Ο Τραμπ θολώνει τα νερά για τη Συρία, ζητάει να του πουν ευχαριστώ

Ο Τραμπ θολώνει τα νερά για τη Συρία, ζητάει να του πουν ευχαριστώ

Προσπάθεια να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ με τις αναρτήσεις του στο twitter με τις οποίες προανήγγειλε επίθεση κατά της Συρίας, ενώ τώρα με νέο post αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η επίθεση να αργήσει ή και να μη γίνει ποτέ.

Διαφήμιση

Όπως αναφέρει σε νέο tweet του «Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία» για να προσθέσει πως αυτό μπορεί να συμβεί «σύντομα ή και καθόλου σύντομα».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει μια ακόμη εμπρηστική κίνηση, θέλοντας προφανώς να κρατήσει υψηλά τους τόνους και όσο πιο μακριά από τις ΗΠΑ γίνεται τα φώτα των media. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά ένα «ευχαριστώ» που απάλλαξε την περιοχή από τον ISIS, γράφοντας χαρακτηριστικά «Πού είναι το ευχαριστούμε Αμερική».

Χθες ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καθορίσει χρονοδιάγραμμα για δράση σε απάντηση στη φερόμενη χημική επίθεση στη Συρία, παρά την ανάρτηση που έκανε στο Twitter ότι πύραυλοι «θα αρχίσουν να έρχονται» και ότι η Ρωσία θα πρέπει να «ετοιμαστεί».

Διαβάστε  UNICEF: Περισσότερα παιδιά σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν το 2017

Η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς δήλωσε ότι ο Τραμπ έχει διάφορες επιλογές, όχι απλά στρατιωτικές, ότι όλες οι επιλογές εξακολουθούν να βρίσκονται στο τραπέζι και ότι αξιολογεί τον τρόπο που θα απαντήσει.

Πρόσθεσε, δε, ότι ο Τραμπ θεωρεί τη Ρωσία και τη Συρία υπεύθυνες για τη χημική επίθεση που φέρεται να σημειώθηκε το Σάββατο κατά των πολιτών της Ντούμας, της Ανατολικής Γούτα στη Συρία, ενώ παράλληλα αρνήθηκε ότι τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου στο twitter δημιούργησαν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Διαβάστε  Fake videos από τον βομβαρδισμό της Συρίας

Διαφήμιση