• Τελευταία
  • Trending
  • All
epa06027279 President of the European Commission Jean-Claude Juncker delivers his speech at the European Parliament in Strasbourg, France, 14 June 2017, about the Preparation of the European Council of 22 and 23 June 2017.  EPA/PATRICK SEEGER

Ο Γιούνκερ ανοίγει την πόρτα της ΕΕ στα Βαλκάνια και σε νέους κινδύνους

14 Σεπτεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 18 Σεπτεμβρίου 2017

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Ο Γιούνκερ ανοίγει την πόρτα της ΕΕ στα Βαλκάνια και σε νέους κινδύνους

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
14 Σεπτεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 18 Σεπτεμβρίου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Βαλκάνια
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
epa06027279 President of the European Commission Jean-Claude Juncker delivers his speech at the European Parliament in Strasbourg, France, 14 June 2017, about the Preparation of the European Council of 22 and 23 June 2017.  EPA/PATRICK SEEGER

epa06027279 President of the European Commission Jean-Claude Juncker delivers his speech at the European Parliament in Strasbourg, France, 14 June 2017, about the Preparation of the European Council of 22 and 23 June 2017. EPA/PATRICK SEEGER

47
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Νέα Ευρω-Βαλκανική πολιτική εξήγγειλε ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου στο πλαίσιο της ομιλίας του για το Κατάσταση της Ένωσης (State of the Union), ανοίγοντας την πόρτα για νέες εισδοχές μελών μετά το 2020 και με ορίζοντα το 2030. Πολιτική στροφή που εγκυμονεί κινδύνους καθώς η νέα στάση της ΕΕ εγκολπώνει τη στρατηγική του NATO και στέλνει μήνυμα στη Ρωσία, η οποία θεωρείται βέβαιο ότι δε θα μείνει άπρακτη.

Πρόκειται ουσιαστικά για το επόμενο βήμα, το οποίο ωστόσο είχε παγώσει μετά την ένταξη των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, η οποία αποδεικνύεται Γολγοθάς για την Ευρώπη. Τα φιλοδυτικά αλλά ταυτόχρονα ξενοφοβικά καθεστώτα που αναδείχθηκαν σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και το ακροδεξιό και εσχάτως φιλορωσικό τραπέν καθεστώς του Βίκτορ Ορμπάν, έχουν συγκροτήσει έναν πυρήνα, το Club Visegrad, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την ΕΕ σε πλειάδα ζητημάτων από το προσφυγικό έως τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε επίσης: Ποιοί ξυπνούν τα φαντάσματα των Βαλκανίων

Σχετικάθέματα

Η ακτινογραφία του εργατικού δυναμικού στον Τουρισμό στην Ευρώπη

4 Μαΐου 2025

ΔΕΣΦΑ και NOMAGAS ενισχύουν τη συνεργασία τους

29 Απριλίου 2025
IMF crisis pills, ΔΝΤ

Οι προβλέψεις του ΔΝΤ κρύβουν έναν σημαντικό… αστερίσκο

22 Απριλίου 2025

Αν και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ ήταν αυτός που είχε αναστείλει τη διαδικασία διεύρυνσης της ΕΕ κατά την έναρξη της προεδρίας του και σε αρμονία με τη Γερμανία και τη Γαλλία, αναγκάζοντας τις χώρες των Βαλκανίων να αναζητήσουν λύσεις τόσο σε οικονομικό όσο και πολιτικό επίπεδο, τώρα εμφανίζεται να προσπαθεί να προκαταλάβει την επόμενη Κομισιόν με αποφάσεις και εδραιωμένες πολιτικές.

Ωστόσο και αυτή τη φορά δεν είναι η ευρωπαϊκή στρατηγική αυτή που επιτάσσει την επαναβεβαίωση των δεσμών με τα Δυτικά Βαλκάνια, αλλά η αποτυχία της αυτόνομης στρατηγικής του NATO και ο κίνδυνος μετεξέλιξης της περιοχής σε αρένα αντιπαράθεσης με τη Ρωσία. Η εγκατάλειψη της πρώην Γιουγκοσλαβίας σε ένα γεωπολιτικά ερμαφρόδιτο status quo, η έλλειψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών ανοικοδόμησης τόσο σε επίπεδο κοινωνιών όσο και περιφερειακής ανάπτυξης, δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για την ανάδειξη ασύμμετρων απειλών, η μικρότερη εκ των οποίων είναι η Ρωσία.

Διαβάστε επίσης: Ο Τραμπ έχασε τον έλεγχο, τα Βαλκάνια κινδυνεύουν

Η πρόσφατη αναταραχή στην πΓΔΜ, η υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ με τη Ρωσία, η ενίσχυση εθνοτικών αντιπαραθέσεων μεταξύ των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας είναι ενδείξεις που δεν μπορούν να αγνοηθούν στη διαδικασία διαμόρφωσης νέας πολιτικής στην Ευρασία, καθώς αποδεικνύουν ότι τα φαντάσματα των Βαλκανίων μπορούν εύκολα να ξυπνήσουν.


Το NATO ποδηγετεί την Ευρωπαϊκή πολιτική


Το NATO έχει πρώτο εδραιώσει την παρουσία του στην περιοχή κερδίζοντας καίριες μάχες απέναντι στη Ρωσία, όπως η ένταξη του Μαυροβουνίου, δεν όμως αποτελεί λύση από μόνο του,
καθώς αν και διαθέτει στρατιωτική και πολιτική ισχύ δεν μπορεί να παράσχει οικονομικές λύσεις. Αντιστοίχως και η Ρωσία, έχοντας απολέσει στρατηγική εκτόπισμα λόγω των κυρώσεων δεν μπορεί να προσφέρει αναπτυξιακές διεξόδους. Η συγκυρία αυτή καθιστά την παρέμβαση της Ευρώπης καταλυτική για την έκβαση της αντιπαράθεσης και ως εκ τούτου επικίνδυνη ακόμα και για την ίδια την ΕΕ.

Διαβάστε επίσης: NATO-Ρωσία… αδιαφορία θέτουν σε κίνδυνο τα Βαλκάνια

Η πολιτική διεύρυνσης της Ευρώπης των 28 κρατών στα 30 μέχρι το 2025 φαίνεται ρεαλιστική και στόχο έχει να αναθερμάνει την προοπτική και να στείλει μήνυμα στα Βαλκάνια ότι η επιλογή της Δύσης είναι πλέον πάλι ανοιχτή. Σε αυτή τη φάση όμως δεν είναι αρκετό καθώς το NATO και η Ρωσία αντιπαρατίθενται στην πΓΔΜ και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ενώ λύσεις αναζητούν το Μαυροβούνιο και η Σερβία και τα προβλήματα διογκώνονται στην πΓΔΜ και την Αλβανία.

Η Ευρώπη, ακολουθώντας το NATO και τις πολιτικές επιλογές που η Βορειοατλαντική Συμμαχία κάνει στα Βαλκάνια ρισκάρει μια νέα κρίση τύπου Ανατολικής Ευρώπης με καθεστώτα τα οποία έχουν προκύψει και σφυρηλατηθεί από την αντιπαράθεση με τη Ρωσία και τα οποία θα βλέπουν την Ευρώπη ως αναγκαίο κακό και θα αποτελούν εν δυνάμει πόλους αποσταθεροποίησης της ΕΕ.

Η σύνδεση της Ευρωπαϊκής γεωπολιτικής με τις αναγκαιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού του NATO καθιστά ευάλωτη την Ευρώπη μεταβάλλοντας την εσωτερική ισορροπία δυνάμεων. Η προοπτική αναδιάταξης των ισορροπιών στην ΕΕ όμως δίνει μια ακόμη αφορμή στη Γερμανία και τη Γαλλία ώστε να πιέσουν για πιο βαθιές και επικίνδυνες θεσμικές ανατροπές στην ΕΕ, ζήτημα το οποίο επίσης άνοιξε ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ παρουσιάζοντας το “όραμα” για την ΕΕ.

Τα προβλήματα των Βαλκανίων

Το Κόσοβο κατηγορείται ευθέως για υπόθαλψη και παροχή διευκολύνσεων στην ισλαμική τρομοκρατία και τον ISIS, η Βοσνία να αντιμετωπίζει σκεπτικισμό ακριβώς το ίδιο θέμα, ενώ παράλληλα η Τουρκία ενισχύει την παρουσία της στην Αλβανία και την πΓΔΜ μέσω της εξαγοράς κρίσιμων υποδομών και της περαιτέρω σύσφιξης σχέσεων στη βάση του κοινού θρησκευτικού στοιχείου. Την ίδια στιγμή και η Ρωσία κατηγορείται για προσπάθεια αποσταθεροποίησης των Σκοπίων, ενώ χρησιμοποιεί και τις θρησκευτικές συνάφειες για τη διατήρηση ισχυρών δεσμών με την χριστιανική εκκλησία και τον πρόεδρο της χώρας.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται όμως και το Μαυροβούνιο το οποίο μόλις εντάχθηκε στο NATO και αναζητά πλέον νέους εμπορικούς εταίρους και πολιτικές προοπτικές, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία αποδέσμευσης από τη Σερβία -της οποίας αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος μέχρι προσφάτως-, που συνεπάγεται απογαλακτισμό και από τη Ρωσία. Τα σημάδια από την αντιπαράθεση NATO-Ρωσίας είναι ακόμη νωπά στη χώρα, όπου η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού και πραξικοπήματος, για την οποία κατηγορείται η Μόσχα, μόλις έχει ξεκινήσει.

Η ανάγκη για σταθερότητα

Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια την τελευταία 2ετία είναι ραγδαίες καθώς ολόκληρη η περιοχή αναδεικνύεται σε πεδίο μάχης στη σύγκρουση NATO-Ρωσίας τη στιγμή που η Μόσχα επιχειρεί να διευρύνει τη σφαίρα επιρροής της και να “περικυκλώσει” πολιτικά και οικονομικά την Ευρώπη. Αντιστοίχως το NATO βλέπει αρνητικά την προσπάθεια πολύ προσέγγισης ΕΕ και Ρωσίας, με τις ΗΠΑ να ανησυχούν για τις πολιτικές ανατροπές που μπορεί να φέρει η στενότερη οικονομική και ενεργειακή διασύνδεση.

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ θέλοντας να πείσει για την επιτακτική ανάγκη της νέας διεύρυνσης εισήγαγε στην τοποθέτησή του τον όρο “σταθερότητα τ γειτονιά μας”, ενώ ο ίδιος προλειαίνοντας προ μηνών το έδαφος, και απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ είχε επισημάνει τον κίνδυνο νέων βαλκανικών πολέμων σε περίπτωση αποσύνθεσης ή/και αποσταθεροποίησης της ΕΕ, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμανε αυτόματα τον ενταφιασμό της ευρωπαϊκής προοπτικής, με ότι αυτό συνεπάγεται για μια περιοχή που αγωνίζεται να ξεφύγει από τους εφιάλτες του πρόσφατου παρελθόντος της.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν επισήμανε ότι προϋπόθεση για τη σταθερότητα στην περιοχή της ΕΕ είναι η διατήρηση μιας αξιόπιστης πολιτικής διεύρυνσης, αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί όμως -σε αντιδιαστολή- στα προβλήματα της βεβιασμένης ένταξης χωρών, όπως αυτά αναδεικνύονται σήμερα.

Μετά την ομιλία του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μιλώντας στο Reuters έδωσαν σειρά προτεραιότητας για ένταξη στη Σερβία, την Αλβανία και εν τέλει την πΓΔΜ, με προοπτική τη διεύρυνση της ΕΕ στα 30 κράτη-μέλη από τα 28 σήμερα και τα 27 μετά την ολοκλήρωση του Brexit.

Σχετικά

Tags: ΑλβανίαΒόρεια ΜακεδονίαΔιεύρυνση ΕΕΕυρωπαϊκή ΈνωσηΖαν Κλωντ ΓιούνκερΚόσοβοΜαυροβούνιοΣερβία
Share19Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Η ακτινογραφία του εργατικού δυναμικού στον Τουρισμό στην Ευρώπη

4 Μαΐου 2025
On the Radar

ΔΕΣΦΑ και NOMAGAS ενισχύουν τη συνεργασία τους

29 Απριλίου 2025
IMF crisis pills, ΔΝΤ
Crisis Zone

Οι προβλέψεις του ΔΝΤ κρύβουν έναν σημαντικό… αστερίσκο

22 Απριλίου 2025
Επόμενο άρθρο

Reuters: Σε οφειλές, κοινωνικό κράτος και ανάπτυξη το πλεόνασμα του 2017

Το Ισραήλ στηρίζει ανεξάρτητο Κουρδικό κράτος

MostPopular

  • The Underdog

    Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    281 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr