• Τελευταία
  • Trending
  • All
Μητσοτάκης, Αναστασιάδης

Στρατηγική ήττα Ελλάδας-Κύπρου από Τουρκία μέσα στην ΕΕ

18 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Στρατηγική ήττα Ελλάδας-Κύπρου από Τουρκία μέσα στην ΕΕ

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
18 Σεπτεμβρίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
123 2
0
Μητσοτάκης, Αναστασιάδης

Χειραψία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Αναστασιάδη στην είσοδο του Μαξίμου

338
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μια πρώτη, αλλά στρατηγικής σημασίας, νίκη στο διπλωματικό σκάκι με Αθήνα και Λευκωσία φαίνεται να πετυχαίνει η Τουρκία, καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο “Φιλελεύθερος” της Κύπρου η διάθεση για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία στην ΕΕ έχει μετριαστεί και πλέον φαίνεται να επικρατεί η δυναμική μιας “ρεαλιστικής” λύσης, που, σε επίπεδο αίσθησης και ρητορικής, τροφοδοτεί τον τουρκικό αλυτρωτισμό και την προκλητικότητα, δημιουργώντας προσδοκίες και χώρο, υπονομεύοντας την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην εδραίωση του νέου γεωοικονομικού δόγματος της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Άγκυρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κενό εξουσίας που δημιούργησε η κυβερνητική αλλαγή και η βουλιμία της νέας κυβέρνησης για εκ βάθρων αναδιάταξη του μηχανισμού διεθνών σχέσεων και πληροφοριών της Ελλάδας, ενώ καρπώθηκε την αβεβαιότητα που ένιωσαν χώρες από τις θολές, αρχικά, δημόσιες τοποθετήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Εφαρμόζοντας πίεση μέσω του προσφυγικού σε Ελλάδα, Κύπρο και Βρυξέλλες, βελτιώνοντας παράλληλα αισθητά τις σχέσεις με την Ουάσιγκτον και ποντάροντας στην αδυναμία της εισερχόμενης κυβέρνησης να λάβει και να διαχειριστεί μηνύματα από διπλωματικές αποστολές και δίκτυα πληροφοριών εκτός των χωρών αιχμής, η Άγκυρα δημιούργησε πλέγμα ασφαλείας όσον αφορά στο περιθώριο διολίσθησης των σχέσεων με την ΕΕ. Η αποσύνδεση των ελληνοτουρικών από το Κυπριακό, ως προς τον παράγοντα της συμπεριφοράς της Τουρκίας, οι δηλώσεις της Ουάσιγκτον που περιορίζουν το επίπεδο ενδιαφέροντος από την ΑΟΖ στα χωρικά ύδατα της Κύπρου και η νέα διπλωματική ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη συνέβαλλαν καθοριστικά στην απήχηση του νέου μηνύματος της Τουρκίας προς την Ευρώπη, διευκολύνοντας τη συγκρότηση μιας μικρής ομάδας χωρών με “δεύτερες σκέψεις” για τις κυρώσεις, ικανής όμως να εκτροχιάσει τη συγκεκριμένη συζήτηση και να αναγκάσει την Λευκωσία να μεταπέσει στο σενάριο ρεαλιστικής διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο “Φιλελεύθερος”

Σχετικάθέματα

The Economist: Όλα όσα ειπώθηκαν στο 6ο Συνέδριο Ν. Υόρκη-Ανατολική Μεσόγειος

17 Μαΐου 2025

Agentic AI Hub στην Κύπρο από LTIMindtree, Eurobank και Fairfax

16 Μαΐου 2025
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας

Eurobank: Στην Αθήνα το 1ο Επιχειρηματικό Forum Ινδίας – Ελλάδας – Κύπρου

15 Μαΐου 2025

“το νέο αφήγημα σημαινόντων κύκλων των Βρυξελλών, περί «πρακτικής λύσης», προκαλεί πονοκέφαλο, καθώς αφήνει ανοικτό πεδίο στην Άγκυρα που εμμένει στον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, ανεξαρτήτως λύσης του Κυπριακού”.

Το Crisis Montitor έχει εξ αρχής και κατ΄ επανάληψη προειδοποιήσει για την σταθερή προσπάθεια της Άγκυρας να αποσυνδέσει τις γεωτρήσεις και τα ενεργειακά από τα ευρύτερα ζητήματα, κερδίζοντας έτσι χώρο και άλλοθι για τις προβοκατόρικες, παραβατικές και επικίνδυνα προκλητικές ενέργειές της. Η αλλαγή στάσης που άρχισε να καταγράφεται στη στάση της Αθήνας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο, όπου έθεσε το ζήτημα της Τουρκίας στη βάση της παραβατικής και προκλητικής εν γένει συμπεριφοράς της, αποδεικνύεται ότι είναι “πολύ λίγα, πολύ αργά”, καθώς αρκούν οι δεύτερες σκέψεις για να να εκτροχιαστεί η σκληρή γραμμή. Το δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας αναφέρεται επίσης στο κλίμα στις Βρυξέλλες, όπου επισημαίνει:

“Κύκλοι στην έδρα της Ε.Ε. αμφισβητούν κατά πόσον ένα δεύτερο πακέτο μέτρων και δη στοχευμένων θα είναι σε θέση να βελτιώσει την κατάσταση στην κυπριακή ΑΟΖ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «η Τουρκία αισθάνεται απομονωμένη στην περιοχή και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να συμμετέχει στις περιφερειακές συζητήσεις».”

ενώ συνεχίζει δίνοντας και προοπτική βελτίωσης, ως μέτρο για την επαναπροσέγγιση ΕΕ-Τουρκίας

“Στο πλαίσιο αυτό, κοινοτικοί κύκλοι εισηγούνται στις αρχές του 2020 ξεπάγωμα των πολιτικών διαλόγων Ε.Ε.-Τουρκίας, οι οποίοι είχαν μπει στο ψυγείο τον περασμένο Ιούλιο, με απόφαση του Συμβουλίου, λόγω των έκνομων δραστηριοτήτων στην κυπριακή ΑΟΖ. Εισήγηση η οποία δεν είναι άνευ περιεχομένου, καθώς φλερτάρουν με την πραγματοποίηση πολιτικού διαλόγου για θέματα Ενέργειας, τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 2020.”

Επιχειρούν δε να χρυσώσουν το χάπι για τη Λευκωσία, υποστηρίζοντας ότι στο πλαίσιο του υψηλού πολιτικού διαλόγου για την Ενέργεια θα μπορούσαν να συζητηθούν και τα θέματα που αφορούν στην ανατολική Μεσόγειο. Ο “Φιλελεύθερος” εντοπίζει βέβαια την αιτία για την αλλαγή στάσης της ΕΕ στις “φοβίες των Βρυξελλών, όπως βεβαίως και του Βερολίνου, για τις αυξανόμενες ροές προσφύγων/μεταναστών από την Τουρκία προς την Ε.Ε., μέσω Ελλάδας”. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η μισή αλήθεια, καθώς όπως στο ίδιο δημοσίευμα διαπιστώνει η εφημερίδα

“Δεκτικός να συζητήσει νέα οικονομική στήριξη από την Ε.Ε. προς την Τουρκία για το προσφυγικό, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω των απειλών του Ταγίπ Ερντογάν να πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες, των έκνομων ενεργειών της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και της δεδηλωμένης πρόθεσης ανοίγματος της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας υπέδειξε ότι «ο κ. Ερντογάν πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να απειλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη, εκμαιεύοντας ή προσπαθώντας να εξασφαλίσει περισσότερους πόρους για τη διαχείριση του προσφυγικού».”

Όπως είχε επισημάνει το Crisis Monitor, από το Βερολίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αρκετά διαλλακτικός προς την Άγκυρα, θέτοντας ως μόνη προϋπόθεση για την έναρξη διαλόγου που θα οδηγήσει στην αύξηση της βοήθειας την αυτοσυγκράτηση της Τουρκίας και τους χαμηλότερους τόνους στο Αιγαίο. Ο “Φιλελεύθερος” σημειώνει -κι αυτός- τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού που προκάλεσαν αλγεινές εντυπώσεις στη Λευκωσία:

«Εάν χρειάζεται να συζητήσουμε καλή τη πίστη με τη Τουρκία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για το πώς αυτή η συμφωνία οικονομικά μπορεί να επεκταθεί, πρέπει να γίνει αυτή η συζήτηση, όχι όμως με απειλές, όχι με τσαμπουκάδες και όχι με μια γλώσσα που δεν ταιριάζει σε σχέσεις καλής γειτονίας».

είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η εφημερίδα μάλιστα σημειώνει ότι

ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται πρόθυμος να συζητήσει την επέκταση της ευρωπαϊκής οικονομικής βοήθειας προς την Τουρκία, νοουμένου ότι ο κ. Ερντογάν θα βελτιώσει τη συμπεριφορά του. Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε περίπτωση οικονομικής βοήθειας της Ε.Ε προς τη Τουρκία, για το προσφυγικό, η Λευκωσία αναγκάζεται να ζητήσει εξαίρεση από τις Βρυξέλλες και διοχέτευση του ποσού που της αναλογεί προς τους πρόσφυγες που βρίσκονται στον Λίβανο και την Ιορδανία. Κάτι που έπραξε η κυπριακή κυβέρνηση, τόσο κατά το πρώτο, όσο και κατά το δεύτερο πακέτο ευρωπαϊκής στήριξης προς την Τουρκία, για τους Σύρους πρόσφυγες.

Οι διατυπώσεις του άρθρου είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, κλμακούμενες και όχι οξυνόμενες, προδίδοντας ρητορική νομικών και όχι δημοσιογράφων, Με δεδομένες τις στενές σχέσεις της εφημερίδες με την προεδρία της Δημοκρατίας στην Κύπρο, οι συνάψεις είναι εύκολο να γίνουν.

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνατολική Μεσόγειοςκρίση ΕΕ-ΤουρκίαςΚύπροςΚυριάκος Μητσοτάκηςκυρώσεις στην ΤουρκίαΜετανάστευση
Share135Tweet85Share24Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

The Economist: Όλα όσα ειπώθηκαν στο 6ο Συνέδριο Ν. Υόρκη-Ανατολική Μεσόγειος

17 Μαΐου 2025
On the Radar

Agentic AI Hub στην Κύπρο από LTIMindtree, Eurobank και Fairfax

16 Μαΐου 2025
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας
On the Radar

Eurobank: Στην Αθήνα το 1ο Επιχειρηματικό Forum Ινδίας – Ελλάδας – Κύπρου

15 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Νετανιάχου έχασε και τώρα θα πληρώσει

Στο αρχείο η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη

MostPopular

  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    971 shares
    Share 388 Tweet 243
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2038 shares
    Share 815 Tweet 510
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr