• Τελευταία
  • Trending
  • All

Πως το Αζερμπαϊτζάν εξαγόραζε Ευρωπαίους πολιτικούς (και όχι μόνο)

8 Σεπτεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Πως το Αζερμπαϊτζάν εξαγόραζε Ευρωπαίους πολιτικούς (και όχι μόνο)

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
8 Σεπτεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Διαφθορά, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σκιές πάνω από τη διεθνή εικόνα του Αζερμπαιτζάν, προβλήματα στις επαφές και σχέσεις αξιωματούχων του με την ΕΕ και αναταράξεις στην ευρωπαϊκή πολιτική και επιχειρηματική σκηνή αναμένεται να προκαλέσει το “ξήλωμα του πουλόβερ” της υπόθεσης ξεπλύματος χρήματος και εξαγοράς συνειδήσεων πολιτικών μέσα από εταιρίες κελύφη, την περίοδο 2012-2014. Η υπόθεση που ονομάζεται από τις αρχές «Το πλυντήριο του Αζερμπαϊτζάν» έχει ήδη αρχίσει να ξετυλίγεται καθώς λογαριασμοί, πρόσωπα και επιχειρήσεις έχουν αναγνωριστεί στο πλαίσιο έρευνας ξεπλύματος χρήματος στην οποία εμπλέκονται και ευρωπαίοι πολιτικοί.

Αν και οι έρευνες συνεχίζονται οι αρχές διατείνονται ότι διαθέτουν στοιχεία για εξαγορές πολιτικών συνειδήσεων, ξέπλυμα χρήματος και αγορά επιρροής στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν. Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχει αποκαλυφθεί η διοχέτευση περί των 2,9 δισ. ευρώ μέσα από εταιρίες κελύφη οι οποίες τροφοδοτούνταν από λογαριασμό βασικός χρηματοδότης του οποίου ήταν μέλη της κυβερνώσας οικογένειας του Αζερμπαϊτζάν, των Αλίγιεφ.

Το σχήμα, τα οφέλη, τα ανταλλάγματα και οι εμπλεκόμενοι συνθέτουν ένα ιδιαίτερα περίπλοκο παζλ, η σύνθεση και αποκρυπτογράφηση του οποίου πήρε χρόνια, ενώ η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης από τις αρχές απαντά –εν μέρει- ερωτηματικά που σχετίζονται ακόμα και με ελληνικές αποκρατικοποιήσεις.

Σχετικάθέματα

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025

Κατ’ αρχήν έγκριση για το ReArmEU – Θα αντλήσει 150 δισ. από τις αγορές

20 Μαΐου 2025

Αν ερμηνευτούν υπ αυτό το πρίσμα, μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι διαρκείς και επαναλαμβανόμενες ενστάσεις της Κομισιόν και της DG COMP για την εξαγορά της ελληνικής ΔΕΣΦΑ από την κρατική εταιρία αερίου του Αζερμπαϊτζάν.

Αν και η ενδελεχής μελέτη του σχετικού υλικού είναι φυσικώς αδύνατη, εν τούτοις μια ψηλάφηση είναι ικανή να δώσει την τάξη μεγέθους της επιχείρησης που φέρεται να είχε στηθεί καθώς και το εύρος των ενδεχόμενων πολιτικών επιπλοκών που μπορεί να προκαλέσει στην Ευρώπη.

Η εξιχνίαση του δικτύου εταιριών αποδείχθηκε το πιο δύσκολο τμήμα της έρευνας λόγω της δαιδαλώδους δομής του και της χρήσης παρένθετων εταιριών, λομπιστών ακόμα και κοινωφελών ιδρυμάτων και ΜΚΟ.

Από τα στοιχεία, φέρονται να εμπλέκονται έμμεσα και άμεσα πρόσωπα που είχαν προσβάσεις και επιρροή σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς, την UNESCO καθώς και σε αρκετές περιπτώσεις βουλευτές και πολιτικοί παράγοντες σε χώρες της ΕΕ.

Λεφτά για… επιρροή και σιωπή

Σύμφωνα με τις αρχές, πρωταρχικός στόχος ήταν η εξασφάλιση επιρροής στην ΕΕ και στους παρατηρητές ώστε να αποσιωπηθούν καταγγελίες στημένες εκλογές στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ την ίδια στιγμή συλλαμβάνονταν ακτιβιστές και πολέμιοι της κυβέρνησης Αλίγιεφ. Παράλληλα, πολιτικοί παράγοντες και άνθρωποι με επιρροή φέρονται να έχουν λάβει εμβάσματα στους λογαριασμούς τους, ενώ ταυτόχρονα υιοθετούσαν φιλικές, προς την κυβέρνηση Αλίγιεφ και το Αζερμπαϊτζάν, θέσεις.

Από το 2012 έως το 2014, ακόμα και όταν η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν συνέλαβε ακτιβιστές και δημοσιογράφους μαζικά, τα μέλη της κυβερνητικής ελίτ της χώρας χρησιμοποίησαν ένα μυστικό ταμείο για να αποπληρώσουν τους ευρωπαίους πολιτικούς, να αγοράσουν πολυτελή προϊόντα, να ξεπλύνουν χρήματα και να επωφεληθούν.
– OCCR.org

Τραπεζικά αρχεία που διέρρευσαν στη δανέζικη εφημερίδα Berlingske αποκαλύπτουν συναλλαγές της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ. Τουλάχιστον τρεις Ευρωπαίοι πολιτικοί, ένας δημοσιογράφος που έγραψε άρθρα φιλικά προς το καθεστώς Αλίγιεφ, και επιχειρηματίες που επαίνεσαν την κυβέρνηση ήταν μεταξύ των αποδεκτών των χρημάτων του «πλυντηρίου του Αζερμπαϊτζάν». Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εξέχουσες αυτές προσωπικότητες χρησιμοποίησαν την επιρροή και το πολιτικό τους εκτόπισμα για να κινητοποιήσουν σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς, όπως η UNESCO και η Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ώστε να επιτευχθεί η πολιτική νομιμοποίηση του εγκαλούμενου καθεστώτος Αλίγιεφ.

Μεταξύ των πολιτικών και υψηλών προσωπικοτήτων που φέρονται να χρηματίστηκαν συγκαταλέγονται: Επικεφαλής σλοβενικού κόμματος, Γερμανός παρατηρητής εκλογών και πρώην βουλευτής, Ιταλός εκπρόσωπος στο Συμβούλιο της Ευρώπης και η σύζυγος του γενικού διευθυντή της UNESCO.

Πολλές από αυτές τις κινήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, οργάνου με στόχο την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Τα τραπεζικά αρχεία που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι ο πυρήνας του «πλυντηρίου του Αζερμπαϊτζάν» αποτελούνταν από τέσσερις εταιρίες κελύφη με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι χαλαροί κανονισμοί της χώρας επέτρεψαν σε αυτές τις εταιρίες να καταθέσουν έγγραφα με εικονικούς ή ανύπαρκτους μετόχους και να συγκαλύψουν την πραγματική προέλευση των κεφαλαίων τους.

Το μεγαλύτερο μέρος των εμβασμάτων μεταφέρθηκε σε άλλες εταιρίες που έχουν ιδρυθεί με παρόμοιο τρόπο στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που δείχνει ότι το πραγματικό μέγεθος του δικτύου μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει έως τώρα αποκαλυφθεί. Μεγάλα ποσά διατέθηκαν επίσης σε εταιρείες στα ΗΑΕ και την Τουρκία.

Ξέπλυμα μέσω Δανίας-Εσθονίας

Αν και η Δανία χαρακτηρίζεται διεθνώς ως χώρα-πρότυπο νομιμότητας και διαφάνειας με απλούς και αυστηρούς νόμους, αυτό δεν εμπόδισε τους αρχιτέκτονες της δομής του «πλυντηρίου του Αζερμπαϊτζάν» μα τη χρησιμοποιήσουν ως κόμβο.

Η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας αποτέλεσε βασικό παράγοντα για τη λεηλασία του Αζερμπαϊτζάν, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και στην «φιλοξενία» του ταμείου που χρησιμοποιούσε η κυρίαρχη ελίτ στο Μπακού.

Η Danske Bank φιλοξένησε λογαριασμούς που επιτρέπουν την είσοδο δισεκατομμυρίων από το Αζερμπαϊτζάν και τις offshore εταιρίες μέσω του εσθονικού υποκαταστήματός της, μεταξύ του 2012 και του 2014, με πολλά χρήματα να πηγαίνουν σε άλλες υπεράκτιες εταιρίες, υψηλόβαθμους αξιωματούχους και Ευρωπαίους πολιτικούς.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι η Danske Bank παραβίασε τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αγνοώντας τη διακίνηση των αδήλωτων 2,5 δισ. μέσα από τέσσερις μόλις λογαριασμούς.

Σχετικά

Tags: ΔάνειαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΞέπλυμα χρήματος
Share18Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025
The Wire

Κατ’ αρχήν έγκριση για το ReArmEU – Θα αντλήσει 150 δισ. από τις αγορές

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Ίρμα σκότωσε 14 ανθρώπους στην Καραϊβική και συνεχίζει

58 νεκροί από σεισμό 8,4R στο Μεξικό

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr