• Τελευταία
  • Trending
  • All
Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu, right, talks with Turkish Cypriot leader Mustafa Akinci during a meeting in the Turkish occupied area in the northern part of divided capital Nicosia, Cyprus, Monday, Sept. 9, 2019. Cavusoglu is in the northern part of divided Cyprus for three-day visit. (AP Photo/Petros Karadjias)

Η Τουρκία στήνει ναρκοπέδιο για το Κυπριακό, διαχωρίζει τα ενεργειακά από τη λύση

10 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Κυπριακό

Η Τουρκία στήνει ναρκοπέδιο για το Κυπριακό, διαχωρίζει τα ενεργειακά από τη λύση

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
10 Σεπτεμβρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 0
0
Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu, right, talks with Turkish Cypriot leader Mustafa Akinci during a meeting in the Turkish occupied area in the northern part of divided capital Nicosia, Cyprus, Monday, Sept. 9, 2019. Cavusoglu is in the northern part of divided Cyprus for three-day visit. (AP Photo/Petros Karadjias)

Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu, right, talks with Turkish Cypriot leader Mustafa Akinci during a meeting in the Turkish occupied area in the northern part of divided capital Nicosia, Cyprus, Monday, Sept. 9, 2019. Cavusoglu is in the northern part of divided Cyprus for three-day visit. (AP Photo/Petros Karadjias)

48
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Το ζήτημα του διαμοιρασμού των υδρογονανθράκων πριν και ανεξάρτητα από τη λύση του Κυπριακού επιχειρεί -εκ νέου- να θέσει επί τάπητος η Τουρκία, επιχειρώντας μάλιστα να το εμφανίσει ως το μίνιμουμ της καλής θέλησης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ήτοι ως βάση για την επίλυση.

Η στρατηγική αυτή δεν είναι καινούρια, αυτή τη φορά όμως περιλαμβάνεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πρωτόγνωρων προκλήσεων, με την Ελλάδα να κινείται εμφανώς αποστασιοποιημένα, σε ζητήματα όπως η Αμμόχωστος και την Ευρώπη να τελεί εν μετρία συγχύσει, ενώ οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται σειρά θεμάτων με την Τουρκία και δεν θέλουν να ανοίξουν περαιτέρω τη συζήτηση. Το πλαίσιο αυτό, που δημιουργείται από την τρέχουσα συγκυρία και την χρονική προσαρμογή της τουρκικής κινητικότητας και προκλητικότητας σε αυτό το χρονικό εύρος, μπορεί να αποτελέσει ναρκοπέδιο, εφόσον υπάρξουν κινήσεις από τη Λευκωσία ή και την Αθήνα με στόχο τον κατευνασμό της Άγκυρας, καθώς αυτομάτως θα έχουν υπαναχωρήσει από τα κεκτημένα του Κραν Μοντάνα, όπου προσδιορίζεται το Κυπριακό ως ζήτημα κατοχής και εγγυήσεων και απαιτούνται βήματα καλής θέλησης από την Τουρκία για να ανοίξει ο διάλογος.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Η Άγκυρα, μετά το Κραν Μοντάνα, επιχειρεί με κάθε τρόπο είτε να επαναφέρει τα πράγματα στην προτεραία κατάσταση, ήτοι το απόλυτο αδιέξοδο του δημοψηφίσματος, είτε να αντιμεταθέσει το βάρος της επίδειξης καλής θέλησης στην Κυπριακή Δημοκρατία με στόχο την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, τους οποίους θέλει να εξαιρέσει από το πακέτο της λύσης, αλλά να τους εντάξει στο ευρύτερο πλαίσιο της “καλής γειτονίας”.

Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος  συναντήθηκε χθες στα Κατεχόμενα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, παρουσία του Τούρκου «πρέσβη» στα κατεχόμενα, Αλί Μουράτ Μπαστσερί και άλλων αξιωματούχων. Μετά την ολοκλήρωση της έγινε σύσκεψη στο «προεδρικό» και στη συνέχεια Τσαβούσογλου και Ακιντζί παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στις δηλώσεις του, ο Τούρκος ΥΠΕΞ παρότρυνε την ελληνοκυπριακή πλευρά να αποδεχθεί την τουρκική πρόταση για συνεργασία στην εκμετάλλευση υδρογονανθράκων «προτού να είναι αργά», κλιμακώνοντας τη ρητορική των προκλήσεων.

«Μοιραστείτε τους φυσικούς πόρους της Κύπρου προτού είναι πολύ αργά»

ήταν τη Δευτέρα το passive-aggressive μήνυμα – απειλή του Μεβλούτ Τσαβούσογλου προς την κυπριακή κυβέρνηση σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακίντζι. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε η πρόταση για συνεργασία στον τομέα των υδρογονανθράκων, η οποία απορρίφθηκε από την Ελληνοκυπριακή πλευρά, βρίσκεται ακόμη «στο τραπέζι».

Ο Τσάβουσογλου ισχυρίστηκε ότι

«η Ελληνοκυπριακή πλευρά επιδιώκει μονομερείς πράξεις και δεν σκοπεύει να μοιραστεί τους φυσικούς πόρους του νησιού».

Ο Μελβούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε, εν συνεχεία σε παλαιότερες προτάσεις και πρωτοβουλίες της Τουρκίας το 2011 και το 2012

«Η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση απέρριψε αμέσως την πρόταση της τουρκοκυπριακής πλευράς για συνεργασία στον τομέα των υδρογονανθράκων με ημερομηνία 13 Ιουλίου, όπως έπραξε το 2011 και το 2012, αλλά η πρόταση αυτή βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι»

Η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη κίνηση στρατηγικής, καθώς επιβεβαιώνει ότι βασικός στόχος είναι η αποδέσμευση και ο επαναπροσδιορισμός του πλαισίου διαπραγμάτευσης εκτός του εγγράφου συμπερασμάτων του Κραν Μοντάνα.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά θα πρέπει να λάβει υπόψη της την πρόταση αυτή και να την αποδεχθεί «προτού είναι πολύ αργά», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εάν όντως θεωρεί την τουρκοκυπριακή πλευρά ως συνιδιοκτήτη του νησιού.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε ότι η τουρκική πλευρά έθεσε επί τάπητος τις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην ΑΟΖ.

Σε σχέση με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, επανέλαβε τη γνωστή θέση ότι η ε/κ πλευρά δεν φέρει βούληση για λύση. Αυτή η κατάσταση δεν έχει αλλάξει από το 2017 μέχρι σήμερα. Η ε/κ πλευρά δεν επιθυμεί να μοιραστεί την εξουσία και τον πλούτο με την τ/κ κοινότητα. Οι εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας έδειξαν ότι η ε/κ πλευρά δεν έχει αλλάξει τη στάση της για το ζήτημα της πολιτικής ισότητας, ανέφερε.

Ο Μελβούτ Τσαβούσογλου, μάλιστα, θέλοντας να θολώσει τα νερά, αλλά έχοντας εξαιρέσει απριόρι το ζήτημα της συνεκμετάλλευσης, άφησε να φανεί ότι η Τουρκία είναι ανοιχτή σε νέα Πενταμερή Σύνοδο για το Κυπριακό, θέτοντας ως μόνο προαπαιτούμενο την πολιτική ισότητα και αποφεύγοντας να αναφέρει ότι η Άγκυρα δεν δέχεται την κατάργηση των εγγυήσεων και την απόσυρση των δυνάμεων κατοχής, που αποτελούν την πεμπτουσία των συμπερασμάτων του Κραν Μοντάνα.

«Η τουρκική πλευρά δεν αποκλείει κανένα μοντέλο λύσης, αρκεί αυτό να κατοχυρώνει την πολιτική ισότητα και την ασφάλεια των Τ/κ».

Υπογραμμίζοντας αυτό το σημείο και αναφερόμενος στη σημασία μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό που θα είναι επικεντρωμένη στο αποτέλεσμα, ο κ. Τσαβούσογλου ισχυρίστηκε ότι ο κ. Νίκος Αναστασιάδης κατά διαστήματα έχει θέσει επί τάπητος διάφορα μοντέλα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του είπε ότι, για αυτόν τον λόγο, υπάρχει ανάγκη για μια πενταμερή διάσκεψη, με άτυπο χαρακτήρα, έτσι ώστε οι πλευρές να ξεκαθαρίσουν το τι θα συζητηθεί στη συνέχεια στο Κυπριακό. Τότε θα ξεκαθαρίσουν και οι όροι αναφοράς. Πρόσθεσε επίσης ότι, πρώτα θα ξεκαθαρίσει το μοντέλο που θα συζητηθεί, μετά θα ξεκαθαρίσουν οι όροι αναφοράς και τέλος θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, θα πρέπει να συμφωνηθούν και οι αρχές, με βάση τις οποίες η ε/κ πλευρά θα μοιραστεί την εξουσία και τον πλούτο με την τ/κ κοινότητα. Η πολιτική ισότητα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Κάθε άλλου είδους εξέλιξη και επιλογή, σύμφωνα με την Άγκυρα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά χάσιμο χρόνου. Η τ/κ πλευρά δεν αποδέχεται το καθεστώς της μειονότητας και λύση που δεν θα κατοχυρώνει την πολιτική ισότητα και την ασφάλεια της.

Ακιντζί: Η ε/κ πρόταση για την ΑΟΖ Δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ΑΟΖ, ο Μουσταφά Ακιντζί απέρριψε την ε/κ πρόταση για το ζήτημα του φυσικού αερίου, με το σκεπτικό ότι απορρίπτει την ιδέα της συνεργασίας

Όπως δήλωσε, το ποσοστό του 30% στην ε/κ πρόταση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, καθώς η ε/κ πλευρά πρότεινε την κατανομή των κερδών με βάση τις αναλογίες στην πληθυσμιακή σύνθεση της Κύπρου.

Ο Μουσταφά Ακιντζί επέμενε στη σημασία των θέσεων και της πρότασης της τ/κ πλευράς στο ζήτημα της ΑΟΖ.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο Κυπριακό και το ζήτημα των ορών αναφοράς, ο κ. Ακιντζί υπογράμμισε τη σημασία της πολιτικής ισότητας και της αποτελεσματικής συμμετοχής των δύο πλευρών σε όλες τις αποφάσεις, σημεία που συμπεριλαμβάνονται στις προηγούμενες συγκλίσεις, στο Κοινό Ανακοινωθέν και στο Πλαίσιο Γκουτιέρες

Σχετικά με την προοπτική της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, ο κ. Ακιντζί δήλωσε ότι η Τουρκία και η τ/κ πλευρά προσεγγίζουν θετικά αυτήν την ιδέα και υπενθύμισε ότι το ζήτημα των ορών αναφοράς ακόμη δεν έχει διευθετηθεί. Ο κ. Ακιντζί αναφέρθηκε σε ένα πλαίσιο λύσης, το οποίο θα εξασφαλίζει την πολιτική ισότητα, την ασφάλεια, την αυτονομία των Τουρκοκυπρίων.

Σχετικά

Tags: Ανατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΓεωτρήσεις στην ΚύπροΚύπροςΜεβλούτ Τσαβούσογλου
Share19Tweet12Share3Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Βουλή και αγορές ψήφισαν Κόντε, τώρα πρέπει "να βγάλει το φίδι από την τρύπα"

Boris Johnson

Ο Τζόνσον με λουρί στις Βρυξέλλες

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    88 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    969 shares
    Share 388 Tweet 242

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr