• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κίνδυνος ανάφλεξης σε Μεσόγειο-Βαλκάνια: Το δόγμα Τραμπ-Τσίπρα-Νετανιάχου

12 Νοεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 18 Νοεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Κίνδυνος ανάφλεξης σε Μεσόγειο-Βαλκάνια: Το δόγμα Τραμπ-Τσίπρα-Νετανιάχου

Η απειλή της Ρωσοτουρικής συμμαχίας και τα εχέγγυα ασφαλείας που δεν υπάρχουν... ακόμα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
12 Νοεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 18 Νοεμβρίου 2018
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
80 2
0
223
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε τροχιά ραγδαίων εξελίξεων φαίνεται ότι έχει εισέλθει η περιοχή της Μεσογείου, καθώς η κινητικότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ δεν είναι παρά μια μόνο έκφανση των διεργασιών που συντελούνται στα παρασκήνια και γίνονται αισθητές μόνο αμυδρά στο προσκήνιο, αφού η σύνδεση με τα αμερικανικά συμφέροντα δημιουργεί ένα πλέγμα ασφαλείας ικανό να απορροφήσει τριγμούς, αντιδράσεις και δονήσεις.

Οι γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, East Med, ο σταθμός αεριοποίησης LNG στην Αλεξανδρούπολη, η τριπλή ενεργειακή διασύνδεση της Ελλάδας με την πΓΔΜ και ο αγωγός IGB με τη Βουλγαρία αποτελούν δράσεις του ίδιου σχεδίου γεωοικονομικού επαναπροσδιορισμού της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Στα προφανή ρίσκα που εμπεριέχει η ενεργειακή διασύνδεση των δύο πολιτικά και γεωστρατηγικά πιο ασταθών περιοχών του πλανήτη, περιλαμβάνεται ο δίαυλος διάχυσης και μετασχηματισμού πολιτικών, οικονομικών και εμπορικών κρίσεων από τη μία πλευρά στην άλλη, ενώ παράλληλα χώρες όπως η Τουρκία και η Ρωσία θα διαθέτουν ενισχυμένη δυνατότητα άσκησης πιέσεων.

Σχετικάθέματα

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Η υπέρβαση αυτού του εμποδίου καλεί για την άμεση και θεσμική συμμετοχή των ΗΠΑ στη διαμόρφωση του νέου πλαισίου σταθερότητας στην περιοχή, το οποίο φαίνεται να σχηματοποιείται σε μια διαδικασία πολυμερών σχημάτων και ενός ενιαίου οργανισμού ασφάλειας.

Στην “Καθημερινή” στο άρθρο με τίτλο “Το σχέδιο των ΗΠΑ και ο ρόλος της Ελλάδας” ο Βασίλης Νέδος αναδεικνύει την πολιτικο-διπλωματική πτυχή του αμερικανικού σχεδίου για την εμπέδωση του νέου γεωοικονομικού δόγματος στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, φέρνοντας στο προσκήνιο το σενάριο της δημιουργίας ενός οργανισμού συνεργασίας για την ασφάλεια, το οποίο μάλιστα δομκιμάζεται τώρα.

Η αποκάλυψη αυτή, επιβεβαιώνει τον οδικό χάρτη για την ανατροπή του status quo στην περιοχή, που έχει κατ’ επανάληψη εντοπίσει το Crisis Monitor, επιβεβαιώνοντας το βάρος που δίδεται στην περιοχή και την πίεση με την οποία προωθούνται τα πολυμερή σχήματα συνεργασίας, καταδεικνύοντας την υψηλή αξία της άμεσης ολοκλήρωσης του σχεδιασμού για τα αμερικανικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Κ” ο οργανισμός αυτός βρίσκεται ήδη σε “τροχιά συγκρότησης”. Η διατύπωση αυτή δείχνει μεν ότι υπάρχει σχέδιο αλλά ότι αυτό είναι σε διαδιακσία “trial and error”, βηματισμός που φαίνεται να αποκλίνει από τις εξελίξεις, καθώς η πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής των 4+1 στη Βάρνα έδειξε ότι σε πολιτικό επίπεδο οι διεργασίες είναι πιο προχωρημένες, υπάρχει κοινό έδαφος και έχουν τεθεί οι βάσεις.

Στο άρθρο προβάλεται το σενάριο της διατήρησης των ομόκεντρων κύκλων, με συνεκτικό κρίκο την Ελλάδα, δομή που εδραιώθηκε στα πρώιμα στάδια των διαπραγματεύσεων και προκρίνεται ως το πλαίσιο με τις περισσότερες δικλείδες ασφαλείας και τα περισσότερα fall back scenarios.

Ειδικότερα, η Ελλάδα ήδη πρωταγωνιστεί στη Βαλκανική Ένωση των 4 χωρών με Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, παράλληλα στη Μεσογειακή με Ισραήλ, Κύπρο και Αίγυπτο, ενώ εντάσσεται και σε πιο διευρυμένες συνθέσεις οι οποίες κατευθύνονται από τη Γαλλία και τη Γερμανία σε Ανατολική Μεσόγειο και Βαλκάνια, αντίστοιχα. Λόγο στις εξελίξεις, στην περιοχή, έχει και η Ιορδανία, η οποία ενδεχομένως να εξελιχθεί σε καταλύτη εξελίξεων, αν και το περιθώριο κινήσεων που διαθέτει είναι περιορισμένο.

Ωστόσο, στο σενάριο δεν λαμβάνεται υπόψη η Τουρκία, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να κερδίσει τη θέση της σε αυτά τα τραπέζια, με κάθε τρόπο, καθώς θέτει το θέμα σε όλα τα πλαίσια και τα φόρα, ξεκινώντας από το Κυπριακό, τις σχέσεις της με την ΕΕ, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και με αντίκτυπο στα ελληνοτουρκικά. Εσχάτως, μάλιστα, έχει εμφανιστεί πρόθυμη να παίξει το χαρτί της Ρωσίας στη Μεσόγειο, αν και η Μόσχα προτιμά να διατηρήσει τον έλεγχο στα Βαλκάνια, όπου και η Άγκυρα διαθέτει αξιοσημείωτη επιρροή και εδραιωμένους διαύλους επικοινωνίας και βραχίονες επιρροής.

Διοαβάστε επίσης: Πως ο Τσίπρας «στραγγαλίζει» τον Ερντογάν στη Μεσόγειο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Καθημερινής”,

οι πρώτες δοκιμές για το αν το συγκεκριμένο, αμερικανικής έμπνευσης, σχέδιο μπορεί να προχωρήσει άμεσα θα φανεί τον επόμενο μήνα, οπότε είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν οι τριμερείς σύνοδοι ανάμεσα σε Ελλάδα, Κυπριακή Δημοκρατία και Ιορδανία (στη Λευκωσία στις 19 Δεκεμβρίου) και στο Ισραήλ (στην Ιερουσαλήμ στις 20 Δεκεμβρίου).

Αυτό συνεπάγεται αυξημένη ένταση στην περιοχή, τουρκικές προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα και διαρκείς παρεμβάσεις από ξένους παράγοντες. Η αυξημένη κινητικότητα επιτυγχάνει την ταχεία εναλλαγή θεμάτων, ενώ σε αυτό βοηθά και ο πολύ πυκνός πολιτικός χρόνος. Ωστόσο, όλα αυτά είναι αντίμετρα επικοινωνιακού χαρακτήρα και βασίζονται στην παροδοχή του αυτοπεριορισμού της Τουρκίας.

Μέχρι στιγμής ο Ταγίπ Ερντογάν έχει δείξει ότι κινείται σε μια λογική κλιμακούμενων αλλά ελεγχόμενων προκλήσεων, υπόθεση που δεν μπορεί να λαμβάνεται όμως ως βάση για την αξιολόγηση και πρόβλεψη της συμπεριφοράς της Τουρκίας, καθώς οι εξάρσεις είναι συνήθως μεγαλύτερες από τις υφέσεις. Πλέον, δεν πρέπει να αποκλείεται και ο ρωσικός παράγοντας ο οποίος έχει κάθε συμφέρον να επιδιώκει την αποσταθεροποίηση της Ανατολικής Μεσογείου, εφόσον χάνει τον έλεγχο στα Βαλκάνια.

Ελλάδα και Ισραήλ έχουν εκδηλώσει ισχυρή πολιτική βούληση για την ταχεία εκπλήρωση του σχεδιασμού αυτού, υπάρχουν ωστόσο τεχνικά και πολιτικά προβλήματα τα οποία παραγνωρίζονται στη μεγάλη εικόνα, τα οποία μπορούν να καθυστερήσουν ή ακόμα και να εκτροχιάσουν το χρονοδιάγραμμα, καθιστώντας ασύμφορο ή ακόμα και ανεδαφικό τον σχεδιασμό, ο οποίος στοχεύει να αποτελέσει την αμερκανική εναλλακτική στη ρωσική ενεργειακή κυριαρχία στα Βαλκάνια και την κεντρική Ευρώπη.

Η δυναμική προώθησης του σχεδιασμού αυτού αναμένεται να διαφανεί στο πλαίσιο του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένος για τις 13 Δεκεμβρίου, στην Ουάσιγκτον, διαδικασία που, όπως επισημαίνεται, αποτελεί τη θεσμική ομπρέλα των διμερών σχέσεων, η οποία αναμένεται να συμβάλει στον καθορισμό προτεραιοτήτων, τον ενιαίο σχεδιασμό και τον ρεαλιστικό προσδιορισμό των απαιτούμενων μέσων για την εκπλήρωσή των στόχων.

Νωρίτερα, στις 7 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Βλάντιμιρ Πούτιν στη Μόσχα, όπου αναμένεται να λάβει μια πιο καθαρή αίσθηση των κινήσεων της Ρωσίας, την οποία θα μεταφέρει στο πλαίσιο του Στρατηγικού Διαλόγου στην Ουάσιγκτον. Τέλος, πριν το τέλος του έτους, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία για το πλαίσιο επίλυσης του Κυπριακού και ενδεχομένως για την αιγιαλίτιδα ζώνη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Το άρθρο της Καθημερινής αναγνωρίζει επίσης τη στρατηγική διάσταση του εγχειρήματος για την Ελλάδα, η οποία προϋποθέτει δυνατότητα παροχής διασφαλίσεων για τις θαλάσσιες ζώνες, όπως επισημαίνει ο Βασίλης Νέδος, επιβεβαιώνοντας σειρά αναλύσεων του Crisis Monitor για την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αμυντικό Δόγμα που προωθεί η Ελλάδα, για το οποίο, όμως, απαιτούνται νέες και διευρυμένες δυνατότητες.

Διαβάστε επίσης: Ένταση στη Μεσόγειο: Οι επενδυτές θέλουν ασφάλεια, η Ελλάδα ρίχνει τα βαριά όπλα

Διαβάστε επίσης: Ασφαλείς επενδύσεις στη Μεσόγειο: Η υπόθεση BELH@RRA

Υπ’ αυτό το πρίσμα τα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα ανάγονται σε μείζον ζήτημα προσδιορισμού της πολιτικής βούλησης για την υλοποίηση των σχεδιασμών, ενώ παράλληλα θα παίξουν ρόλο συνεκτικού κρίκου μεταξύ εμπλεκομένων χωρών και αναμένεται να εξελιχθούν σε πυλώνα της ενεργειακής πολιτικής, βελτιώνοντας την ανταποδοτικότητα τους και υποστηρίζοντας τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις.

Σχετικά

Tags: Ανατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικό ρίσκοΕνέργειαΕξοπλιστικά προγράμματαΦυσικό Αέριο
Share89Tweet56Share16Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
On the Radar

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Η Τουρκία "ναρκοθετεί" την ελληνική ΑΟΖ

Η ρώσικη πρεσβεία κάνει lobbying στην Ελλάδα (και) μέσω Facebook

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr