• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ποιοί και γιατί φτιάχνουν τρομο-κλίμα στην Ελλάδα

3 Σεπτεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Ποιοί και γιατί φτιάχνουν τρομο-κλίμα στην Ελλάδα

NewsRoomΑπόNewsRoom
3 Σεπτεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2017
Στις Crisis Zone, Τρομοκρατία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 1
0
51
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ερωτηματικά εγείρουν δυο φαινομενικά τυχαία και ασύνδετα μεταξύ τους γεγονότα, τα οποία ωστόσο συνδυασμένα οδηγούν στην ανάληψη συντονισμένης δράσης σε κοινή κατεύθυνση από τις ίδιες υπηρεσίες και μπορούν να δικαιολογήσουν την αύξηση της χρηματοδότησης και τη αναδιάρθρωση λειτουργικών δομών της ΕΛ.ΑΣ. Τα δημοσιεύματα έρχονται σε μια περίοδο ύφεσης του τρομοκρατικού κινδύνου στην Ευρώπη και ενώ η Ελλάδα είναι από τις χώρες με τον μικρότερο κίνδυνο πλήγματος τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως, ενώ και πρακτικά ακόμα και η εγχώρια τρομοκρατία διανύει μια ιδιαίτερα ήρεμη φάση, με περιορισμένα συμβολικά πλήγματα και χωρίς θύματα, πλήν του Λουκά Παπαδήμου.

Ενα δημοσίευμα στο protothema.gr και ένα στην kathimerini.gr με διαφορά μερικών ωρών μεταξύ τους σκιαγραφούν ένα νέο πλαίσιο αυξημένων κινδύνων και όγκου εργασίας λόγω της τζιχαντιστικής απειλής που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ενώ παράλληλα δικαιολογούν -απριόρι και χωρίς στοιχεία- την ανάγκη για τη νέα “μικρή ΕΥΠ”, την αύξηση των κονδυλίων και την αυξημένη ευαισθησία των αρχών, που μεταφράζεται σε μεγαλύτερο όγκο παρακολουθήσεων τηλεφώνων. γεωεντοπισμών και προσαγωγών κατά τους τελευταίους μήνες.

Η σχεδόν ταυτόχρονη δημοσίευση δυο “συμπληρωματικών θεμάτων” που επικαλούνται ανώνυμες πηγές, οι οποίες όμως θα μπορούσαν εύκολα να ταυτίζονται, σε μια περίοδο ύφεσης της τρομοκρατικής απειλής για την Ευρώπη συνολικά και μερικής αστοχίας των προβλέψεων της Europol για την τρομοκρατία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως τυχαίο γεγονός, χωρίς ωστόσο να είναι και ασφαλής η εξαγωγή συμπερασμάτων. Ωστόσο τα ερωτηματικά που εγείρονται είναι εύλογα και ως εκ τούτου χρήζουν απαντήσεων.

Σχετικάθέματα

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Το protothema.gr και η δημοσιογράφος Νεφέλη Λυγερού αποκαλύπτουν την αλλαγή του επιπέδου συναγερμού της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω βάσιμων πληροφοριών για επικείμενο -μικρής κλίμακας- πλήγματος τζιχαντιστών στην Ελλάδα, στη λογική του “μοναχικού λύκου”, τακτική η οποία έχει υιοθετηθεί σε χτυπήματα στην κεντρική Ευρώπη και τα οποία έχουν παράξει μεγάλο αριθμό απωλειών σε αρκετές περιπτώσεις.

Αν και στο δημοσίευμα επισημαίνονται οι λόγοι που δεν ευνοούν μια τέτοια κίνηση στην Ελλάδα, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

Είναι ακριβές πως η Ελλάδα δεν έχει ούτε σταυροφορικό, ούτε αποικιοκρατικό παρελθόν. Επίσης, λόγω και γειτνίασης, διατηρεί ιστορικούς δεσμούς με τον Αραβικό Κόσμo και ευρύτερα με το Ισλάμ. Είναι αξιοσημείωτο ότι το Κοράνι κάνει ειδική αναφορά στους Έλληνες. Το σημαντικότερο είναι ότι η Ελλάδα θεωρείται από τους τζιχαντιστές αφ’ ενός διάδρομος, αφ’ ετέρου χώρος όπου διατηρούν πυρήνες στήριξης.

Ωστόσο, στην αμέσως επόμενη παράγραφο επιχειρείται να στοιχειοθετηθεί χωρίς ιδιαίτερες ενδείξεις το σενάριο του επικείμενου πλήγματος στη βάση υποθέσεων που έχουν παραμείνει σταθερές επί δεκαετίες και δεν έχουν δώσει σχετικές εξάρσεις, ούτε κατά την αραβική άνοιξη αλλά ούτε παλαιότερα όταν φλεγόταν ολόκληρη η Μέση Ανατολή με επεμβάσεις στον Κόλπο, αντιπαραθέσεις στα παλαιστινιακά εδάφη, ούτε ακόμη κατά την περίδο ευθείας αντιπαράθεσης με το Ισλαμικό Κράτος, όταν οι ελληνικές αρχές εντόπισαν φορτίο με όπλα και ναρκωτικά που κατευθύνονταν για τους μαχητές του.

Το χτύπημα του “μοναχικού λύκου” που περιμένει η ΕΛ.ΑΣ

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν αποτελούν εγγύηση πως η χώρα μας είναι στο απυρόβλητο. Παρά τις θετικές ιδιαιτερότητές της, είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και είναι γεωγραφικά προσβάσιμη από τη Μέση Ανατολή. Άρα δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να καταστεί δυνητικός στόχος ριζοσπαστικών ισλαμικών οργανώσεων.

Τα παραπάνω αναφέρονται για να στηρίξουν τις ανησυχίες των αρχών που έχουν ενισχυθεί λόγω εντός περίεργου, όπως ακριβώς χαρακτηρίζεται, περιστατικού που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικότερα στο δημοσίευμα περιγράφεται η προσαγωγή ενός άνδρα επειδή δημιούργησε ένταση φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ» έξω από διεύθυνση αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλαχού Ακμπάρ» (ο θεός είναι μεγάλος), με κρατούμενους να βγαίνουν στα παράθυρα και να αρχίζουν να φωνάζουν και εκείνοι, δημιουργώντας έτσι μία έκρυθμη κατάσταση.

Στη συνέχεια γίνεται στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο “ενδεχόμενο ασύμμετρου πλήγματος σε ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς”, με τη δημοσιογράφο να επικαλείται “καλά πληροφορημένες πηγές”, οι οποίες αποκάλυψαν ότι αυτό το ενδεχόμενο “αποτέλεσε αντικείμενο σειράς συσκέψεων”.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η δημοσιογράφος οι αρχές εκδήλωσαν ανησυχία στη βάση της μαζικής εισροής τουριστών από δυτικές χώρες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα σε ελληνικά νησιά, τα οποία αποτελούν σημείο εισόδου ισλαμιστών και ενδεχομένως τζιχαντιστών, όπως έχει προειδοποιήσει η Europol.

Στη φετινή έκθεση της Europol για την τρομοκρατία υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για τη λεγόμενη ισλαμική τρομοκρατία. Σε αυτό αναφέρεται ότι το 2016 συνελήφθησαν σε χώρες της ΕΕ συνολικά 718 άτομα ως ύποπτοι τζιχαντιστές, αριθμός ρεκόρ την τελευταία πενταετία. Ο μεγαλύτερος αριθμός συλλήψεων έγινε στη Γαλλία (429 άτομα), ενώ ακολουθούν η Ισπανία (69) και το Βέλγιο (62).

Στο ίδιο κεφάλαιο, όμως, υπάρχει μία εντυπωσιακή πληροφορία: το 2016 συνελήφθησαν στην Ελλάδα 15 άτομα ως ύποπτοι τζιχαντιστές. Σε ολόκληρη την έκθεση, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα επιπλέον στοιχείο για τις συγκεκριμένες συλλήψεις. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι απόρρητες και γι’ αυτό οι ελληνικές αρχές ασφαλείας δεν ανακοίνωσαν αυτές τις συλλήψεις.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναλύονται μια σειρά από άλλους παράγοντες ακόμα και η μη-σύλληψη στιγματισμένων τζιχανριστών καθώς δεν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις στην Ελλάδα, επισήμανση που επίσης εγείρει ερωτηματικά για το χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύεται. Ενώ παράλληλα επιχειρείται η προληπτική στοιχειοθέτηση της αυξημένης επιφυλακτικότητας των αρχών, που παρουσιάζεται μέσα από αυξημένες προσαγωγές υπόπτων στο πλαίσιο της έγκαιρης αναγνώρισης κινδύνων και αντιμετώπισής τους.

Αν και δεν παρουσιάζονται σαφή στοιχεία που να δείχνουν στην κατεύθυνση επικείμενου πλήγματος επιχειρείται όμως η δημιουργία κλίματος τρομο-φοβίας τόσο με τον τίτλο του θέματος, όσο και με αναφορές οι οποίες όμως δεν στοιχειοθετούνται επαρκώς.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται και μια -καθόλου τυχαία- αναφορά στις μουσουλμανικές κοινότητες της Ελλάδας, δείχνονταν μάλιστα αυτή των Πακιστανών, οι οποίοι ανήμερα του Δεκαπεναύγουστου συγκεντρώθηκαν και για να γιορτάσουν την απελευθέρωση της χώρας τους και μια υποομάδα φώναξε και κάποια “όχι και το όσο ειρηνικά συνθήματα”.

…και η αυτονόμηση της Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε δημοσίευμα της kathimerini.gr αποκαλύπτεται μια ιδιαίτερα σημαντική δομική αλλαγή της ΕΛ.ΑΣ η οποία αφορά τη δημιουργία μιας “δεύτερης ΕΥΠ” με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας όπως αφήνεται να εννοηθεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

“Το επόμενο διάστημα, η Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) αυτονομείται και μετακομίζει από τον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται σήμερα, σε νεόδμητο κτίριο στον Δήμο Περιστερίου. Πρόκειται για χωροταξική, κυρίως όμως λειτουργική μεταβολή, καθώς η μετεγκατάσταση της υπηρεσίας στο νέο κτίριο συνδυάζεται, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, με υπερδιπλασιασμό των επιχειρησιακών της δυνατοτήτων της. Ενας από τους βασικούς λόγους, εξάλλου, για τη μεταφορά της υπηρεσίας σε νέο κτίριο με σύγχρονες υποδομές ήταν η αδυναμία των συστημάτων της ΓΑΔΑ να υποστηρίξουν τον μεγάλο όγκο νόμιμων παρακολουθήσεων και επεξεργασίας στοιχείων. Μάλιστα, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου αποκάλυψε στην «Κ» ότι με τη συνδρομή εμπειρογνωμόνων από τη Μ. Βρετανία το σύστημα άρσης απορρήτου της υπηρεσίας, ο λεγόμενος «κοριός», αναβαθμίζεται όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αλλά και την τεχνολογία γεωεντοπισμού”.

Σχετικά

Tags: αστυνομίαΕλλάδα
Share20Tweet13Share4Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
The Wire

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός
The Wire

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Βόρεια Κορέα: Το χρονικό της κρίσης και η βόμβα υδρογόνου

Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Η εβδομάδα που έρχεται: Στον καρδιογράφο η ανάπτυξη

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    970 shares
    Share 388 Tweet 243

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr