• Τελευταία
  • Trending
  • All
Fitch Ratings

Η Fitch υποβάθμισε την Τουρκία πριν τους S-400, βλέπει ανάπτυξη το 2020

13 Ιουλίου 2019

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Η Fitch υποβάθμισε την Τουρκία πριν τους S-400, βλέπει ανάπτυξη το 2020

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
13 Ιουλίου 2019
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
21 0
0
Fitch Ratings

Fitch Ratings

57
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την περαιτέρω υποβάθμιση του αξιόχρεου της τουρκικής οικονομίας σε BB- με αρνητικές προοπτικές από BB ανακοίνωσε ο οίκος αξιολόγησης Fitch ανήμερα της έναρξης παραλαβής των S-400 από τη Ρωσία, επικαλούμενη ωστόσο την απομάκρυνση του διοικητή της Κεντρικής Τράεπζας, το πολύ χαμηλό επίπεδο κάλυψης του διεθνούς χρέους από διαθέσιμα, την έλλειψη προβλεψιμότητας σχετικά με την οικονομική πολιτική και τις κατά καιρούς ανορθόδοξες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν.

Ο οίκος συνεχίζει να περιλαμβάνει το ρίσκο αμερικανικών κυρώσεων στους παράγοντες που επηρέασαν την απόφαση της υποβάθμισης, αλλά ως μέτριου αντίκτυπου, εκτίμηση που βασίζεται, κατά πάσα πιθανότητα, στο κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν και στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου που ακολούθησαν το τετ-α-τετ στην Οσάκα.

Σχετικάθέματα

ΔΕΗ: Αναβάθμιση κατά 17 μον. από την S&P σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας

20 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Scope: Η Ρουμανία κρατά ευρωπαϊκή ρότα, αλλά με βαρίδια στα οικονομικά

19 Μαΐου 2025

Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

17 Μαΐου 2025

Ο διοικητής Τσετίνκαγια παύθηκε από τα καθήκοντά του στο «τιμόνι» της τουρκικής κεντρικής τράπεζας στις 6 Ιουλίου. Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, που είχε επανειλημμένως καλέσει την κεντρική τράπεζα να μειώσει τα επιτόκια ώστε να συμβάλει στην τόνωση της ανάπτυξης, ισχυρίσθηκε ότι έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς ο Τσετίνκαγια δεν ακολουθούσε τις εντολές για τα επιτόκια και ότι δεν εκτελούσε επαρκώς τα καθήκοντά του.

Η συγκεκριμένη κίνηση, σύμφωνα με τη Fitch, εγκυμονεί τον κίνδυνο να επηρεάσει την ήδη αδύναμη εμπιστοσύνη, διακυβεύοντας τις εισροές ξένων κεφαλαίων, που είναι αναγκαίες για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών εξωτερικής χρηματοδότησης της Τουρκίας. Ο οίκος προσθέτει ότι η απομάκρυνση του διοικητή της κεντρικής τράπεζας εντείνει την αβεβαιότητα για τις προοπτικές διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών.

Εν κατακλείδι, από την ανάλυση προκύπτουν ενδείξεις σταδιακής σταθεροποίησης της τουρκικής οικονομίας και επανάκαμψης σε ισχυρή αναπτυξιακή τροχιά από το 2020. Τα προβλήματα εστιάζονται στη σχέση πληθωρισμού-επιτοκίων και στο πολύ υψηλό εξωτερικό χρέος.

Agency Rating Outlook Date
Fitch BB- negative Jul 12 2019
Moody’s B1 negative Jun 14 2019
Moody’s Ba3 negative Aug 17 2018
S&P B+ stable Aug 17 2018
Fitch BB negative Jul 13 2018

Καταλύτες της υποβάθμισης

Η λιγότερο προβλέψιμη διαδικασία λήψης αποφάσεων, σε ένα περιβάλλον όπου οι θεσμικοί έλεγχοι και το σύστημα εποπτείας έχουν διαβρωθεί, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης εξουσιών στην προεδρία. Οι δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησαν εκ νέου, φαινομενικά λόγω παρατυπιών, αφού το κυβερνών κόμμα AKP έχασε με στενό περιθώριο σε μια εκστρατεία που δόθηκε υψηλή προτεραιότητα από το κόμμα παρά την αδύναμη οικονομία. Το AKP υπέστη μεγαλύτερη ήττα στις επαναληπτικές.

Επιπλέον, η Τουρκία εξακολουθεί να κινδυνεύει από κυρώσεις από τις ΗΠΑ, λόγω της παράδοσης των S400 από τη Ρωσία, η οποία φέρεται να είναι κοντά(η ανάλυση είχε γραφεί μερικές ώρες νωρίτερα). Ενώ ο Fitch αναμένει ότι οι κυρώσεις αυτές θα είναι σχετικά ήπιας μορφής με ελάχιστη άμεση οικονομική επίδραση, ο αντίκτυπος στο κλίμα θα μπορούσε να είναι σημαντικός.

Ο Τούρκος πρόεδρος έχει εκφράσει τακτικά ανορθόδοξες απόψεις σχετικά με τη σχέση μεταξύ επιτοκίων και πληθωρισμού και ανέφερε ότι ο κυβερνήτης αντικαταστάθηκε επειδή δεν ακολούθησε κυβερνητική εντολή για τα επιτόκια. Μια καθυστερημένη πολιτική αντίδραση στην επιδείνωση του κλίματος ενέτεινε τις πτωτικές πιέσεις στην τουρκική λίρα. Ωστόσο, επιτρέποντας την αύξηση του πραγματικού επιτοκίου καθώς ο πληθωρισμός μειώθηκε και η κεντρική τράπεζα αποκατέστησε την αξιοπιστία της. Κατά την άποψη της Fitch, αυτή η διαδικασία έχει επανέλθει.

Ενδεχόμενη μεταβολή της ισορροπίας μεταξύ ανάπτυξης και πληθωρισμού που οδηγεί σε περικοπές των επιτοκίων, οι οποίες υπερβαίνουν τις προσδοκίες της αγοράς, επαναφέρει τον κίνδυνο υποτίμησης του νομίσματος, γεγονός που θα μπορούσε να εντείνει τις πιέσεις στους ισολογισμούς των εταιριών και των τραπεζών και να απομειώσει τον αντίκτυπο της επανεξισορρόπησης και σταθεροποίησης.

Η Fitch προβλέπει τώρα μια κάπως ταχύτερη μείωση του στο 18% στο τέλος του 2019 (σε σύγκριση με 20% στις οικονομικές προβλέψεις του Ιουνίου) και περαιτέρω υποτίμηση του νομίσματος. Ταυτόχρονα η Fitch διατηρήσαμε την πρόβλεψή για συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 1,1% και αύξηση 3,1% το 2020, καθώς το ασθενέστερο επενδυτικό κλίμα αντισταθμίζει την πιο επεκτατική νομισματική πολιτική φέτος.

Μέσης έντασης

Ο πληθωρισμός είναι πολύ υψηλότερος από τα επίπεδα που παρατηρούνται σε αντίστοιχες οικονομίας, με αξιολόγηση ΒΒ, καθώς μεσοσταθμικά προσεγγίζει το 10,3% στην πενταετία έως το τέλος του 2018, 3,5% που επιτυγχάνουν οι άλλες χώρες της κατηγορίας. Η αυστηρότερη νομισματική πολιτική, σε συνδυασμό με την εξασθενημένη εγχώρια ζήτηση, έθεσε τον πληθωρισμό σε καθοδική πορεία (σε 15,7% τον Ιούνιο από το ανώτατο όριο του 25,2% τον Οκτώβριο) και οι επιπτώσεις θα καταγραφούν στον πληθωρισμό αργότερα αυτό το έτος. Αν και, η βραχυπρόθεσμη πορεία μπορεί να διαταραχθεί από τις μετεκλογικές αλλαγές στις διοικητικά καθοριζόμενες τιμές, με αποτέλεσμα η Fitch να αναθεωρήσει την πρόβλεψη για τον πληθωρισμό στο τέλος του έτους υπό το πρίσμα της αναμενόμενης νομισματικής αδυναμίας στο 16%, το υψηλότερο από σε όλες τις αν του “Β” κατηγορίες. Ομοίως, αναθεωρήθηκαν οι προβλέψεις για τον πληθωρισμό το 2020 και 2021 σε 13% και 11% αντίστοιχα.

Η στροφή προς μια πιο επεκτατική νομισματική στάση ή μια επιδείνωση του κλίματος κινδυνεύει να υπονομεύσει την προσαρμογή του εξωτερικού τομέα. Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών έχει αντιστραεφί από έλλειμμα 49,3 δισ. στους δέκα μήνες πριν από τον Ιούλιο του 2018, σε πλεόνασμα ύψους 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τους επόμενους 10 μήνες. Η Fitch προβλέπει έλλειμμα μόλις 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019 (0,6% του ΑΕΠ), το μικρότερο από το 2002, που οφείλεται κυρίως στη συμπίεση των εισαγωγών λόγω της ασθενούς εγχώριας κατανάλωσης και των επενδύσεων. Παρά ταύτα, οι αποπληρωμές του χρέους του ιδιωτικού τομέα σημαίνουν ότι η απαίτηση εξωτερικής χρηματοδότησης θα παραμείνει μεγάλη, υπολογιζόμενη στα 173 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του βραχυπρόθεσμου χρέους) το 2019, από 212 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Ως εκ τούτου, η Τουρκία παραμένει ευάλωτη στο παγκόσμιο επενδυτικό κλίμα τις οικονομικές συνθήκες, την αβεβαιότητα της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής πολιτικής και οποιαδήποτε έντονη επιδείνωση των σχέσεων με τις ΗΠΑ.

Τα ακαθάριστα επίσημα συναλλαγματικά αποθέματα (συμπεριλαμβανομένου του χρυσού) έχουν αυξηθεί κατά 4.2 δισ. δολάρια σε 97.2 δισ. δολάρια, δείκτης που σύμφωνα με τη Fitch είναι σημαντικότερος από τα καθαρά αποθεματικά (δεδομένου ότι η απαίτηση ακαθάριστης εξωτερικής χρηματοδότησης αντικατοπτρίζει κυρίως τις υποχρεώσεις του ιδιωτικού τομέα) . Ωστόσο, σε καθαρή βάση τα αποθεματικά ήταν σταθερά, στα 30 δισεκατομμύρια δολάρια, και ακόμη χαμηλότερα αν τα συναλλαγματικά swaps με τις τοπικές τράπεζες εκκαθαριστούν, καθώς τότε θα υποχωρήσουν στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Διεθνής Δείκτης Ρευστότητας της Τουρκίας, με εκτιμώμενο 75,7%, εξακολουθεί να υπολείπεται από το μέσο όρο «ΒΒ» που φτάνει στο 172,5%.

Η αδύναμη ανάπτυξη και τα προεκλογικά μέτρα έχουν επιδεινώσει τα δημόσια οικονομικά. Κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε μηνών, οι πρωτογενείς δαπάνες αυξήθηκαν κατά 25% και τα έσοδα κατά 6%, με ένα πρωτογενές έλλειμμα (πρόγραμμα) ύψους 66 δις TRY (1,5% του Fitch να υπολογίζεται σε ετήσια βάση) έναντι 11 δισεκατομμυρίων TRY την ίδια περίοδο του 2018.

Ενώ ορισμένα από αυτά τα μέτρα έχουν αποσυρθεί και η Fitch υιοθετεί μια αυστηρότερη πολιτική, σχεδιάζουμε ωστόσο αύξηση του γενικού δημόσιου ελλείμματος στο 3,8% του ΑΕΠ αυτό το έτος, το υψηλότερο από το 2009 και από 2,8% πέρυσι.

Επιπλέον, η κυβέρνηση εξέδωσε χαρτονομίσματα αξίας 0,6% του ΑΕΠ για αύξηση του κεφαλαίου των κρατικών τραπεζών τον Απρίλιο. Συνυπολογίζοντας την τραπεζική στήριξη, η Fitch προβλέπει ότι ο λόγος χρέος προς ΑΕΠ γενικής κυβέρνησης θα αυξηθεί στο 33,1% του ΑΕΠ το 2019 από 30,4% το 2018 (αλλά εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο από το μέσο όρο της ΒΒ που διαμορφώνεται στο 44,6%).

 

Σχετικά

Tags: FitchΟίκοι Αξιολόγησηςτουρκική λίρατουρκική οικονομία
Share23Tweet14Share4Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

ΔΕΗ: Αναβάθμιση κατά 17 μον. από την S&P σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας

20 Μαΐου 2025
Sope Ratings
The Wire

Scope: Η Ρουμανία κρατά ευρωπαϊκή ρότα, αλλά με βαρίδια στα οικονομικά

19 Μαΐου 2025
The Wire

Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

17 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Η Τουρκία "πανηγυρίζει" για τους S-400

The big short

Η Εθνική πήρε 400 εκατ. με 8,25%

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr