• Τελευταία
  • Trending
  • All

Βρώμικο παιχνίδι της Τουρκίας με Λιβύη, κατά Ελλάδας-Κύπρου… East Med

28 Νοεμβρίου 2019

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Βρώμικο παιχνίδι της Τουρκίας με Λιβύη, κατά Ελλάδας-Κύπρου… East Med

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
28 Νοεμβρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
89 3
0
249
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Το χαρτί μιας ακόμη προαναγγελθείσας διπλωματικής πρόκλησης στην Ανατολική Μεσόγειο παίζει η Τουρκία, εξαργυρώνοντας τη στήριξη που παρείχε στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, έναντι των δυνάμεων του στρατηγού Χαφτάρ, και στο πλαίσιο της στρατηγικής διεκδίκησης δεσπόζουσας θέσεις στην εφαρμογή του γεωοικονομικού δόγματος των ΗΠΑ στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η Τουρκία υπέγραψε με Μνημόνιο Κατανόησης και Συνεργασίας για τον προσδιορισμό ΑΟΖ και περιοχών διοικητικής αρμοδιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, κίνηση αντίστοιχη με αυτή που έχουν πραγματοποιήσει Ελλάδα και Αίγυπτος.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε σε κύματα σήμερα, με τα ελληνικά media να την αναπαράγουν εντονότερα από τα τουρκικά. είχε προαναγγελθεί από τον Ιούλιο και ξεκίνησε να υλοποιείται στα τέλη Αυγούστου, πυροδοτώντας από τότε αντιδράσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Παρ’ όλα αυτά η Άγκυρα επέμεινε στην πορεία που είχε χαράξει και υπέγραψε την προπαρασκευαστική αυτή συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη συμφωνία έχουν υπογράψει Ελλάδα και Αίγυπτος, στην οποία είχε αντιδράσει ο Ταγίπ Ερντογάν με τη φιλοκυβενρητική-εθνικιστική Γενί Σαφάκ να κάνει λόγο για στραγγαλισμό της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η κινητικότητα στην ανατολική Μεσόγειο, πάντως, συνδέεται με τις εξελίξεις στα ενεργειακά της Ευρώπης, καθώς οι ΗΠΑ επιχειρούν να ελέγξουν τον ανατολικό ενεργειακό διάδρομο μέσω του East Med και των τερματικών σταθμών μεταφόρτωσης σε Ρεβυθούσα και Αλεξανδρούπολη καθώς και με τον διασυνδετήριο αγωγό Ελλάδας-Βουλγαρίας IGB. Συνεπώς, η παρέμβαση της Τουρκίας στην περιοχή επιχειρεί να διεμβολίσει τη δρομολογηθείσα εφαρμογή του γεωοικονομικού δόγματος των ΗΠΑ, το οποό έχειγεωοπολιτικές προεκτάσεις τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στα Βαλκάνια.

Στο πλαίσιο κλιμακούμενων αντιδράσεων, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη Αθήνα για εξηγήσεις, κίνηση που είχε ξανακάνει όταν η Άγκυρα άρχισε να κλιμακώνει-εργαλειοποιώντας τις προσφυγικές ροές.

Επίσης, δεν μπορεί να αγνοηθεί και το ανοιχτό μέτωπο ΗΠΑ-Τουρκίας με τους S-400, για το οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν αναζητά χαρτί ικανό να αναγκάσει σε αναδίπλωση τον μηχανισμό του State Department και του Πενταγώνου, επιτρέποντας έτσι στον Ντόναλντ Τραμπ να υπαναχωρήσει και να διαπραγματευτεί υπό διαφορετικούς όρους.

Ταυτόχρονα η Τουρκία παίζει και το παιχνίδι της Ρωσίας υπονομεύοντας τον East Med και βοηθώντας τη Μόσχα να παγιώσει την ενεργειακή της κυριαρχία στην περιοχή, μέσω των πολλαπλών δικών της δικτύων, συμπεριλαμβανομένου και του Turk Stream, η λειτουργία του οποίου θα ξεκινήσει οσονούπω.

Η συμφωνία

Οι νέες συμφωνίες υπεγράφησαν στη διάρκεια συνάντησης χθες, Τετάρτη, στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στον Tούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον Φάγεζ αλ-Σάρατζ,τον επικεφαλής της κυβέρνησης με έδρα την Τρίπολη την οποία υποστηρίζει η Άγκυρα εναντίον μιας αντίπαλης στρατιωτικής δύναμης που έχει τη βάση της στην ανατολική Λιβύη.

 

«Η συμφωνία (ασφαλείας) καθιερώνει εκπαιδευτική συνεργασία, διαρθρώνει το νομικό πλαίσιο και ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των ενόπλων δυνάμεών μας»,

ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter o διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

«Θα συνεχίσουμε επίσης να υποστηρίζουμε μια πολιτική λύση για την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής, σταθερής και ευημερούσας Λιβύης»,

πρόσθεσε.

Σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Αλτούν αναφέρεται πως οι δύο χώρες υπέγραψαν μνημόνιο συνεννόησης για τον «καθορισμό θαλάσσιων δικαιοδοσιών», που αποσκοπεί στην προστασία των δικαιωμάτων των δύο χωρών βάσει του διεθνούς δικαίου.

Ο στόχος

Στόχος της κίνησης αυτής, η οποία παραβιάζει το δίκαιο της θάλασσας, το οποίο όμως η Άγκυρα δεν έχει ποτέ υπογράψει, είναι να διαμορφώσει επιδείξει στις ΗΠΑ ότι η Τουρκία παίζει καταλυτικό ρόλο στην περιοχή και να εξαναγκάσει την Ουάσιγκτον να την εντάξει στον ευρύτερο ενεργειακό και γεωοικονομικό σχεδιασμό στην περιοχή και μάλιστα αποδίδοντάς της θέση ισχύος.

Οι εξελίξεις αυτές, επίσης, δεν μπορούν να αποσυνδέονται από το Κυπριακό, το οποίο επηρεάζεται καθώς με τις κινήσεις αυτές η Τουρκία επιχειρεί να εξαναγκάσει τη διαλυμένη Λιβύη να δημιουργήσει διπλωματικό προηγούμενο, αρχικά αμφισβητώντας την κυπριακή ΑΟΖ και εν συνεχεία αναγνωρίζοντας ΑΟΖ του “Ψευδοκράτους” και συνεπώς νομιμοποιώντας την τουρκική εισβολή και αμφισβητώντας τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Στρατηγικά, η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα, να ποδηγετήσει εξελίξεις και να επιβάλλει ρυθμό στην περιοχή, εκμεταλλευόμενη τη μεταβατική περίοδο την οποία διέρχεται το Ισραήλ, την απόσταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας, σε αυτή τη φάση και τη νωχελικότητα τόσο της ΕΕ όσο και μεμονωμένων χωρών,

Οι αντιδράσεις

Στα τεκταινόμενα αντέδρασε εκ νέου το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία καταδεικνύει ότι οι κινήσεις της Άγκυρας κινούνται εκτός πλαισίου του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας.

«Η υπογραφή μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης μνημονίου κατανόησης δεν μπορεί να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων χωρών. Μία τέτοια ενέργεια θα παραβίαζε κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και δεν θα παρήγε έννομα αποτελέσματα. Επιπλέον μία τέτοια ενέργεια δεν θα συμβάδιζε με την αρχή της καλής γειτονίας που θα πρέπει να διέπει τις σχέσεις μεταξύ γειτονικών χωρών».

αναφέρεται στην ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στη σκιά των νέων τουρκικών προκλήσεων που πλήττουν όχι μόνο την ακεραιότητα της Κύπρου αλλά και τα ελληνικά, αμερικανικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα η Κομισιόν αναμένεται να επαναφέρει το ζήτημα της υλοποίησης των κυρώσεων που έχουν αποφασιστεί, προσδιοριστεί και προετοιμαστεί μετά από εντολή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Παράλληλα, πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν Αθήνα και Λευκωσία για την πολιτική καταδίκη από την πλευρά της ΕΕ, αλλά και της Γαλλίας και Ιταλίας που διατηρούν ισχυρή θέση και επιρροή στην περιοχή, αν και η κυβέρνηση της Ρώμης παραμένει σε διαδικασία αναζήτησης βηματισμού. Η Γαλλία, στην οποία προσδοκά η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται επίσης να βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού προτεραιοτήτων στην Εξωτερική πολιτική και ως εκ τούτου θεωρείται απίθανο να αντιδράσει έγκαιρα και καταλυτικά σε αυτή τη φάση.

Τούτων δοθέντων, οι ελπίδες επικεντρώνονται στην Ισπανία, στην οποία ανήκει ο εισερχόμενος επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας και αναζητά πεδίο επίδειξης ισχύος. Στην ευρύτερη περιοχή, η κινητικότητα της Άγκυρας συναντά την αντίδραση της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ, κορυφαίων και κομβικών συμμάχων των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ενδεχόμενες αντιδράσεις από τις χώρες αυτές θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη στρατηγική διόγκωσης του ζητήματος που ακολουθεί η Άγκυρα, υπονομεύοντας περαιτέρω τη σταθερότητα στην περιοχή.

Διπλωματικά, η Άγκυρα επιχειρεί να ενοποιήσει τα ανοιχτά μέτωπα, στη βάση της μαξιμαλιστικής εξωτερικής πολιτικής που ακολουθεί.

Η τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα που εκδηλώνεται στην κυπριακή ΑΟΖ ανάγκασε προσφάτως ENI και Total να παγώσουν τις έρευνες στο τεμάχιο 7, υπό την κάλυψη ότι θα εξερευνήσουν άλλο, αρχικά.

Το σκηνικό στη Λιβύη

Η Λιβύη είναι από το 2014 διαιρεμένη σε αντίπαλα στρατιωτικά και πολιτικά στρατόπεδα τα οποία έχουν την έδρα τους στην πρωτεύουσα Τρίπολη και στην ανατολική Λιβύη. Η κυβέρνηση Σάρατζ βρίσκεται σε σύγκρουση με τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χαλίφα Χάφταρ που έχουν την έδρα τους στην ανατολική Λιβύη.

Ο Χάφταρ ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος των λιβυκών πετρελαιοπηγών και πετρελαϊκών εγκαταστάσεων, όμως τα πετρελαϊκά έσοδα ελέγχονται από την κεντρική τράπεζα στην Τρίπολη. Οι δύο αντίπαλες στρατιωτικές συμμαχίες αντιπαρατίθενται επίσης στα περίχωρα της πρωτεύουσας.
Τον Ιούνιο, ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του Χάφταρ ανακοίνωσε πως διέκοψε όλες τις σχέσεις με την Τουρκία και πως όλες οι τουρκικές εμπορικές πτήσεις ή τα τουρκικά πλοία που προσπαθούν να φθάσουν στη Λιβύη θα αντιμετωπίζονται ως εχθρικά.

Η Άγκυρα έχει προμηθεύσει τον Σάρατζ με μη επανδρωμένα αεροπλάνα και με φορτηγά, ενώ ο LNA δέχεται υποστήριξη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο.

Η Ευρώπη αν και αναγνωρίζει την κυβέρνηση Σάρατζ εν τούτοις εμφανίζεται ιδιαίτερα νωχελική στην υποστήριξή της έναντι του Χαφτάρ και αυτό γιατί η Ουάσιγκτον φαίνεται να τον προτιμά, ενώ η Ρωσία δείχνει να ευθυγραμμίζεται με τις ΗΠΑ. Αμφότερες ΗΠΑ και Ρωσία μπλόκαραν ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για χαλιναγώγηση του Χαφτάρ, δημιουργώντας την αίσθηση ότι τον στηρίζουν και τον καλύπτουν.

Η θέση της Ευρώπης στη Λιβύη έχει αποδυναμωθεί εξαιτίας χειρισμών της προηγούμενης κυβέρνησης της Ιταλίας, η οποία στο πλαίσιο στρατηγικής ανάσχεσης των προσφυγικών ροών εφάρμοζε ιδιαίτερα επιθετική πολιτική επιτήρησης συνόρων,

Σε αυτή τη φάση μόνο η Γαλλία διαθέτει διπλωματικό διαμέτρημα και ειδικό βάρος για να επηρεάσει τις εξελίξεις στη Λιβύη, δεν φαίνεται ωστόσο πρόθυμη να παρέμβει σε αυτή τη φάση, τουλάχιστον άμεσα.

Σχετικά

Tags: EastmedΑνατολική ΜεσόγειοςΑΟΖγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοενεργειακή διπλωματίαΛιβύη
Share100Tweet62Share17Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

ΜΙΝΕΤΤΑ: Platinum βραβείο επιχειρηματικής ηθικής ΕΒΕΝ 2019

Σεισμός στην Αλβανία: 45 οι νεκροί, 900 οι τραυματίες

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    164 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

    47 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr