• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η Ελλάδα σε πύρινο κλοιό στα εθνικά θέματα

21 Αυγούστου 2017 - Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου 2017
ενεργειακή κρίση

Ενεργειακό χρέος και… curtailment οδηγούν σε αλυσιδωτές κρίσεις και… εξαγορές

18 Μαΐου 2025

Γάζα: Τουλάχιστον 100 Παλαιστίνιοι νεκροί σε ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα τη νύχτα

18 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη από την αρχή του πολέμου επίθεση με drones

18 Μαΐου 2025

Tourism Awards: Βραβεία για τα Success Stories του Ελληνικού Τουρισμού

18 Μαΐου 2025
Weather Report, δελτίο καιρού

Φτιάχνει ο καιρός απο σήμερα

18 Μαΐου 2025

The Economist: Όλα όσα ειπώθηκαν στο 6ο Συνέδριο Ν. Υόρκη-Ανατολική Μεσόγειος

17 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς Mobile Brand of the Year

17 Μαΐου 2025
Γιάννης Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αγίου Νικάνδρου 11

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι « Δεύτερη Ευκαιρία »

17 Μαΐου 2025
Weather Report, δελτίο καιρού

Καιρός; Οι καταιγίδες σήμερα περιορίζονται σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και στο Αιγαίο

17 Μαΐου 2025

Ουκρανία: 9 νεκροί σε ρωσική επίθεση σε λεωφορείο με πολίτες στο Σούμι

17 Μαΐου 2025
Η εκεχειρία μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν που ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο διατηρείται, παρά τους ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές ότι έχει παραβιαστεί.

Ινδία και Πακιστάν διαλύουν το Κασμίρ… επί δεκαετίες

17 Μαΐου 2025
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ

Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

17 Μαΐου 2025
Λαθρεμπόριο καυσίμων πίσω από τέσσερις δολοφονίες - Ουρές με εφοπλιστές και... πολιτικούς

Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

17 Μαΐου 2025

Σφαλιάρα Moody’s στις ΗΠΑ – Προειδοποίηση στον Τραμπ

17 Μαΐου 2025

Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

17 Μαΐου 2025

kariera.gr polls: Τάσεις και προκλήσεις στα ΙΤ επαγγέλματα

17 Μαΐου 2025

WEF: Οι 10 startups που κερδίζουν στον «Quantum for Sustainability»

17 Μαΐου 2025

Πέμπτη σερί άνοδος για τον S&P πριν… τη σφαλιάρα της Moody’s

17 Μαΐου 2025
Boeing Defence

Στα μαλακά η Boeing για δύο πολύνεκρα δυστυχήματα του 737 MAX

16 Μαΐου 2025

Το deal Ευρώπης – ΗΠΑ θα έχει σίγουρα δασμούς – Ακόμα παίζεται… ποιους

16 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Στον αστερισμό του Ταύρου

16 Μαΐου 2025

Ακόμα δεν έχουμε νιώσει το Trump-effect… Θα πονέσει!

16 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Η Ελλάδα σε πύρινο κλοιό στα εθνικά θέματα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
21 Αυγούστου 2017 - Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου 2017
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 1
0
45
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ιδιαίτερα ευαίσθητο έτος για τα εθνικά θέματα αποδεικνύεται το 2017 καθώς εκδηλώνονται ταυτόχρονα εντάσεις από όλα τα μέτωπα οι οποίες, ακόμα και τυχαία συμπίπτουσες, δημιουργούν σκηνικό ασφυκτικής πίεσης προς την Ελλάδα. Αν και δια γυμνού οφθαλμού είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί η τάση, να καταγραφεί η ένταση και να διαμορφωθεί ένα σαφές και ενιαίο πλαίσιο, μια πιο προσεκτική παρατήρηση των διαθέσιμων δεδομένων σκιαγραφεί μια ιδιαιτέρως ανησυχητική εικόνα.

Η παράλληλη εκδήλωση πιέσεων σε όλα ανεξαιρέτως ανοιχτά ή “ελλιπώς” επουλωμένα μέτωπα και η βαθμιαία αλλά διαδοχική κλιμάκωσή τους, διαμορφώνει ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο, εύφλεκτο και πιθανώς αποσταθεροποιητικό σκηνικό με επίκεντρο την Ελλάδα και προεκτάσεις που δεν είναι εύκολα αντιληπτές αν δεν εξεταστούν βαθύτερα αίτια και διαφορετικές γωνίες.

Σε κάθε περίπτωση όμως η αλληλουχία των γεγονότων και η ένταση στην οποία αυτά εκδηλώνονται και εν τέλει φτάνουν, αποτελεί ζήτημα που εξεταζόμενο σε συνάφεια ή ανεξάρτητα από άλλα, μπορεί χωρίς υπερβολές να χαρακτηριστεί σοβούσα εθνική κρίση.

Σχετικάθέματα

Ασάφειες και προσανατολισμένη στο εσωτερικό και κεντρώο ακροατήριο ήταν η δήλωση του Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Τϊρανα στο πλαίσιο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια,

Βαριά ήττα Μητσοτάκη: Η Αλβανία έλαβε πρόσκληση για ένταξη στην ΕΕ

28 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης

Ελεύθερος ο Φρέντη Μπελέρης με έναν περιοριστικό όρο

2 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης

Καθαιρέθηκε ο Μπελέρης από Δήμαρχος Χιμάρας

5 Ιουλίου 2024

Από τις αλβανικές προκλήσεις τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και κατά της ελληνικής μειονότητας, στην αναθέρμανση του Σκοπιανού, την πίεση στο Κυπριακό μέχρι τις σταθερά επιδεινούμενες ελληνοτουρκικές σχέσεις τα εθνικά θέματα δείχνουν -αν μη τι άλλο- να επανέρχονται επιτακτικά έως και απειλητικά στο προσκήνιο.

Ύφεση καταγράφεται πλέον μόνο στο μείζον κεντρικό μέτωπο της οικονομικής κρίσης, αν και σε επιμέρους εστίες υπάρχει αναζωπύρωση, όπως στις τράπεζες -ελέω ΔΝΤ και SSM- καθώς και στα έσοδα, όπου παρατηρείται κόπωση. Παρ’ όλα αυτό το κλίμα βελτιώνεται και η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης λειτούργησε καταλυτικά για την αποκατάσταση της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα.

Με τους διεθνείς οίκους να συμφωνούν ότι το σενάριο εκλογών είναι πλέον “κλινικά νεκρό”, λόγω της βελτίωσης του οικονομικού κλίματος, η πολιτική σταθερότητα φαίνεται να αποκαθίσταται στα μάτια της διεθνούς κοινότητας. Ωστόσο η σοβούσα κρίση στα εθνικά θέματα μπορεί να αποδειχθεί θρυαλλίδα αποσταθεροποίησης τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την ίδια τη χώρα. Η έως τώρα πολιτική υποτίμηση των θεμάτων βασίζεται αφενός στην ένταση με την οποία εξελίσσονται τα οικονομικά και την αδυναμία των media να διαμορφώσουν ατζέντα καθώς σύρονται από τις πολιτικές και συνήθως μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις.

Η πλημμελής δημοσιογραφική κάλυψη των ζητημάτων και η συνειδητή στρατηγική χαμηλών τόνων που ακολουθεί η κυβέρνηση στα εθνικά θέματα, θέλοντας να αποφύγει την ένταξή τους στην ατζέντα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, συμβάλλει στον έλεγχο της έντασης και της επιρροής του ξένου παράγοντα στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

Παρ’ όλα αυτά, η διαρκώς κλιμακούμενη ένταση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς το σκηνικό είναι πολύ πιθανό να γεννήσει τυχαία γεγονότα που θα αναδείξουν de facto τις υποβόσκουσες κρίσεις και τότε το ξέσπασμα σε ένα παρθένο και ακαλλιέργητο τοπίο μπορεί να οδηγήσει σε αλυσιδωτές ή σε κάθε περίπτωση απρόβλεπτες εξελίξεις.

Σκοπιανό-NATO

Το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ επανέρχεται επιτακτικά πλέον στην ατζέντα καθώς η σύγκρουση NATO-Ρωσίας κλιμακώνεται και εξαπλώνεται σε ολόκληρα τα Βαλκάνια με τις δυο πλευρές να επιδιώκουν στην ουσία μια νέα συμφωνία της Γιάλτας, ανακατανέμοντας τις σφαίρες επιρροής και εγκαταλείποντας τις λύσεις που προσέφερε η δυναμική του οικονομικού μοντέλου στα πολιτικά και γεωστρατηγικά ζητήματα.

Σε αυτή τη φάση το NATO φαίνεται να ελέγχει την κατάσταση στα Σκόπια με τη νέα κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ να κινείται για την επαναφορά της πΓΔΜ σε ευρωατλαντική πορεία, συνθήκη για την επίτευξη της οποίας προαπαιτούμενο είναι η άρση του ελληνικού veto, απόφαση που συνεπάγεται συμφωνία για το ομοματολογικό.

Αλβανία-μειονότητα

Η εθνικιστική εκτροπή της κυβέρνησης του Σοσιαλιτή Έντι Ράμα, είχε διαφανεί προεκλογικά δημιουργώντας την εντύπωση ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της πόλωσης, ωστόσο η πολιτική που εφαρμόζεται απέναντι στην ελληνική μειονότητα αποδεικνύει σαφή βούληση ανατροπής του status quo

Με την Αλβανία να βαδίζει επίσης στον ευρωατλατνικό διάδρομο οι σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα είναι περισσότερο κρίσιμες από ποτές για τα Τίρανα, τα οποία ωστόσο επιχειρούν να επωφεληθούν από τη σύγκρουση NATO-Ρωσίας, ενώ παράλληλα παραδοσιακά παίζουν και το ρόλο του εκτεταμένου βραχίονα της Τουρκίας στα Βαλκάνια.

Κυπριακό-ΑΟΖ

Με τις μνήμες από τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις του Κραν Μοντάνα να είναι ακόμη ζωντανές η Τουρκία επιμένει να εγείρει ζητήματα και να επιχειρεί τη διαμόρφωση εδάφους αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων στην στην περιοχή της Κυπριακής αλλά και της Ελληνικής ΑΟΖ, είναι προφανές ότι το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος επανέρχονται στο χάρτη γεωπολιτικού κινδύνου.

Ελληνοτουρκικές σχέσεις… κουρδικό

Αν και εκ πρώτης όψεως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το κουρδικό δεν έχουν κοινά σημεία, μια διεξοδικότερη εξέταση των δυο θεμάτων σε συνάρτηση με το NATO και τις ΗΠΑ αποδεικνύει ότι το ενδεχόμενο αλλαγής των συνόρων στα ανατολικά της Τουρκίας μπορεί να επηρεάσει την εφαρμογή της Συνθήκς της Λωζάνης, γεγονός που θα ανοίξει τη συζήτηση για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δίνοντας στην Τουρκία έρεισμα για νέες προβοκάτσιες.

Σαφής και μεγάλη είναι πλέον η κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο ενισχύοντας τον κίνδυνο “ατυχήματος”, ενώ παράλληλα έχει διαρκώς αυξάνεται και η επιθετικότητα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, όπως φαίνεται από τα σύνθετα στοιχεία παραβιάσεων, εμπλοκών και υπερπτήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Από τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ καθίσταται σαφές ότι η Τουρκία κινούμενη στρατηγικά αυξάνει την πίεση στο Αιγαίο, χωρίς αυτό να εξαρτάται απόλυτα από την πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό, η οποία ωστόσο αποτελεί σίγουρα έναν αρχικά εποχικό παράγοντα που εξελίσσεται σε μόνιμος.

Όπως προκύπτει και από τα στοιχεία που ακολουθούν, η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο ενισχύεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη με περισσότερες αερομαχίες και υπερπτήσεις δημιουργώντας συνθήκες που μπορεί να παράξουν θερμό επεισόδιο ή ατύχημα στο Αιγαίο.

Γεωπολιτικά η τουρκική προκλητικότητα έχει τις βάσεις τις στο φόβο αποσταθεροποίησης της Τουρκίας λόγω του κουρδικού, στην προσπάθεια άρσης του άτυπου διεθνούς εμπάργκο που έχει επιβληθεί στον Ταγίπ Ερντογάν ως απάντση στο πογκρόμ που έχει εξαπολύσει μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016.

Σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση του εθνικιστικού προφίλ και η υπέρβαση ορίων έντασης δημιουργεί κακό και επικίνδυνο προηγούμενο ενώ παγιώνει τη δυναμική μιας άκρως εύφλεκτης κατάστασης.
code>[infogram id=”611b0b3d-e721-45a0-9525-c72fdb7d9d00″ prefix=”STs” format=”interactive” title=”Greek airspace infiltrations by turkish aircraft 2015-2017″]

Σχετικά

Tags: ελληνο-αλβανικές σχέσεις
Share18Tweet11Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Ασάφειες και προσανατολισμένη στο εσωτερικό και κεντρώο ακροατήριο ήταν η δήλωση του Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Τϊρανα στο πλαίσιο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια,
The Wire

Βαριά ήττα Μητσοτάκη: Η Αλβανία έλαβε πρόσκληση για ένταξη στην ΕΕ

28 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης
The Wire

Ελεύθερος ο Φρέντη Μπελέρης με έναν περιοριστικό όρο

2 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης
The Wire

Καθαιρέθηκε ο Μπελέρης από Δήμαρχος Χιμάρας

5 Ιουλίου 2024
Επόμενο άρθρο
Βόρεια Μακεδονία διαδηλώσεις

Σκηνικό έντασης με τα Σκόπια: Ο "φάλτσος" αλυτρωτισμός ευνοεί το πάγωμα του θέματος

Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Χαλαρή σε στοιχεία η αυτή η εβδομάδα

MostPopular

  • ενεργειακή κρίση

    Ενεργειακό χρέος και… curtailment οδηγούν σε αλυσιδωτές κρίσεις και… εξαγορές

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    841 shares
    Share 336 Tweet 210
  • Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

    150 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    101 shares
    Share 40 Tweet 25

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr