γεωπολιτικού και πολιτικού ρίσκου για την Ελλάδα, αποτελεί βασικό ανασταλτικό παράγοντα για την πραγμάτωση της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας και της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, σε γεωοικονομικά και στρατηγικά ευαίσθητους κλάδους, όπως η ενέργεια και η Άμυνα.

Η Τουρκική απειλή

Τα εθνικά θέματα, όπου η Άγκυρα ανεβάζει -επίσης- σταθερά την ένταση, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο, επηρεάζουν ουσιωδώς και με πιο μόνιμο χαρακτήρα το risk profile της Ελλάδας και την εκτίμηση γεωπολιτικού κινδύνου στην περιοχή. Το Μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, αν και δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, στην ουσία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την υλοποίηση σειράς κυβερνητικών σχεδιασμών της Αθήνας. Κατ΄αρχήν, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση της κυπριακής ΑΟΖ, οι έρευνες και γεωτρήσεις σε περιοχές που η Τουρκία επιχειρεί να καταστήσει αμφισβητούμενες, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αποκτήσουν δυναμική. Επίσης, η αποτίμηση των αδειών που έχουν λάβει εταιρίες όπως τα ΕΛΠΕ, σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών και γεωοικονομικών εντάσεων, καθίσταται πρακτικά αδύνατη, καθώς τα assets αυτά υποβαθμίζονται από premium σε distress.

Τα προβλήματα που γεννά η νευρικότητα της Άγκυρας, η προσπάθεια εναλλαγής συμμαχιών και διαφοροποίησης των μετώπων στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και η πολιτική αστάθεια που επικρατεί σε συμμαχικές χώρες, επηρεάζουν την προοπτική ολοκλήρωσης σχεδιασμών, όπως της διαφοροποίηση του ενεργειακού μίγματος, της αναβάθμισης του γεωοικονομικού ρόλου και της ενδυνάμωσης των δεσμών με γειτονικές χώρες. Όπερ σημαίνει ότι, η μετάβαση στο αναπτυξιακό μοντέλο του διαμετακομιστικού δικτύου και της εξαγωγικής οικονομίας, καθίσταται προδήλως δυσκολότερη.

Ο τουρκικός χάρτης της διεκδικούμενης ΑΟΖ

Η προσπάθεια της Τουρκίας να ανοίξει όλα τα μέτωπα, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και από το προσφυγικό μέχρι το Κυπριακό, με στόχο να μεγιστοποιήσει το δυνητικό όφελος από ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις. Ενώ την ίδια στιγμή η Αθήνα, φαίνεται να ακολουθεί διαπραγματευόμενη ad hoc και σε διεθνές επίπεδο σειρά μετώπων, επιτρέποντας στην Άγκυρα να αναβαθμίσει τη γεωπολιτική της θέση.

Οικονομικές αρρυθμίες και… αγορές

Αν στα παραπάνω προστεθούν οι προστριβές της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς για το πλεόνασμα, την εκκαθάριση των ισολογισμών των τραπεζών, μέσω του προγράμματος “Ηρακλής” και η αδυναμία της βασικής συμμάχου, Γαλλίας, να συμβάλλει καθοριστικά στην υπέρβαση των εμποδίων που έχουν ανακύψει, τότε διαμορφώνεται ένα μάλλον εύφλεκτο μίγμα, η σταθεροποίηση του οποίο αποτελεί πρόκληση.

 

Το οικονομικό επιτελείο, τώρα, φαίνεται ότι ποντάρει στην προώθηση της δημοσιονομικής χαλάρωσης, που συμφωνήθηκε σε παλαιότερο Eurogroup αλλά δεν θα έχει εμπεδωθεί στην κουλτούρα και στρατηγική του ESM και της ΕΚΤ. Τη δυναμική αυτή αναμένεται να ενισχύσει ο… κορονοϊός, καθώς οι επιπτώσεις του ακόμα και σε ισχυρές οικονομίες θα είναι έντονες, ενώ στην ελληνική αναμένεται να εντείνει τις πιέσεις, καθώς η εσωτερική ζήτηση και ο τουρισμός που είναι οι πυλώνες της ανάκτησης της δυναμικής βρίσκονται στο επίκεντρο.

Τα δεδομένα αυτά αντιλαμβάνεται και επιχειρεί να αποτιμήσει στις τιμές των μετοχών το Χρηματιστήριο της Αθήνας. Ο συγχρονισμός του με τα διεθνή, όσον αφορά τον κορονοϊό προσφέρει πολιτικό άλλοθι στην εσωτερική αγορά, όχι όμως ουσιώδες, καθώς η πτώση των τιμών στην Ελλάδα ήταν δραματικά μεγαλύτερη από την Ευρώπη και, μάλιστα, πριν ανακοινωθεί κρούσμα στη χώρα!

 

 

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑναλύσειςΑνατολική ΜεσόγειοςΑΟΖΓενικός Δείκτηςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκογεωτρήσειςελληνική οικονομίαενεργειακή διπλωματίαΚοροναϊόςΧρηματιστήριο
Share99Tweet62Share17Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Στους 77 οι νεκροί από τη γρίπη στην Ελλάδα!

All-out πόλεμος Άσαντ-Ερντογάν: 33 Τούρκοι νεκροί, εκβιάζουν ΕΕ, Πούτιν και NATO

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    972 shares
    Share 389 Tweet 243
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2038 shares
    Share 815 Tweet 510
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr