• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ελλάδα - Τουρκία

Σχέδιο (αντί)δράσης στην Τουρκία ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση

5 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Σχέδιο (αντί)δράσης στην Τουρκία ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
5 Δεκεμβρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
123 1
0
Ελλάδα - Τουρκία
336
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τις επιπτώσεις της ψήφισης από την Τουρκία και σταδιακής υιοθέτησης του Μνημονίου με τη Λιβύη μελετά η νομική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών στην Ελλάδα, καθώς οι εταίροι και σύμμαχοι την ώρα που οδεύει για ψήφιση στην τουρκική Βουλή.

Μείζον θέμα σε αυτή τη φάση για την ελληνική διπλωματία είναι να αποκρυσταλλωθούν οι πρόνοιες του Μνημονίου για τη χάραξη θαλασσίων συνόρων, έτσι ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία έναντι των επομένων κινήσεων της Άγκυρας. Λόγω της πολυπλοκότητα του θέματος, των τεμνόμενων κρατικών συμφερόντων και της ανάγκης ιεράρχισής τους, σε τέτοιους σχεδιασμούς λαμβάνονται -παραδοσιακά- υπόψη οι θέσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες όμορων κρατών. Στη συγκεκριμένη φάση της Κύπρου και της Αιγύπτου, καθώς αμφότερες βρίσκονται εκτός NATO, έχουν ισχυρούς διαύλους με τη Ρωσία και ευρύτερο πεδίο ελιγμών.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επίσης, εξετάζεται προσεκτικά η κατάσταση στη Λιβύη, το ενδεχόμενο ψήφισης του από τη Βουλή και τα περιθώρια εφαρμογής του από την κυβέρνηση της Τρίπολης χωρίς την ψήφιση του. Κεντρικό θέμα που ακόμα εξετάζεται είναι αν το Μνημόνιο αυτό δίνει στην Άγκυρα τη νομιμοποίηση που χρειάζεται για να κινηθεί άμεσα για έρευνες και γεωτρήσεις στην περιοχή.

Παράλληλα, μετά τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, επιταχύνεται η λειτουργική αναβάθμιση της -ξεχασμένης- διυπουργικής task force για την αμυντική διπλωματία και εξετάζεται ο επαναπροσδιορισμός των προτεραιοτήτων στο πλαίσιο των περιφερειακών σχημάτων ασφαλείας, με έμφαση στη συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου, Ελλάδας-Ισραήλ, ενώ η συμμετοχή της Κύπρου έρχεται σε δεύτερη φάση, έτσι ώστε να μην προκληθούν μεγαλύτερες εντάσεις.

Auditor’s note Από το Μαξίμου υπάρχουν πιέσεις για ενίσχυση του συντονιστικού ρόλου της διπλωματικής συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, οι κινήσεις της οποίας ωστόσο, έχουν προκαλέσει ενόχληση τόσο στο ΥΠΕΞ όσο και στο Άμυνας. Σε πολλές περιστάσεις, μάλιστα, η πανσπερμία απόψεων, ο ορυμαγδός παρεμβάσεις και οι διαγκωνισμοί για “το αυτί” του πρωθυπουργού οδήγησαν σε λάθη στη διαχείριση της πληροφορίας, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα ατοπήματα που έπληξαν την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το επιτελείο της κυβέρνησης μελετά επίσης τα περιθώρια προληπτικής αντίδρασης τόσο σε διπλωματικό όσο και σε αμυντικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητούνται πρωτοβουλίες με βραχύ χρόνο ωρίμανσης ή ακόμα και ώριμες, που θα μπορούσαν να αναγκάσουν την Άγκυρα να υπαναχωρήσει, ή να δώσουν ακόμα και προβάδισμα στα σημεία στην Ελλάδα.

Τέτοια μέτρα είναι η ανακήρυξη της αιγιαλίτιδας ζώνης των 12 μιλίων, είτε τμηματικά, ξεκινώντας από το Ιόνιο, είτε συνολικά. Τα σχετικά σενάρια είναι από τις ημέρες του Νίκου Κοτζιά έτοιμα, αν και έχουν τεθεί στα συρτάρια του ΥΠΕΞ. Το συγκεκριμένο ζήτημα επισύρει το τουρκικό “casus beli”  και συνεπώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί διεθνώς αποσταθεροποιητική κίνηση. Υπό συνθήκες όμως θα μπορούσε να αναγκάσει την Τουρκία να προσφύγει τη Χάγη, κάτι που επιδιώκει και η Κύπρος.

Παράλληλα, αναζητούνται εναλλακτικά εργαλεία που σχετίζονται με την δέσμευση και προσωρινή κηδεμονία ζωνών για έρευνα και διάσωση, ενώ έχει προταθεί και η σύσταση κοινής δύναμης, στο πλαίσιο των περιφερειακών δομών ασφαλείας, η οποία θα κινείται στον άξονα της επιχείρησης “Σοφία” της ΕΕ, παράγοντας έτσι προηγούμενο για την ανάληψη της ευθύνης τομέων που βρίσκονται ακόμα σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Υπάρχουν βέβαια και προτάσεις από το υπουργείο Άμυνας για αναθέρμανση του Δόγματος Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας Κύπρου, ο οποίος έχει παντελώς εγκαταληφθεί μετά την κρίση των Ιμίων και οι προσπάθειες που έγιναν επί Κοτζιά και μετέπειτα από τον Ευάγγελο Αποστολάκη για πιλοτική ενεργοποίησή του, προκάλεσαν έντονη αντίδραση της Τουρκίας, που μεταφράστηκε σε αυξημένη προκλητικότητα και παραβατικότητα στο Αιγαίο.

Ο παράγοντας… ρίσκο

Κεφαλαιώδες ζήτημα για την ελληνική κυβέρνηση είναι η διατήρηση του γεωπολιτικού ρίσκου σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές στο σχέδιο προσέλκυσης επενδύσεων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται δυνατό ακόμα κι αν η Αθήνα επιλέξει το “full defensive mode”, κίνηση που δε συνίσταται από τους υπηρεσιακούς παράγοντες πάντως.

Η κυβέρνηση, πάντως, θα επιχειρήσει μέσω lobbying να κινητοποιήσει Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον, ώστε να ανακόψουν την ορμή του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φαίνεται ικανός να φτάσει στα άκρα σε περίπτωση θερμού επεισοδίου στην ανατολική Μεσόγειο.

Από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν χθες στο Λονδίνο δεν υπάρχουν διαρροές για ενδεχόμενο σχέδιο αποκλιμάκωσης, καθώς κάτι τέτοιο θα παρήγε αρνητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η παρέμβαση Τραμπ και το σκηνικό που κατέστη εφικτό να στηθεί στο πλαίσιο του NATO, με την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, είναι ενέργειες ενδεικτικές έντονων παρασκηνιακών διαβουλεύσεων που θα μπορούσαν να έχουν επεκταθεί και στα ελληνοτουρκικά.

Οποιοδήποτε σχέδιο εκπονήσει τελικά η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να βρει ανταπόκριση, στήριξη ή έστω σιωπηρή αποδοχή από εταίρους και συμμάχους, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα που θα υπονομεύσουν την προσπάθεια εφαρμογής του. Υπ’ αυτό το πρίσμα ως πλέον ένθερμος υποστηρικτής εμφανίζεται ο Εμμάνουελ Μακρόν, η Γαλλία όμως έχει ήδη υπερεκταθεί επιχειρώντας να προβάλλει status υπερδύναμης, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και ευθύνες σε περιοχές που δεν δραστηριοποιείται με ευκολία.

Σε κάθε σενάριο ενσωματώνεται και ο παράγοντας των επενδυτών, η ενεργοποίηση των οποίων θα μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις να παράξει σοβαρά αποτελέσματα, όπως συνέβη στην Κύπρο με την Exxon Mobil. Αντιστοίχως, λανθασμένες κινήσεις τύπου Eni θα μπορούσαν να επιτείνουν τα προβλήματα.

Το Μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Στο μεταξύ διέρρευσαν το κείμενο αλλά και οι χάρτες με τις συντεταγμένες που δόθηκαν σήμερα στην τουρκική βουλή.

Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

«Η Τουρκία και η Λιβύη, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους στους σκοπούς και τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, έχοντας αποφασίσει να ορίσουν μια ακριβή και δίκαιη οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών τους στη Μεσόγειο στις οποίες οι δύο πλευρές ασκούν κυριαρχία, κυριαρχικά δικαιώματα και/ή δικαιοδοσία σε συμφωνία με τους ισχύοντες κανόνες διεθνούς δικαίου και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σχετικές καταστάσεις αλλά και την προθυμία όλων των μερών να επιτύχουν δίκαιες και αμοιβαία αποδεκτές λύσεις στα παραπάνω θέματα μέσω εποικοδομητικών διαπραγματεύσεων και σε πνεύμα φιλικών σχέσεων, ούσες πεπεισμένες ότι αυτό το μνημόνιο κατανόησης θα συνεισφέρει στην ενδυνάμωση των σχέσεων και θα ενθαρρύνει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των μερών προς το συμφέρον των δύο αδελφών-κρατών, συμφώνησαν τα ακόλουθα

 

Στο άρθρο 1 περιγράφονται οι συντεταγμένες που καθορίζουν τα όρια της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ

Σε ό,τι αφορά τη διευθέτηση διαφορών τονίζεται ότι

«οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών που προκύπτει από την ερμηνεία και την εφαρμογή αυτού του μνημονίου κατανόησης θα πρέπει να διευθετηθεί μέσω διπλωματικών διαύλων σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας και σε συμφωνία με το άρθρο 33 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Σε περίπτωση που υπάρχουν φυσικοί πόροι που εκτείνονται από την ΑΟΖ της μιας πλευράς στην ΑΟΖ της άλλης, οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να συνεργαστούν προκειμένου να συμφωνήσουν στις λεπτομέρειες της αξιοποίησης των πόρων αυτών. Αν κάποιο από τα δύο μέρη (δηλαδή Τουρκία ή Λιβύη) έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με κάποιο άλλο κράτος, αυτό το μέρος πριν καταλήξει σε οριστική συμφωνία με το κράτος αυτό θα πρέπει να ειδοποιήσει και να συμβουλευτεί το άλλο μέρος».

Στο κεφάλαιο που αναφέρεται σε τροποποιήσεις ή επανεξέταση του μνημονίου αυτού επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε πλευρά μπορεί να προτείνει τροποποίηση ή επανεξέτασή του μέσω διπλωματικών διαύλων εάν κριθεί αναγκαίο με εξαίρεση τα άρθρα 1 και 2. Οι τροποποιήσεις απαιτούν τη συγκατάθεση και των δύο πλευρών.

Το μνημόνιο, όπως αναφέρεται, θα τεθεί σε ισχύ την ημερομηνία που θα ληφθεί η τελευταία γραπτή ειδοποίηση με την οποία τα δύο μέρη ειδοποιούν το ένα το άλλο μέσω διπλωματικών διαύλων για την ολοκλήρωση των εσωτερικών νομικών διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου αυτό να εφαρμοστεί.

Το κείμενο του Μνημονίου Τουρκίας-Λιβύης

1 Του 2
- +

 

Σχετικά

Tags: Ανατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκογεωτρήσειςΓεωτρήσεις στην Κύπροενεργειακή διπλωματίαυπουργείο Άμυναςυπουργείο Εξωτερικών
Share134Tweet84Share24Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Η τουρκική βουλή υπερψήφισε το Μνημόνιο με τη Λιβύη!

"Τροχοδρομεί" στη Βουλή αναβάθμιση F-16 και Mirage 2000-5

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    976 shares
    Share 390 Tweet 244
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2041 shares
    Share 816 Tweet 510
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Το βιογραφικό του Ντόναλντ Τραμπ

    2826 shares
    Share 1130 Tweet 707

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr