• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το Bloomberg τσακίζει τη Μάλτα: Πολιτικές δολοφονίες, μαύρο χρήμα και τζόγος

17 Σεπτεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 13 Οκτωβρίου 2020

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Το Bloomberg τσακίζει τη Μάλτα: Πολιτικές δολοφονίες, μαύρο χρήμα και τζόγος

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
17 Σεπτεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 13 Οκτωβρίου 2020
Στις Crisis Zone, Spotlight, Διαφθορά, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
44 0
0
121
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πριν από λίγες εβδομάδες ο αμφιλεγόμενος πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, δήλωνε ότι η χώρα του δεν α γίνει κέντρο μεταναστών, σηκώνοντας έτσι το γάντι σε μια αντιπαράθεση με την Ιταλία, που τον έβαλε ξανά στο επίκεντρο πολιτικών εξελίξεων. Τώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν ανεμοστρόβιλο από τον οποίο δύσκολα θα μπορέσει να γλιτώσει, αν και μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί… ανθεκτικός.

Η Μάλτα είναι το μικρότερο Ευρωπαϊκό κράτος, με πλούσια ιστορία, ιππότες και φρούρια και… εφοπλιστές, εσχάτως όμως έγινε γνωστή για τις πολιτικές δολοφονίες, το μαύρο χρήμα και τις ύποπτε σχέσεις του πρωθυπουργού Μουσκάτ με τον πρόεδρο του Αζερμπαιτζάν, Αλίγιεφ και τα… cryptocurrencies. Όπως αναφέρει σε πρόσφατο -εκτενές- δημοσίευμά το Bloomberg:

Το πιο μικρό-σε πληθυσμό μέλος της Ένωσης έχει εξελιχθεί σε κέντρο για τα κρυπτονομίσματα, τον ιντερνετικό τζόγο και κατακλύζεται από καταγγελίες για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος. Και πουλάει διαβατήρια

Τα προβλήματα της Μάλτας, όμως, δεν είναι αυτά που περιγράφονται στο δημοσίευα, ούτε η συνδεδεμένη δολοφονία της δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαζίλια, που είχε αποκαλύψει τις βρόμικες μπίζνες του πρωθυπουργού Μουσκάτ και της γυναίκας του. Για τον Μουσκάτ και κατ επέκταση για τη χώρα του τα προβλήματα είναι το δημοσίευμα του Bloomberg.

Σχετικάθέματα

HRW: Από το κακό στο χειρότερο η ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα

14 Μαΐου 2025

Οι Γερμανοί βγάζουν στη σέντρα τον Μητσοτάκη (ξανά)

14 Μαΐου 2025

Ετοιμάζουν “μοντέλο Τριαντόπουλου” για Καραμανλή

2 Μαΐου 2025

Αλήθεια, όταν ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας με τζίρο πάνω από 9 δισ., όσο περίπου και το ΑΕΠ της Μάλτας (10,15 δισ.) αποφασίζει να αφιερώσει χιλιάδες λέξεις για να περιγράψει κάτι που όλοι γνωρίζουν, τις σκιώδεις μπίζνες και το βρόμικο αποτύπωμα του πρωθυπουργού Μουσκάτ, τότε αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα για μια χώρα.

Μέχρι τώρα, ο Μουσκάτ, πόνταρε στην υποστήριξη των ισχυρών φίλων της χώρας και δικών του, που είτε απέκτησαν ευρωπαϊκή υπηκοότητα αγοράζοντας με 650,000 ευρώ (+150,000 σε επενδύσεις) μαλτέζικο διαβατήριο, είτε ξεπλένουν βρόμικο χρήμα μέσα της Μάλτας. Σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται, που τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, η Μάλτα τράβηξε πολλή και αχρείαστη προσοχή και τώρα θα νιώσει τις συνέπειες.

Πως συνδέονται όλα αυτά; Αυτό δεν είναι δύσκολο, καθώς ο Τζόζεφ Μουσκάτ υπήρξε -αν και ποτέ επισήμως- πρόσωπο ενδιαφέροντος στη δολοφονία της δημοσιογράφου Δάφνη Καρουάνα Γκαλιζία, η οποία είχε αποκαλύψει ότι η γυναίκα του πρωθυπουργού είχε λάβει 1 εκατ. ευρώ σε offshore λογαριασμό της από τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν. Ο Μουσκάτ όμως το διέψευσε κατηγορηματικά, μήνυσε την Καρουάνα, πήγε σε πρόωρες εκλογές και τις κέρδισε με 55%!

Η Καρουάνα δολοφονήθηκε με βόμβα στο αυτοκίνητό της, η Ευρώπη υποσχέθηκε να λύσει το έγκλημα, οι αρχές της Μάλτας, όμως, συνέλαβαν τρεις εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ως ενορχηστρωτές και εκτελεστές, χωρίς να αποκαλύψουν τους εντολείς τους.

Για τον Μουσκάτ η υπόθεση έκλεισε, κανείς όμως δεν πίστεψε αυτή την εκδοχή, ενώ λίγο καιρό αργότερα στην Ελλάδα παρασχέθηκε άσυλο στην εξ απορρήτων και πηγή της Καρουάνα, τραπεζική υπάλληλο Μαρία Εφίμοβα, κατά της οποίας επίσης είχε υποβληθεί μήνυση, αλλά από την τράπεζα που εργάζονταν, ωστόσο η ελληνική δικαιοσύνη δεν την εξέδωσε, αποδεχόμενη ότι διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, απόφαση αντίστοιχη της οποίας δεν έχει εκδοθεί για χώρα μέλος της ΕΕ, παρά μόνο για την Τουρκία, όπου η Κομισιόν έχει διαπιστώσει υποβάθμιση του κράτους Δικαίου.

Η θρυαλλίδα εκ των έσω

Όλα ξεκίνησαν όταν στο κλείσιμο ενός τηλεμαραθωνίου για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, που συγκεντρώθηκαν 1,26 εκατ. ευρώ, τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Μουσκάτ, δωρίζοντας 5 εκατ. ακόμα από το κρατικό επενδυτικό fund, αυτό που εισπράττει τα λεφτά από τις πωλήσεις διαβατηρίων.

Η ανακοίνωση του Μουσκάτ ακολουθούσε την ισχυρή δημοσιονομική επίδοση της χώρας, που κατέγραψε το 2017 πλεόνασμα 182 εκατ., για δεύτερο συνεχή χρόνο, μετά από πολλά χρόνια που σώρευε ελλείμματα.

Παραδόξως, η κίνηση του Μουσκάτ τράβηξε τα βλέμματα, τόσο εσωτερικά, όσο και διεθνώς. Πλέον ο πρωθυπουργός της Μάκτας μετράει αντίστροφα, καθώς τα διεθνή media έχουν θέσει τη χώρα στο μικροσκόπιο, με το Bloomberg να εστιάζει σε μια ανάρτηση ενός βουλευτή της αντιπολίτευσης στο Facebook, η οποία αναφέρονταν σε έναν τηλεμαραθώνιο για τον καρκίνο.

Ο βουλευτής έγραψε ότι, ως επιζών από τον καρκίνο, ήταν αηδιασμένος από την πιθανότητα ότι η φροντίδα των ασθενών χρηματοδοτήθηκε από χρήματα από “εγκληματίες και διεφθαρμένους”. Ένας άλλος βουλευτής υπονόησε ότι η Μάλτα προσπαθούσε να καθαρίσει τα βρώμικα χρήματά της μέσω μιας αγαθοεργίας, γράφοντας στο FB: “Είναι σα να σκέφτεται κανείς ότι η πορνεία είναι αποδεκτή όταν ένα μέρος των εσόδων δωρίζονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς”.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Μάλτα βρίσκεται πλέον σε διαδικασία έκρηξης, από τη στιγμή που μια δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά με καρκίνο μπορεί να προκαλέσει οργή και θλίψη. Πως όμως έφτασε ως εδώ;

Μικρή χώρα αποκτά μια περιορισμένη αλλά ιδιαίτερα προσοδοφόρα θέση στην παγκόσμια οικονομία. Οι εισροές κεφαλαάιων καλπάζουν, δημιουργούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας και η κυβέρνηση “καβαλάει το κύμα”, ανοίγοντας τη χώρα σε περισσότερους επένδυτέςκαι πηγές χρηματοδότησης. Στη συνέχεια έρχεται η συστροφή: Ισχυρισμοί για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, την πολιτική απομίμηση, το λαθρεμπόριο, το οργανωμένο έγκλημα και ακόμη και μια δολοφονία.

Πολλαπλές έρευνες – από τοπικές αρχές, Αμερικανούς εισαγγελείς και Ευρωπαίους πολιτικούς και τραπεζικούς ρυθμιστικούς φορείς – ξεσκεπάζουν τα οικονομικά και πολιτικά δίκτυα της Μάλτας για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήδη ΗΠΑ και Γερμανία έχουν επιστήσει την προσοχή στη “μαλτέζικη απειλή” υποστηρίζοντας ότι ένα έθνος των περίπου 450.000 ανθρώπων θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή απειλή για τις παγκόσμιες προσπάθειες για την παρακολούθηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, την επιβολή οικονομικών κυρώσεων και την τήρηση διεθνών προτύπων.

Ωστόσο, εσωτερικά, οι έρευνες δεν καταλήγουν ποτέ πουθενά. Η διάθεση συγκάλυψης όμως είναι αυτή που -τώρα- ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Σχετικά

Tags: Golden visaΞέπλυμα χρήματοςΣκάνδαλα
Share49Tweet30Share8Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

HRW: Από το κακό στο χειρότερο η ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα

14 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Οι Γερμανοί βγάζουν στη σέντρα τον Μητσοτάκη (ξανά)

14 Μαΐου 2025
The Wire

Ετοιμάζουν “μοντέλο Τριαντόπουλου” για Καραμανλή

2 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Κίνδυνος για το Κυπριακό τα... media!

WASHINGTON, USA - JUNE 13: Secretary of Defense Minister James Mattis testifies before the Senate Armed Services Committee on President Trumps proposed 2018 budget for the Department of Defense in Washington, USA on June 13, 2017. (Photo by Samuel Corum/Anadolu Agency/Getty Images)

Μάτις: Η Ρωσία προσπαθεί να παρέμβει στο Δημοψήφισμα στην πΓΔΜ

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr