• Τελευταία
  • Trending
  • All

Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν με διπλή ατζέντα

30 Ιανουαρίου 2019

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν με διπλή ατζέντα

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
30 Ιανουαρίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
28 1
0
78
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την πολιτική, διπλωματική και επικοινωνιακή ατζέντα ανατρέπει η ανακοίνωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, την ερχόμενη Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, καθώς προσδιορίστηκε -όπως είχε εξαγγελθεί- στις αρχές του μήνα, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποδεικνύοντας ότι τα εθνικά θέματα, θα παραμείνουν στο προσκήνιο.

Ακόμα βέβαια πολλά πράγματα παραμένουν θολά και ασαφή, καθώς η ατζέντα των επαφών Τσίπρα-Ερντογάν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως -ούτε και αναμένεται, καθώς οι δύο ηγέτες έχουν διαφορετικά ζητήματα και προτεραιότητες, αλλά οι ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή από τη Συρία και το Ιράκ, μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και το προσφυγικό καθιστούν επιτακτική τη συνάντηση, ακόμα και για τον προσδιορισμό των διαφωνιών και των “κανόνων εμπλοκής”.

Σχετικάθέματα

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Καταλυτικός παράγοντας που επιβάλλει τη συνάντηση και την ενεργοποίηση διαδικασίας συνεννόησης σε διμερές επίπεδο, για ευρύτερα ζητήματα, είναι η αποχώρηση του Αμερικανού βοηθού υπουργού Εξωτερικών, Γουές Μίτσελ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις Ευρασιατικές υποθέσεις. Ο Μίτσελ ήταν αυτός που επέμεινε στην ανάγκη να στενότερης συνεργασίας ΗΠΑ-Κύπρου, διαμόρφωσε ατζέντα και οδικό χάρτη, που οδήγησαν στις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, παρά τις αντιδράσεις της Άγκυρας και στην έναρξη της διαδικασίας σταδιακής άρσης του εμπάργκο όπλων προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Με τη θέση κενή, οι αβεβαιότητες πυκνώνουν, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι η Άγκυρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κενό εξουσίας για να δημιουργήσει τετελεσμένα, ενώ παράλληλα συνεχίζει, έντονα, να “πολιορκεί” παράγοντες της αμερικανικής διπλωματίας στην Ουάσιγκτον, εργαλειοποιώντας -μεταξύ άλλων- και την υπόθεση Κασόγκι.

Η Τουρκία, θέλει να θέσει επί τάπητος και σε συνάρτηση με το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα ενεργειακά της Ανατολικής Μεσογείου, με τρόπο μάλιστα που θα υπονομεύονται τα πολυμερή σχήματα συνεργασίας που διαμορφώνονται στην περιοχή, τόσο για την ασφάλεια, όσο και για την οικονομική συνεργασία.

 

Background Info Η Σύνοδος των Μεσογειακών Χωρών MED7, η τριμερής Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας και η τριμερής Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου, αποτελούν τους βραχίονες εδραίωσης του νέου γεωικονομικού δόγματος ασφαλείας που προωθούν οι ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο και στο οποίο περιλαμβάνονται οι αγωγοί East Med από το Ισραήλ στην Ιταλία και τα Βαλκάνια μέσω Ελλάδας και Κύπρου καθώς και ο αγωγός της Αιγύπτου και οι εξορύξεις στην κυπριακή ΑΟΖ. Το πλέγμα αυτών των αγωγών και συνεργασιών, οδηγεί σε ανατροπή του status quo στην περιοχή., καθώς προϋποθέτει ανακήρυξη ΑΟΖ και χάραξη ενεργειακών διόδων, τις οποίες θα εγγυώνται όχι μόνο οι συμμετέχουσες χώρες αλλά και οι ΗΠΑ και ΕΕ, καθώς θα μεταφέρουν καύσιμα κρίσιμα για την ενεργειακή αυτονομία και ασφάλεια της περιοχής.

 

Για την ώρα τα media σε Ελλάδα και Τουρκία επικεντρώνουν σχεδόν εμμονικά στην επέτειο των Ιμίων και στις προαναγγελθείσες στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο, υποβαθμίζοντας άλλα ποιοτικά στοιχεία, που αναδεικνύουν τον πολύπλευρο και πολυεπίπεδο χαρακτήρα των πιέσεων που ασκεί η Άγκυρα σε Αθήνα και Λευκωσία και τα μηνύματα που στέλνει σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες.

Τα στοιχεία, αυτά, όμως δεν μπορεί να τα παραβλέψει η διπλωματία, καθώς συνδυάζονται με κορυφαία γεγονότα και στιγμές. Έτσι, ενώ οι παραβιάσεις θεωρούνται  υπόθεση ρουτίνας, οι υπερπτήσεις αποτελούν μορφή πρόκλησης, στοχευμένη για να τραβήξει την προσοχή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, καθώς είναι το ζήτημα στο οποίο αναφέρεται ο ίδιος μετά από κάθε συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο. Αντιστοίχως, οι εμπλοκές δείχνουν διάθεση κλιμάκωσης σε άλλο επίπεδο, ενώ η αύξηση μεταναστευτικών ροών κυρίως από τον Έβρο και δευτερευόντως από τα νησιά, αποτελούν μήνυμα προς την ΕΕ, καθώς η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας καλύπτει μόνο τις προσφυγικές ροές, ήτοι όσους προέρχονται από τη Συρία και όχι από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές, που έχουν προβλήματα αλλά δεν χαρακτηρίζονται εμπόλεμες.

Επίσης, ο “υβριδικός πόλεμος” μέσω προπαγάνδας και διαρροών στα media αποτελεί μια ακόμη πρόκληση που δείχνει τη διεύρυνση του μετώπου από τουρκικής πλευράς, καθώς στο παρελθόν σε τεταμένες πολιτικά στιγμές για την Ελλάδα, η κυβέρνηση έχει δεχθεί πυρά από τα media και την αντιπολίτευση, τα οποία βασίζονταν στην τουρκική παραπληροφόρηση. Συνεπώς, η κίνηση αυτή, με τα δημοσιεύματα για τουρκική απόβαση στα Ίμια, αποτελούν οιονεί προσπάθεια εμπλοκής της Τουρκίας στα εσωτερικά της Ελλάδας, πρόκληση ακόμα μεγαλύτερου μεγέθους, που υπογραμμίζει τη νευρικότητα της Άγκυρας.

Πολιτικά, η επιλογή της συνάντησης στην Κωνσταντινούπολη, αντί της επίσημης επίσκεψης στην Άγκυρα, από ελληνικής πλευράς, δείχνει τη διάθεση να μείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας, προς αποφυγή επεισοδίων, αλλά παράλληλα υποδηλώνει ότι οι συνθήκες για την ανταπόδοση  της επίσημης επίσκεψης δεν έχουν διαμορφωθεί, ακόμα.

Στρατηγικά, η επίσκεψη, που είχε εξαγγελθεί ότι θα πραγματοποιούνταν αρχές Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνεται, με στόχο να “εξουδετερώσει” την κρίσιμη περίοδο της επετείου των Ιμίων, στα τέλη Ιανουαρίου, εντάσσοντας τη χαμηλή προκλητικότητα, στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Γεωπολιτικά, η συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν, έρχεται μετά την επίτευξη των στόχων για την πρόοδο στα πολυμερή σχήματα και τους αγωγούς και ενώ το προσφυγικό αναδεικνύεται, εκ νέου, σε μείζον πρόβλημα στην ΕΕ. Αυτό δείχνει ότι διπλωματικά ο Αλέξης Τσίπρας θα δράσει ως εκπρόσωπος της ΕΕ για το συγκεκριμένο θέμα, διατηρώντας εκτός τραπεζιού τα ενεργειακά, τα οποία εφόσον θα τα θέσει ο Ερντογάν, θα προσκομίσει προτάσεις. Με τον τον Ευρωστρατό, όμως, προ των πυλών και την αναβάθμιση της Frontex δρομολογημένη, τα περιθώρια συζητήσεων με την Τουρκία στενεύουν, αναγκάζοντας τον Ταγίπ Ερντογάν σε πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις.

Η ελληνική κυβέρνηση διατηρεί, εν τω μεταξύ, χαμηλούς τόνους εστιάζοντας στην προσεκτική διαχείριση πληροφοριών και προκλήσεων, έτσι ώστε να διατηρήσει το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα, το οποίο αντλεί από την ίδια την τουρκική νευρικότητα, έναντι των πολλών εν εξελίξει διεργασιών στις οποίες δεν συμμετέχει.

Ανάμεσα στις διαρροές που έγιναν χθες από την πλευρά της Άγκυρας, αναφέρεται η πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Χουλουσί Ακάρ, προς τον Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Τουρκία. Η πρόσκληση περιλαμβανόταν στη συγχαρητήρια επιστολή, επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Αποστολάκη.

Από το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν επιβεβαιώνεται μια τέτοια πρόσκληση, αλλά ήδη η συνάντηση των δύο υπουργών δρομολογήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου, καθώς θα συνοδεύουν τους ηγέτες των χωρών τους, στην Κωνσταντινούπολη.

 

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΤσίπραςΑνατολική ΜεσόγειοςΑΟΖΓεωτρήσεις στην ΚύπροΕνέργειαΤαγίπ Ερντογάν
Share31Tweet20Share5Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025
The Wire

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Αποζημίωση 66 εκατ. στη Sunlight θα δώσουν 8 ασφαλιστικές

Νέα επιδείνωση του καιρού: Καταιγίδες, χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr