• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο διπλός εγκλωβισμός Μητσοτάκη και η νίκη Ερντογάν

23 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ο διπλός εγκλωβισμός Μητσοτάκη και η νίκη Ερντογάν

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
23 Σεπτεμβρίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης4 mins read
319 4
0
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία
876
SHARES
2.3k
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Εγκλωβισμένη στη δίνη του προσφυγικού φαίνεται ότι είναι Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιχειρεί να αναδείξει το θέμα σε μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας και να το προβάλλει στο πλαίσιο και το περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στην Ουάσιγκτον, κίνηση που αν και δύναται να αναβαθμίσει το πολιτικό του status ανάμεσα στους ηγέτες, εν τούτοις βρίσκεται να παίζει ρόλο lobbying για λογαριασμό τουρκικών συμφερόντων.

Η προφανής -αλλά όχι πρωτοφανής- προσπάθεια της Άγκυρας να υπερθερμάνει τον μηχανισμό διαχείρισης προσφυγικών ροών της Ελλάδας, ιδιαίτερα την περίοδο από την αλλαγή της κυβερνητικής σκυτάλης στην Αθήνα και μετά, αποκαλύπτεται από την εξέταση των δεδομένων της Frontex και του IOM. Ενώ η επιτυχία καταδεικνύεται από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την διεύρυνση της χρηματοδότησης, τη διάρρηξη του ενιαίου μετώπου της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία και την εγκατάλειψη του σεναρίου των κυρώσεων που είχε ήδη προχωρήσει αρκετά. Παράλληλα, η διατύπωση απαιτήσεων-προαπαιτούμενων από το Βερολίνο τη Χάγη και τις Βρυξέλλες, για την αποδέσμευση ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα.για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, δημιούργησαν ένα νέο ασφυκτικό πλαίσιο για την ελληνική κυβέρνηση.

Σχετικάθέματα

ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Το Crisis Monitor ανέδειξε τη στρατηγική αυτή ήττα στο πλαίσιο της ΕΕ, ενώ ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης είχε σκιαγραφήσει τις επερχόμενες εξελίξεις πριν τις εκλογές, προκαλώντας τότε την αντίδραση των ΗΠΑ και της απελθούσας κυβέρνησης. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι πρόκειται για την υλοποίηση ενός προϋπάρχοντος σχεδιασμού, οι εμπνευστές του οποίου είχαν εξ αρχής αξιολογήσει ως σημείο καμπής την προοπτική πολιτικής μετάβασης και το κενό που αυτή δημιουργεί σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα.

Μέσα σε αυτό το αναπόδραστο, κατά τα φαινόμενα, πλαίσιο η ελληνική πολιτική ηγεσία συγκάλεσε δύο φορές το ΚΥΣΕΑ, ανήγαγε το προσφυγικό σε μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας και επιχείρησε να στείλει μηνύματα στην Τουρκία, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να απευθύνει διάβημα διαμαρτυρίας στον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας και σε διμερείς επαφές που είχε με την Άγκελα Μέρκελ, τον Εμμάνουελ Μακρόν και τον Νίκο Αναστασιάδη, Παρ΄όλα αυτά η θέση της ΕΕ άλλαξε, με τις Βρυξέλλες να υπαναχωρούν στο θέμα της χρηματοδότησης της Τουρκίας, επιτρέποντας την απευθείας πληρωμή κονδυλίων στην τουρκική κυβέρνηση και εξαιρώντας τις ΜΚΟ. Η Ελλάδα, μέχρι στιγμής, έχει λάβει δηλώσεις και διαβεβαιώσεις για ευρωπαϊκή στήριξη με την ενίσχυση της Frontex. Βέβαια, όπως είθισται, τέθηκαν προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων η ανάσχεση των δευτερογενών ροών και η διεκπεραίωση παγωμένων αιτημάτων επαναπατρισμού.

Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για νέο εγκλωβισμό της Ελλάδας μεταξύ της Άγκυρας και των Βρυξελλών, καθώς ΕΕ και Τουρκία πιέζουν ταυτόχρονα ενώ η Αθήνα αναγκάζεται να αναζητά λύσεις που δεν υπάρχουν, καθώς στην ουσία η διελκυστίνδα στην ΕΕ έχει υπονομεύσει τη λειτουργία του μηχανισμού διαμοιρασμού προσφύγων. Έτσι, η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ταγίπ Ερντογάν από μειονεκτική θέση, έχοντας χάσει την κάλυψη του ενιαίου μετώπου της ΕΕ, έχοντας απομακρυνθεί από Κύπρο και Αίγυπτο και όντας πιο απομακρυσμένη από το Ισραήλ, λόγω της αποχώρησης της πρέσβειρας Ιρίτ Μπεν Αμπά και των πολιτικών εξελίξεων στο Τελ Αβίβ.

Ταυτόχρονα, η Άγκυρα λαμβάνει θετικά μηνύματα για τη ζώνη ασφαλείας κατά μήκος των συροτουρκικών συνόρων, διαβουλεύεται με τον Λευκό Οίκο και ο Ταγίπ Ερντογάν έχει διαρκείς τηλεφωνικές και προσωπικές επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το σκάκι της αύξησης των προσφυγικών ροών

Η αύξηση των ροών είναι εν μέρει αποτέλεσμα της αναζωπύρωσης του εμφυλίου στη Συρία με την επέμβαση των δυνάμεων του Άσαντ και της Ρωσίας στην Ιντλίμπ και εν μέρει αποτελεί συνειδητή επιλογή της Άγκυρας για να πιέσει Αθήνα και Βρυξέλλες, τόσο για μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, όσο και για να υπαναχωρήσουν στα ενεργειακά της Ανατολικής Μεσογείου και στο κυπριακό.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αγνοηθεί η επιλογή της χρονικής περιόδου κλιμάκωσης των ροών, καθώς συμπίπτουν μεν με με τους δύο κατεξοχήν μήνες με την μεγαλύτερη καλοκαιρία, αλλά πολιτικά ταυτίζεται με την αλλαγή κυβέρνησης. Η συγκυρία αυτή διαμορφώνει ένα εντελώς νέο πλαίσιο, το οποίο συνάδει με την τουρκική αναθεωρητικότητα και την προσπάθεια επανεξέτασης των διμερών σχέσεων και του Κυπριακού από διαφορετικές βάσεις.

Συνεπώς, αν τα δεδομένα της Frontex και του IOM που δείχνουν ραγδαία αύξηση των προσφυγικών ροών κυρίως μέσω Ελλάδα, τους τελευταίους 2,5 μήνες, τότε αποδεικνύεται η στρατηγική εργαλειοποίησης του προσφυγικού από την Τουρκία. Αν για την ίδια περίοδο αξιολογηθεί και η προκλητικότητα, παραβατικότητα και επικινδυνότητα της τουρκικής παρουσίας στον ουρανό του Αιγαίου, διαμορφώνεται πληρέστερη εικόνα για την στρατηγική άσκησης πίεσης της Τουρκίας

Στο ίδιο διάστημα όμως, η νέα ελληνική κυβέρνηση εμφανίστηκε μουδιασμένη, απροετοίμαστη και χωρίς σαφείς θέσεις και μηνύματα, επιτρέποντας ή ακόμα και αναγκάζοντας τους Ευρωπαίους να σπάσουν το αρραγές μέτωπο που είχε σχηματιστεί κατά της Τουρκίας, λίγο πριν την αλλαγή της κυβέρνησης και δίνοντας στις ΗΠΑ τη δυνατότητα να υπανχωρήσουν στα ενεργειαά έναντι της Κύπρου.

 

Κατά 9% αυξήθηκε τον Αύγουστο ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη μέσω των κυριότερων μεταναστευτικών διαδρομών της Γηραιάς Ηπείρου σε σχέση με τον περασμένο μήνα, τον Ιούλιο «λόγω των αυξημένων αφίξεων στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου», όπως γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα της η Frontex.

Σύγκριση 2018 VS 2019 μέχρι 18/9

1 Του 2
- +

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλάκης, ο συνολικός αριθμός των μεταναστών και προσφύγων με προορισμό την ΕΕ τον Αύγουστο ανήλθε στους 12.900, εκ των οποίων οι 9.300 πέρασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πρόκειται για διπλάσιο μέγεθος ατόμων σε σχέση με τον ίδιο μήνα τον Αύγουστο του 2018, σημειώνει η Frontex, επισημαίνοντας ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των βαρκών που προσεγγίζουν τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στη Λέσβο.

Αφίξεις στην Ελλάδα 2018 VS 2019 μέχρι 18/9

1 Του 2
- +

Σε επίπεδο οκταμήνου δε η αύξηση για τις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην ανατολική Μεσόγειο ήταν της τάξης του 10% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 38.300 άτομα.

Ωστόσο, το σύνολο των αφίξεων μέσω όλων των ευρωπαϊκών μεταναστευτικών διαδρομών (ανατολική, κεντρική, δυτική Μεσόγειος και δυτικά Βαλκάνια) για τους οκτώ πρώτους μήνες του 2019 ήταν 26% χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα περίπου 68.700 άτομα.

Τέλος, σχετικά με τις χώρες προέλευσης των μεταναστών και προσφύγων, ο οργανισμός σημειώνει ότι δύο στους πέντε ήταν από το Αφγανιστάν.

 

Σχετικά

Tags: Αιγαίοκυβέρνηση ΝΔΚυριάκος ΜητσοτάκηςΜετανάστευσηΟΗΕΤαγίπ Ερντογάν
Προηγούμενο άρθρο

Τί είπαν στο τηλέφωνο Τραμπ-Ερντογάν

Επόμενο άρθρο

Ντράγκι: Αρνητικά επιτόκια και QE για πολύ ακόμα

Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

ναρκοπέδιο
The Wire

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
The Wire

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Mario Draghi

Ντράγκι: Αρνητικά επιτόκια και QE για πολύ ακόμα

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2036 shares
    Share 814 Tweet 509
  • Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

    41 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr